Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Oğlumun adı eymen cnm bizde büyüdük 6 aya girdi çok şükür günler gelip geçiyor geçen sene bu zamanlar Yeni hamileydim insan inanamıyor Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin ..
Şimdi aklıma profil resmindeki bebekleri sevdiğimiz geldi .Rabbim bana kiz sana bir erkek nasip etti darısı burda ve burda olmayan işteyen herkese

Teşekkür ederim yeni gördüm mesajı. Nasil keseyi gördünüz mü? İnşallah güzel haber verirsiniz :)

Teşekkür ederim yeni gördüm mesajı. Nasil keseyi gördünüz mü? İnşallah güzel haber verirsiniz :)

Gorduk kalp atisini dün cok sukur ama ayni zamanda kanamam oldu hafif de olsa ancak kasik agrilarim siddetliydi dün,bugunde aksamustu basladi ve bu agrilar korkutuyor kanamam kesilsede endiselerim cok,hakkimizda hayirlisi...

Şimdi aklıma profil resmindeki bebekleri sevdiğimiz geldi .Rabbim bana kiz sana bir erkek nasip etti darısı burda ve burda olmayan işteyen herkese
Amin canım amin bu yolda hiç kimseyi Allah uğraştırmasın.. inşallah herkes Birgün sağlıklı hayırlı evlat sahibi olur Beyza 32 vardı o da en son transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam bir daha gözükmedi nasıl oldu acaba ..

arkadaşım merhaba
hangi merkezde tedavi görüyorsun ?
tüm embriyoalaramı pgt yapıldı?
ve işlem için ne kadar ödedin ?
Merhaba istanbul bahceci fulya da tedavi gördüm. Benim 11 tane 5.gün embriyom vardı. Biraz maliyetli olduğu için ben 7 tane ngs ye gönderdim .embriyo başına 350 $ ödedim. Kaç tane araştıracaksın o sana kalmış çünkü burda devreye para giriyor

benim bugün görüştüğüm merkezde ne çıkarsa göndersek daha iyi dediler
benim zaten 3-4 arası yumurtam toplanıyor
hepsi döllenmeyebiliyor zaten
2 de dondurulmuşum var ortalama 4 yada 5 tane göndermiş olacağım yani çıkarsa
ama ben dedimki mesela 2 gönderelim ilk etapta
olmaz dediler neye göre seçeceğiz falan gibi
neyse zaten o merkezde yaptırmayı düşünmüğyorum
ama seçilebilmesi mantıklı
7*350 usd = yani ortalama 9000 tl ödedin öylemi

allah yardımcımız olsun
transferin ne zaman hayırlısı ile
ve gönderdiklerinden ka tanesi sağlıklı geldi

Neden iki tane olmaz dediler ki sadece olumlu sonuç alamazsınız biraz beklersin ben önce 4 tane gönderdim 1 tane sağlıklı çıktı sonra 3 tane daha gönderdim 2 tane sağlıklı geldi yani 7 de 3 oldu .benim transferim 21 gün önce yapıldı şimdi hamileyim inşallah bir sıkıntı olmazsa .ben toplamda çık para harcadım 21-22 bin oldu galiba

Merhaba arkadasim bu bahsettigin 295 usd bu yil a ait fiyatmi? Ayrica memorialden memnun kaldinmi nasil sonuclandi acaba

24 gün sonra bugün sonucum geldi 3 embriyo 2 anormal 1 tanesi genetiğine ulaşılamadı.benim bu durum 4.kez başıma geliyor.neden acaba?1ve 2. de bir daha bakmadılar çünkü dondurulmamıştı 3. De tekrar çöz dondur çöz normal çıktı ama kalitesi çok düştü.şimdi de kalitesi düşer mi normal gelir mi bilmem .canım sıkkın.yine emekler paralar boşa 6. Deneme 90.000 gitti ve artık gücüm bitiyor.

Böyle bir durumla karşılaşan var mı?gerçi ihtimal çok az.normal çıksa bile kalite düşüyor .ayrıca bilin istedim
Canım üzüldüm istiyorum ki herkes pozitif değerler alsın ama anlamadigim neden çöz aç kalitesi azalıyor diyorsun benimde dondurulmuş embriyolarım var benim durumum belli olduğu icin dondurmadan biyopsi yapılıp donduruldu ve embriyolar cözdürülmüyor

arkadaşlar benim rahim filminin üstünden 2 yıl geçti 4. tüp bebekte ilk kez sağlıklı gelmişti genetikten ama tutunmadı ben yeniden rahim filmi çektirsem mi acaba ( doktor AB seviyesinde dedi ve aslında durumu böyle olan embriyolar %50- %60 tutunur dedi ama olmadı)

Kızlar benim dondurulmuş embriyolarıma pgt yapılcak. Kafamda binbir soru var. Embriyolar blast. 1. Pgt sonucu ne zaman çıkar? 2.acaba doktorum pgt mi yoksa cgh mi uygulayacak bana açıklama yapmadı?? 3.hiç kimseyi duymadım dondurulmuş embriyosuna pgt yada cgh uygulayan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…