- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.241
Merhaba. Ben de cgh yaptırdım 2 tanecik embriyom kalmıştı mecbur gönderdik. 1i sağlıklı olarak geldi ve şimdi 7 haftalık hamileyim. Dün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Serklaj olcam demişsin özellikle o dikkatimi çekti eskileri de okuyamadim çok. Bende de rahim ağzı yetmezligi var 22 haftakik bebeğimi kaybettim bu yüzden. İnşallah bu kez ben de serklaj ile yoluma devam edicem. Sen de genetik tarama yaptirmis mıydın? Cvs yaptıracagini yazmışsın yine de gerek oluyor mu acaba?
Bilmiyorum canm. Ben de çok merak ettim, artık sebep neyse bilmiyorum ama topice hesabımı kapatıyorum yazmıştı ve hesabı kapalıydı sorma şansımız da olmadı. Allah yolunu aydınlık etsin. Alışmıştık..Maysa neden gitti ccanim bayadr girmiyorum epey sayfa olmus okuyamadim
Canım yumurta sayı ve kalitesi için qenzim10 vitamin ilacını çok duydum. Özellikle teatrio öneriliyor. Onun dışında bal, tarçın, çörek otu karışımı iyiymiş.Merhaba arkadaşlar ben izmirden beşinci deneme için istanbulda şişli memorialle görüşme yaptım.yaşım ve bir kaybım olduğu için pgt önerdiler.haziran ayında tedaviye başlıcam.o zamana kadar yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak amaçlı olarak önerebileceğiniş şeyler var mı.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
Sorunu şimdi gördüm canım.Pgt düşük yapan ya da sağlıksız gebelik geçirenlere uygulanıyor. Normal tüp bebekten farkı embriyolardan biyopsi alınıp embriyo sağlıklı mı değil mi bakılıyor. Sağlıklılar seçiliyor. Pgt de belli kromozomlara ve taşıdığınız hastalık belliyse sadece ona bakılıyor. Bunun bir üst yöntemi cgh var. Cgh de bütün kromozomlara bakılıyor. Cgh nin de üstünde olan bir de ngs yöntemi var. En iyisi bu yöntem. Çünkü ngs de hem bütün kromozomlara hem de birçok genetik hastalığa bakılıyor. İnşallah anlatabilmişimdir. :)) Arkadaşlar eksiğim ya da yanlışım varsa beni düzeltin.Arkadaslar pgt ne?
Teşekkür ederim arkadaşım.çörekotu bal tarçın a başlayayım ben de.Canım yumurta sayı ve kalitesi için qenzim10 vitamin ilacını çok duydum. Özellikle teatrio öneriliyor. Onun dışında bal, tarçın, çörek otu karışımı iyiymiş.
Allah razı olsun tez zamanda çocuk sahibi ol :) özelden arkadaşın biri açıklamıştı.Sorunu şimdi gördüm canım.Pgt düşük yapan ya da sağlıksız gebelik geçirenlere uygulanıyor. Normal tüp bebekten farkı embriyolardan biyopsi alınıp embriyo sağlıklı mı değil mi bakılıyor. Sağlıklılar seçiliyor. Pgt de belli kromozomlara ve taşıdığınız hastalık belliyse sadece ona bakılıyor. Bunun bir üst yöntemi cgh var. Cgh de bütün kromozomlara bakılıyor. Cgh nin de üstünde olan bir de ngs yöntemi var. En iyisi bu yöntem. Çünkü ngs de hem bütün kromozomlara hem de birçok genetik hastalığa bakılıyor. İnşallah anlatabilmişimdir. :)) Arkadaşlar eksiğim ya da yanlışım varsa beni düzeltin.
Aminn inşallah sağol sen, ben isteyen herkes sağlıklı hayırlı yavrularına kavuşur inşallah.. İstediğin zaman sor canm. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız. Sana da ayrıca çok geçmiş olsun canm..Allah razı olsun tez zamanda çocuk sahibi ol :) özelden arkadaşın biri açıklamıştı.
Arkadaşım bugün doktora gidecek tin galiba gittin mi doktora nasıl geçti hersey yolunda mıAyy masallah kalp atisinida duymussunuz ne guzel,bizde acgh den gelen bir embeiyoyla transfer yaptirdik yarin kese gormeye gidicem insallah test tarihinin istunden 15 gun gecti ama cok korkuyorum yaa devam etmediyse diye,3 kez kendiliginden dusugum var 3 tup negatif,cokda belirti yasamiyorum,insallah herkes pozitif sonuclar alip kucaklasin evlatlarini,sizde varmi belirtiler...
Arkadaşım bugün doktora gidecek tin galiba gittin mi doktora nasıl geçti hersey yolunda mı
Aynen öyle bizim bebeklerimizin her anı herseyi çok kıymetli .senden güzel haberler bekliyorumYok canim randevum aksam 17.30 da insallah cok heyecanliyim test gunu pozitifi gormekle jicbisey bitmiyormus meger ne zor su asaamalar yarabbim,insanlar var hocboswyin farkinda olmadan hamile kaliyolar doktora gidiyolar kalp sesi duyuyorlar,bu da bizim yazimiz sanirim...
Canimmm gittin mi gordun muuuYok canim randevum aksam 17.30 da insallah cok heyecanliyim test gunu pozitifi gormekle jicbisey bitmiyormus meger ne zor su asaamalar yarabbim,insanlar var hocboswyin farkinda olmadan hamile kaliyolar doktora gidiyolar kalp sesi duyuyorlar,bu da bizim yazimiz sanirim...
Canimmm gittin mi gordun muuu
Ayyy cok sevindimm. Ben de senle kendimi benzetiyorum. Benim de 4 dusugum var ya hatirliyo musun bilmiyorum konusmustuk. Hiç kalp atisi alamadim. Simdi test gunumu bekliyorummmmGittim canim kalp atisini gordum ama dinlemedim kanamam oldu oncesinde apar topar gittik dinlenme verdi bir ay raporluyum bakalim allahim buyuk bu kadarini gosterdi bundan sonrasinda da duaciyiz..
Ayyy cok sevindimm. Ben de senle kendimi benzetiyorum. Benim de 4 dusugum var ya hatirliyo musun bilmiyorum konusmustuk. Hiç kalp atisi alamadim. Simdi test gunumu bekliyorummmm
Eminim öyledir. 4tane dusukten sonra bambaska olacagina inaniyorum. Insallah senin kanaman da bi an once biter.Sesini duyamasamda kalp atisini gormek bile inanilmaz bir duygu hickirarak agladim,darisi basina canim,ve herkese bu yolda emek veren butuun arkadaslarima insallah tez zamanda versin insallaaaah...
Dualarim seninle hepinizle inşallah yarın bize güzel haberler verArkadaşlar yarın test günüm. Hepinizin güzel dileklerinize , duanıza her dilden her dinden ihtiyacım var. Desteklerinize teşekkür ederim. Hepimizin gönlündekini bize hayırlı kılsın Allah.
İnşallah. AminDualarim seninle hepinizle inşallah yarın bize güzel haberler ver
Oğlumun adı eymen cnm bizde büyüdük 6 aya girdi çok şükür günler gelip geçiyor geçen sene bu zamanlar Yeni hamileydim insan inanamıyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin ..Cnm iyiyiz çok şükür. 9 nisanda 9 aylık olacağız Allah izin verirse. Büyüdük serpildik hareketlendik hatta dillendik:) allahım herkese nasip etsin. Ama yaşadığım süreçler beni paranoyak yaptı. Sürekli çocuğumu sorgulayarak yaşıyorum.
Aslında hiçbirşeyi yok ama varsa sonra çıkarsa diye yıprandım mahvoldum.
Bi yanımda oğlum 1,5-2 yaşına geldiğinde 2. Yi yap diyor. İşe başlayınca kafam dağılır herhalde.
Öyle işte sen neler yapıyorsun? Büyüdümü bıdık. İsmini ne koydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?