- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.221
Bunun için sayfaları baştan okuyun ya da goggle bakın lütfenArkadaslar pgt ne?
Peki. Goggle değil google dikkat edelim lütfen.Bunun için sayfaları baştan okuyun ya da goggle bakın lütfen
Arkadaşım böyle kelime hatalarına takılmayın lütfen.Daha önemli sorunları var insanların ha goggle ha google ne farkeder böyle yazıncada anlamışsın sonuçtaPeki. Goggle değil google dikkat edelim lütfen.
Böyle bakacaksak olaya bi pgt ne demek cevaplamakta zor olmamalı. Şahsen ben cevaplardım. Neyse haklısınız. Sağlıcakla kalınArkadaşım böyle kelime hatalarına takılmayın lütfen.Daha önemli sorunları var insanların ha goggle ha google ne farkeder böyle yazıncada anlamışsın sonuçta
Haklısın arkadaşım böyle herşeye takılırsak kendimizi üzeriz.bu arada pct embriyoya genetik tanı yapılması preimplantasyon genetik tanının kasaltılmış hali canım defalarca yaptırmış biri olarak eğer yaptırırsan ngs yada cgh yaptırmanı tavsiye ederim daha gelişmiş hali genetik tanının geçmiş olsun inşlh tedavin olumlu sonuçlanır canımBöyle bakacaksak olaya bi pgt ne demek cevaplamakta zor olmamalı. Şahsen ben cevaplardım. Neyse haklısınız. Sağlıcakla kalın
Canim benim hep aklim burda ama firsat bulup giremiyorum.allaha sukurler olsun iyiyiz.4 ayimiz bitti buyuduk artik.gecen sene neler dusunup hayaller kurarken simdi ona baktikca hala ruya gibi inanamiyorum.hepiniz cok destek oldunuz cok sey ogrendim.allah razi olsun.tedavideki ve bi umut bekleyen arkadaslarin gonlune gore versin.Kızlarrr nasılsınız niye gidiyorsunuz.. maysa noldu ki.. ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum yazamasamda hergün mutlaka okuyorum..Yen'i arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah bu yol zorlu Bi yol ama inşallah hepinizin sağlıklı hayırlı evladı olur.. herşeyin Bi zamanı varmış ben bebeğimi elime alınca anladım ki Allah herkesin duasını kabul ediyor yeter ki sabır edelim ayrıca deep arkadaşım üzüldüm negatif olmasına zamanı gelmemiş demekkimasal umut cemre Çalıkuşu ferda İstanbul nerdesiniz neler yapıyorsunuz
Maysa neden gitti ccanim bayadr girmiyorum epey sayfa olmus okuyamadimAynen canm birbirimize yol gösteriyoruz, hiç bilmediğimiz bilgileri burda birbirimizden alıyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
Ahhh benim en buyuk destekcimmm.findik buyumus bizde 4 bitti okadar pismanimki hamileligimi zehir ettigime.ama tabi yasayan bilir bu stresi.bu surecte hepiniz ozellikle sen cok destek oldun cok tesekkur ederim.Cnm iyiyiz çok şükür. 9 nisanda 9 aylık olacağız Allah izin verirse. Büyüdük serpildik hareketlendik hatta dillendik:) allahım herkese nasip etsin. Ama yaşadığım süreçler beni paranoyak yaptı. Sürekli çocuğumu sorgulayarak yaşıyorum.
Aslında hiçbirşeyi yok ama varsa sonra çıkarsa diye yıprandım mahvoldum.
Bi yanımda oğlum 1,5-2 yaşına geldiğinde 2. Yi yap diyor. İşe başlayınca kafam dağılır herhalde.
Öyle işte sen neler yapıyorsun? Büyüdümü bıdık. İsmini ne koydunuz?
Canım salep safran arı sutu pahalı malzemeler o yüzden karışım pahalıdır ama 750 tl de çök abarti. Birde bence böyle birşey kullanma incir arı suyu polen keciboynuzu benim bildiklerimYa ben de Baya uzun zamandir hayit iciyordum zararli miymis. İçeriği şöyle safran
Sahlep
Polen
Arisütü
Oğul balı
Hayit
Civanpercemi
Zencefil
Zerdeçal
Bunlardı canim
Yok hiç yaptirmadim anlamamistim ne olduğunu okuduğumda daha elimdeki testten pıhtılaşma varmi onu bile anlamadım 3 dr dan biri var diğerleri yok dedi. Doğal yolla bile 1 kere çocuk deneyemedim beynimdeki tümörden dolayi. Allah razı olsun. Tedavin rast gitsinHaklısın arkadaşım böyle herşeye takılırsak kendimizi üzeriz.bu arada pct embriyoya genetik tanı yapılması preimplantasyon genetik tanının kasaltılmış hali canım defalarca yaptırmış biri olarak eğer yaptırırsan ngs yada cgh yaptırmanı tavsiye ederim daha gelişmiş hali genetik tanının geçmiş olsun inşlh tedavin olumlu sonuçlanır canım
Haklısın canim çok karıştırmamak lazım zaten incir çok fayda ediyormuş ama ben de kist yaptiCanım salep safran arı sutu pahalı malzemeler o yüzden karışım pahalıdır ama 750 tl de çök abarti. Birde bence böyle birşey kullanma incir arı suyu polen keciboynuzu benim bildiklerim
Üfffffff diyorum sana nasıl yazıldığını tabiki biliyorum.art niyete gerek yokk.ben art niyetli yazmamıştım.şimdi sana kim anlatsa yarım olacak araştırıp öğrenip sorarsan tbiki herkes yardımcı olur.ben cgh kaçbgün sürer diye sordum bir kişi cevap verdi.herkesin derdi başından aşkın.o yüzden yazdım öyle.pgt genetik tanı desem ne anlayacaksın .ama GOOGLE da her şey var.umarım pgtlik sorunun yoktur çünkü çok zorrrrrPeki. Goggle değil google dikkat edelim lütfen.
Canım merhaba,Kızlarrr nasılsınız niye gidiyorsunuz.. maysa noldu ki.. ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum yazamasamda hergün mutlaka okuyorum..Yen'i arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah bu yol zorlu Bi yol ama inşallah hepinizin sağlıklı hayırlı evladı olur.. herşeyin Bi zamanı varmış ben bebeğimi elime alınca anladım ki Allah herkesin duasını kabul ediyor yeter ki sabır edelim ayrıca deep arkadaşım üzüldüm negatif olmasına zamanı gelmemiş demekkimasal umut cemre Çalıkuşu ferda İstanbul nerdesiniz neler yapıyorsunuz
Merhaba, ben yaso bebek arkadaşımla aynı vitaminlere ek olarak ari sutu kullanmistim.yumurta toplama oncesi de incir kuru yapmıştım.Merhaba arkadaşlar ben izmirden beşinci deneme için istanbulda şişli memorialle görüşme yaptım.yaşım ve bir kaybım olduğu için pgt önerdiler.haziran ayında tedaviye başlıcam.o zamana kadar yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak amaçlı olarak önerebileceğiniş şeyler var mı.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
Nasıl üç doktordan biri var diğerleri yok der anlamadım sonuçta testlerinden belli olur.Çok üzüldüm canım beynindeki tümör için bendede vardı ama yumurtalığımda alındı ve kurtuldum çok şükür kurtuldum inşllh seninde herşey yolunda gider sağlıkla evladına kavuşursun.Yok hiç yaptirmadim anlamamistim ne olduğunu okuduğumda daha elimdeki testten pıhtılaşma varmi onu bile anlamadım 3 dr dan biri var diğerleri yok dedi. Doğal yolla bile 1 kere çocuk deneyemedim beynimdeki tümörden dolayi. Allah razı olsun. Tedavin rast gitsin
Amin hepimiz inşaallah. Östrojen içeren ilaçlar icemiyorum çünkü tümörü besliyormuş. İki hastalık öyle bi denk geldiki adet olmak östrojen ıstiyor ama tümör istemiyor. Gene insanlar burda deniyorlar çocuk ama ben daha 1 kere bile doğal yoldan denemedim. Şimdi araştırıyorum bu zaman aralığında ne yapabilirim diye. 3 dr dan biri var dedi o kurt düşürdü içime. Çocuk olurda zar zor hadi bide bu sebepten düşerse diyorumNasıl üç doktordan biri var diğerleri yok der anlamadım sonuçta testlerinden belli olur.Çok üzüldüm canım beynindeki tümör için bendede vardı ama yumurtalığımda alındı ve kurtuldum çok şükür kurtuldum inşllh seninde herşey yolunda gider sağlıkla evladına kavuşursun.
Bi kadın için çok zor bi durummuş.Ben Ankaradayım. Rabbimin vesile kılmasi için Haci Bayram Veliye gidip dua etcem bize çocuk için kadın hastalıkları için hemde herkese. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin. Tüp bebek tedaviler olumlu sonuclansin inşaallah.Nasıl üç doktordan biri var diğerleri yok der anlamadım sonuçta testlerinden belli olur.Çok üzüldüm canım beynindeki tümör için bendede vardı ama yumurtalığımda alındı ve kurtuldum çok şükür kurtuldum inşllh seninde herşey yolunda gider sağlıkla evladına kavuşursun.
Canım benim inşllh en yakın zamanda sen ve bizim gibi olan herkes evladına sağlıkla kavuşur. rabbim önce sana şifa versin ve evladı olan herkesinde evlatlarını bağışlasın inşllh .Biz ve bizim gibilerin işleri çok zor sabredip güzel günleride görücez inşllh inanmak başarmanın yarısı.Bi kadın için çok zor bi durummuş.Ben Ankaradayım. Rabbimin vesile kılmasi için Haci Bayram Veliye gidip dua etcem bize çocuk için kadın hastalıkları için hemde herkese. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin. Tüp bebek tedaviler olumlu sonuclansin inşaallah.
Kesinlikle. Kuru toprağa can veren Rabbim bizemi vermeyecek o cok buyukCanım benim inşllh en yakın zamanda sen ve bizim gibi olan herkes evladına sağlıkla kavuşur. rabbim önce sana şifa versin ve evladı olan herkesinde evlatlarını bağışlasın inşllh .Biz ve bizim gibilerin işleri çok zor sabredip güzel günleride görücez inşllh inanmak başarmanın yarısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?