Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

düşükten sonra çektirmştim ama bu tedavilerden sonra çikolata kisti oluştu doktor gerek yok diyor ama ben çektiricem galiba ben 4. denemeyi şişlide yaptırdım 5. yide oraya gitmeyi planlıyorum kemal bey iyi bir doktor olabilir ama laboratuvarına güvenemiyorum açıkcası antalyada rahimfilmi çektirmek için nereyi önerirsiniz ben geçen sefer özel bir klinikte çektirdim ama biraz pahalıydı

kemal bey cgh te ne kadar başarılı

Arkadaslar genetik sorunu olupta saglikli embrio bulunan veya hamile kalan varmi.
Bende pgtyle kizima kavustum suan 7 yasinda, Rabbim hepinizi sevindirsin, kizimdan sonra 2 defa daha deneme yaptik olmadi, simdi yine tedavideyim, Rabbim ol dedikten sonra olur insAllah
Pgtiyle cok hamile kalanlar var, icinizi ferah tutun

Bende pgtyle kizima kavustum suan 7 yasinda, Rabbim hepinizi sevindirsin, kizimdan sonra 2 defa daha deneme yaptik olmadi, simdi yine tedavideyim, Rabbim ol dedikten sonra olur insAllah
Pgtiyle cok hamile kalanlar var, icinizi ferah tutun
Cok sagolun.insallah olur ilk defa deniycez rabbim emeklerimizin karsiligini verir insallah

[
kemal bey cgh te ne kadar başarılı
zaten dışarıya gidiyor emriyolar Volkan baltacı bakıyor benim ilk denememde 4 embriyodan 3 sağlıklı geldi çok şükür nasip tabiki nasibinde varsa heryerde olur Allah hayırlısını versin inşallah bu arada ben kemal beye çektirmiştim geçen yıl anestezili rahim filmi 500 e

Arkadaşlar merhabalar son zamanlarda yazılanların büyük bironi kısmını okudum.benimde eşimde 1 ve 3 nolu kromozom da dengeli translokasyon var ankara genart ta 1 deneme yaptık.31 yumurtam olustu 20 si dollenlendi.8 ı 5inci güne gitti 2 si pgt den sağlam geldi bütün kromozom lar incelenmişti.1.kaliteydi.bende polikistik var sadece ve doktorum yüzde 70 şans verdi herşey çok iyi dedi tek tek koy durdum ikisinde de tutmadı.hala şoktayım bir ay olmasına rağmen en ii kalitede herseyin iyi olduğu bir rahme tutunma gerçekleşmedi. Şimdi hiç mi tutmayacak sorularıyla mücadele ediyorum.bende ilk denemede çok bir test yapılmadı sıradan kan testlerim ve hsg yapıldı temiz çıktı rica etsem 2.için en ince ayrıntısına kadar hangi testleri yaptırmaliyim.birde bu kadar başarılı embriyo ve rahimde tutmaması normal mi

Geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin. Yani arkadaşım banada hsg ve kan testleri yapıldı hsg ile rahim deki sorunları görüyorlar zaten bilmiyorum artı birşeye ihtiyaç var mı

Kan pıhtılaşma ya bakmışlar mıydı.. ablam 4 düşük yaptı en don bi Prof kan pıhtılaşma var dedi hamile kalır kalmaz iğnesini hamilelik boyunca kullandı şimdi 2 tane sağlıklı bebeği var..

aynı şeyleri ben de yaşıyorum bir haftadır kendimde değilim avcumun içindeki şansı kaçırmışım gibi geliyor tama hepsi allahtan tedbirimizi aldık takdiri allahbıraktık yeniden başlıcam tedaviye haziranda ama mayısta yeniden rahim filmi kan testleri yaptırıcam sıfırdan bütün testleri yaptırmak istiyorum doktorlar gerek yok diyor ama sonuçlarına bizler katlanıyorum bizim gibi tek sorunu kromozom olan kişilerde tek sağlıklı embriyo bile bu kadar değerliyken ayrıntıya çok girmiyorlar siz neler yapmayı planlıyorsunuz ( şimdi tutunma olsaydı diye bir sürü cümle dolaşıyo bir haftadır aklımda ((((

Canim benimde esimde 9 13 14 kromozonlarda translokasyon cikti bizde pgt yaptrdik 17 tane embriyodan 6 tanesi saglikli geldi 2 tane embriyo transfer edildi ikiz gebelik olustu birtanesi 8 haftada kalbi durdu biri masallah 12 haftalik oldu. Sakin sikinti yapmayin Allaha dua edin herkese sirasiyla nasip ediyor.

maşallah allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…