- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.261
Canım benim ne olur üzme kendini ve pes etme demekki hayırlısı buymuş. Biliyorum bu negatifi almak ne demek Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşllh.Sonuç negatif ve ben çok üzgünüm. Elimden hiçbirşey gelmiyor.
Şimdi aklıma profil resmindeki bebekleri sevdiğimiz geldi .Rabbim bana kiz sana bir erkek nasip etti darısı burda ve burda olmayan işteyen herkeseOğlumun adı eymen cnm bizde büyüdük 6 aya girdi çok şükür günler gelip geçiyor geçen sene bu zamanlar Yeni hamileydim insan inanamıyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin ..
Çok üzüldüm canım ya ne söylesek boş biliyorum Rabbimin takdiri inşallah en kısa zamanda nasip ederSonuç negatif ve ben çok üzgünüm. Elimden hiçbirşey gelmiyor.
Teşekkür ederim yeni gördüm mesajı. Nasil keseyi gördünüz mü? İnşallah güzel haber verirsiniz :)Ayy masallah kalp atisinida duymussunuz ne guzel,bizde acgh den gelen bir embeiyoyla transfer yaptirdik yarin kese gormeye gidicem insallah test tarihinin istunden 15 gun gecti ama cok korkuyorum yaa devam etmediyse diye,3 kez kendiliginden dusugum var 3 tup negatif,cokda belirti yasamiyorum,insallah herkes pozitif sonuclar alip kucaklasin evlatlarini,sizde varmi belirtiler...
Teşekkür ederim yeni gördüm mesajı. Nasil keseyi gördünüz mü? İnşallah güzel haber verirsiniz :)
Amin canım amin bu yolda hiç kimseyi Allah uğraştırmasın.. inşallah herkes Birgün sağlıklı hayırlı evlat sahibi olur Beyza 32 vardı o da en son transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bir daha gözükmedi nasıl oldu acaba ..Şimdi aklıma profil resmindeki bebekleri sevdiğimiz geldi .Rabbim bana kiz sana bir erkek nasip etti darısı burda ve burda olmayan işteyen herkese
arkadaşım merhaba5.gün embriyolarına işlem yapıldı
arkadaşım merhaba5.gün embriyolarına işlem yapıldı
Merhaba istanbul bahceci fulya da tedavi gördüm. Benim 11 tane 5.gün embriyom vardı. Biraz maliyetli olduğu için ben 7 tane ngs ye gönderdim .embriyo başına 350 $ ödedim. Kaç tane araştıracaksın o sana kalmış çünkü burda devreye para giriyorarkadaşım merhaba
hangi merkezde tedavi görüyorsun ?
tüm embriyoalaramı pgt yapıldı?
ve işlem için ne kadar ödedin ?
benim bugün görüştüğüm merkezde ne çıkarsa göndersek daha iyi dedilerMerhaba istanbul bahceci fulya da tedavi gördüm. Benim 11 tane 5.gün embriyom vardı. Biraz maliyetli olduğu için ben 7 tane ngs ye gönderdim .embriyo başına 350 $ ödedim. Kaç tane araştıracaksın o sana kalmış çünkü burda devreye para giriyor
Neden iki tane olmaz dediler ki sadece olumlu sonuç alamazsınız biraz beklersin ben önce 4 tane gönderdim 1 tane sağlıklı çıktı sonra 3 tane daha gönderdim 2 tane sağlıklı geldi yani 7 de 3 oldu .benim transferim 21 gün önce yapıldı şimdi hamileyim inşallah bir sıkıntı olmazsa .ben toplamda çık para harcadım 21-22 bin oldu galibabenim bugün görüştüğüm merkezde ne çıkarsa göndersek daha iyi dediler
benim zaten 3-4 arası yumurtam toplanıyor
hepsi döllenmeyebiliyor zaten
2 de dondurulmuşum var ortalama 4 yada 5 tane göndermiş olacağım yani çıkarsa
ama ben dedimki mesela 2 gönderelim ilk etapta
olmaz dediler neye göre seçeceğiz falan gibi
neyse zaten o merkezde yaptırmayı düşünmüğyorum
ama seçilebilmesi mantıklı
7*350 usd = yani ortalama 9000 tl ödedin öylemi
allah yardımcımız olsun
transferin ne zaman hayırlısı ile
ve gönderdiklerinden ka tanesi sağlıklı geldi
Canım başın sağolsun acını düşünmek bile istemiyorum çok zorİnşallah bundan Sonra olacak sağlıklı yavrularınla acını biraz olsun hafifletebilirsin.ben Şişli Memorialda yaptırdım pgt.embriyo başına 295 dolardı.
Canım üzüldüm istiyorum ki herkes pozitif değerler alsın ama anlamadigim neden çöz aç kalitesi azalıyor diyorsun benimde dondurulmuş embriyolarım var benim durumum belli olduğu icin dondurmadan biyopsi yapılıp donduruldu ve embriyolar cözdürülmüyorBöyle bir durumla karşılaşan var mı?gerçi ihtimal çok az.normal çıksa bile kalite düşüyor .ayrıca bilin istedim
15 gün kısa protokol olursa.pgt ile sonuç hemen çıkar.cgh ile 20 gün sonraTup bebek sureci ne kadar suruyor mayis ankaraya gidecem on gorusme icin yaza dusunuyorum tup bebegi ogretmen oldugum icin ancak pgt yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?