- 21 Mart 2017
- 445
- 494
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.281
Dondurulmuş embriyoya cgh yapılırsa tekrar dondurulması lazım.tekrar çözülünce de kalitesi düşüyor.yani hemen sonuç çıkacak bir sistem olmalı.hangi merkezdesiniz?konu hakkında doktorunuzdan bilgi alırsanız haber verir misiniz?Kızlar benim dondurulmuş embriyolarıma pgt yapılcak. Kafamda binbir soru var. Embriyolar blast. 1. Pgt sonucu ne zaman çıkar? 2.acaba doktorum pgt mi yoksa cgh mi uygulayacak bana açıklama yapmadı?? 3.hiç kimseyi duymadım dondurulmuş embriyosuna pgt yada cgh uygulayan???
Anladım cnm. O zaman pgt ypacak doktorum. Hiç böyle çöz dondur çöz dondur olayından bahsetmedi. Kafam çorba oldu yaDondurulmuş embriyoya cgh yapılırsa tekrar dondurulması lazım.tekrar çözülünce de kalitesi düşüyor.yani hemen sonuç çıkacak bir sistem olmalı.hangi merkezdesiniz?konu hakkında doktorunuzdan bilgi alırsanız haber verir misiniz?
Bence sor doktoruna önemli bir konu çünküAnladım cnm. O zaman pgt ypacak doktorum. Hiç böyle çöz dondur çöz dondur olayından bahsetmedi. Kafam çorba oldu ya
Sikintiniz neydi pekiarkadaşlar benim rahim filminin üstünden 2 yıl geçti 4. tüp bebekte ilk kez sağlıklı gelmişti genetikten ama tutunmadı ben yeniden rahim filmi çektirsem mi acaba ( doktor AB seviyesinde dedi ve aslında durumu böyle olan embriyolar %50- %60 tutunur dedi ama olmadı)
sıkıntı eşimde translokasyon olması bende bi sıkıntı görünmüyordu ama tutumadıSikintiniz neydi peki
hersey ve herkese bahane cok canim ararsan . Rabbimin dediği ve diledigi olacak bizim degil. Bugun bende pgt (acgh) sonucunu ogrendim 5 taneden 1 tane bile saglikli cikmadi . Yapacak birsey yok . Sonuc olarak kompleks anoploidi yaziyor . Bundan sonra nasil bir yol izlerim , tedaviye devam edermiyim bilmiyorum. Kafani rahatlatmaya calis , elinden geldigince keyif alacagin hobiler edin. Evet soylemesi kolay diyorsun icinden bunu karsinda konuyu bilmeyen biri olarak degil bizzat cok yeni o duygulari yasayan biri olarak soyluyorum. 3. Denememdi benimde . Evet yorulduk , yiprandik maddi ve manevi ama inan su durumumuzdan daha kotu olanlar, gozunun onunde evlati yasam musadelesi veren , dogumda kucagina almayi beklerken husraba ugrayan tum arkadaşlarima rabbim sabir versin. Ne diyelim umudumuz baki ... Umidimiz jala yuregimizde ins bizde mucize sahibi oluruz. Saglicakla kalin...sıkıntı eşimde translokasyon olması bende bi sıkıntı görünmüyordu ama tutumadı
çok teşekkür ederim yazdıklarınız için çok doğru söylüyorsunuz aynen katılıyorum size . zaten inancım umudum olmasa bu yola tekrar tekrar giremezdim benim ilk 3 te hiç sağlıklı çıkmadı 4. de 1 tane sağlıklı çıkmıştı ama nasip değilmiş haziran için 5.deneme planları yapıyorum allhım inşallah bu sefer nasip eder ama bazen içim öyle bi kararıyor ki anlatamam allahım bizim yüzümüzü de en kısa zamanda güldürsün bu yaşadıklarımızı geride bıraktırsın inşallah ol der ve olur onun gücüne sual sorulmaz .tekrar çok teşekkür ederimhersey ve herkese bahane cok canim ararsan . Rabbimin dediği ve diledigi olacak bizim degil. Bugun bende pgt (acgh) sonucunu ogrendim 5 taneden 1 tane bile saglikli cikmadi . Yapacak birsey yok . Sonuc olarak kompleks anoploidi yaziyor . Bundan sonra nasil bir yol izlerim , tedaviye devam edermiyim bilmiyorum. Kafani rahatlatmaya calis , elinden geldigince keyif alacagin hobiler edin. Evet soylemesi kolay diyorsun icinden bunu karsinda konuyu bilmeyen biri olarak degil bizzat cok yeni o duygulari yasayan biri olarak soyluyorum. 3. Denememdi benimde . Evet yorulduk , yiprandik maddi ve manevi ama inan su durumumuzdan daha kotu olanlar, gozunun onunde evlati yasam musadelesi veren , dogumda kucagina almayi beklerken husraba ugrayan tum arkadaşlarima rabbim sabir versin. Ne diyelim umudumuz baki ... Umidimiz jala yuregimizde ins bizde mucize sahibi oluruz. Saglicakla kalin...
rabbim hakkinda en hayırlısını , en güzelini nasip eylesin. Emeklerin katsiligini bulur ins. Allaha emanet olunçok teşekkür ederim yazdıklarınız için çok doğru söylüyorsunuz aynen katılıyorum size . zaten inancım umudum olmasa bu yola tekrar tekrar giremezdim benim ilk 3 te hiç sağlıklı çıkmadı 4. de 1 tane sağlıklı çıkmıştı ama nasip değilmiş haziran için 5.deneme planları yapıyorum allhım inşallah bu sefer nasip eder ama bazen içim öyle bi kararıyor ki anlatamam allahım bizim yüzümüzü de en kısa zamanda güldürsün bu yaşadıklarımızı geride bıraktırsın inşallah ol der ve olur onun gücüne sual sorulmaz .tekrar çok teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna24 gün sonra bugün sonucum geldi 3 embriyo 2 anormal 1 tanesi genetiğine ulaşılamadı.benim bu durum 4.kez başıma geliyor.neden acaba?1ve 2. de bir daha bakmadılar çünkü dondurulmamıştı 3. De tekrar çöz dondur çöz normal çıktı ama kalitesi çok düştü.şimdi de kalitesi düşer mi normal gelir mi bilmem .canım sıkkın.yine emekler paralar boşa 6. Deneme 90.000 gitti ve artık gücüm bitiyor.
çok zor zamanlar bende 6 defa denedim gözyaşları....kalp kırıklıkları...çok zor zamanlar Rabbim içini ferahlatsın inşallah tez vakitte emeklerin karşılığını bulsun ümidini yitirmeBenim de 6. Denememdi ben de yine hüsran yaşadım.yıkımı büyük oldu annemi babamı eşimi kırdım döktüm hala da etkisindeyim çok zor çok
Translokasyon canım.Genetikçiye sordum dediki eğer Embriyo çok kaliteli ise bir şey olmaz bekliyorum işte çok sağolAllah yardımcın olsun inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna
benim de başıma genetiğine ulaşılamaması çok can sıkıcı.2. tekrar parça aldılar ama dediğin gibi kalitesi de çok düşüyor.kromozomsal bir probleminiz var yoksa tek gen mi?
Translokasyon canım. İkimizde de olduğu için çok zor .Genetikçiye sordum dediki eğer Embriyo çok kaliteli ise bir şey olmaz bekliyorum işte çok sağol
canım bende 2015 te çektirdim iki bebek kaybım var dr yaptırmaya gerek yok dediben yeniden rahim filmi çektirsem mi diye düşünüyorum
Beyaz bence yaptırmalısın rahim filmi ilk tedavine başlamadan yapılmışmıydı.. bana dr gerek görmemişti ama ben yaptırmıştım sonuç bişey çıkmadı ama herşey yapılsın sonra pişman olmiyim diye yaptırdım o kadar emek boşa gitmesin bence bu sefer antalya tüp bebekte denemelisin Kemal beyde:))ben yeniden rahim filmi çektirsem mi diye düşünüyorum
yeniden diyor büyük ihtimalle yapılmış bende histereskopi oldum ben çok istedim hoca gerek yok dediBeyaz bence yaptırmalısın rahim filmi ilk tedavine başlamadan yapılmışmıydı.. bana dr gerek görmemişti ama ben yaptırmıştım sonuç bişey çıkmadı ama herşey yapılsın sonra pişman olmiyim diye yaptırdım o kadar emek boşa gitmesin bence bu sefer antalya tüp bebekte denemelisin Kemal beyde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?