Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de ankata genartta tedavi oluyorum doktoruniz kim. Ben cok memnunum doktorumdan. Taze transferim oldu ocak ayında tutmadi .histeroskopi oldum temiz cikti ve kesinlikle cok inanıyorum Rabbim ol deyince olacak . Sabirla bekliyorum
. Genetik taramalarda ve labaratuvarda cok iyi bir klinik. Memorial de acibademle dw gorusmustum ama en iyi pgt yapilacaksa burasi

Merhaba bende sürekli takip ediyorum bende ocak ayında ataşehir memorialde tedavi gördüm malesef sağlıklı embriyo bulunamadı bu ay inşallah tekrar başlıcaz doktor bendende özellikle sordum ama hiçbir test istemedi tedavi öncesi herhangi bir ilaçta vermedi tecrübesi olan arkadaşlar tecrubelerini yazarsa sevinirim.

arkadaslar sizce en iyi tup bebek merkezi neresi kuzenim asistan doktor o arastirdi memorial ve bahceci dedi.sizce cok kararsizim.bize pgt yapilacak genetik doktorumuz oyle dedi.

arkadaslar sizce en iyi tup bebek merkezi neresi kuzenim asistan doktor o arastirdi memorial ve bahceci dedi.sizce cok kararsizim.bize pgt yapilacak genetik doktorumuz oyle dedi.

Kactane yumurta oldu

Arkadaslar merhba.bana pazar gunu opu yapildi.8 yumurta toplandi.6 tanesi dollenmis.pgt yapilacak 5.gune kadar beklenip o gun pgt yapilacakmis sizlerin kacinci gun donduruldu.nette embriyonun 5 .gune kadar dayanmasi zor diyo fazlada bilgim yok bu konuda 5.gunde embriyosu yasamayan var mi

Herkese merhaba;
Sebepsız ınfertılıte teshısı konuldu. Esımde bende hıcbır sorun yok,genetık testlerdede sorun cıkmadı. Tup bebek tedavısınde ilk deneme hamıle kaldım. 8.haftada gelişimi durdu. Ikıncı negatıf. Üçüncü düşükle sonuçlandı. İlki taze dıger ıkısı dondurulmuştu.şimd cgh teknıgı uygulansın istıyorum. Belliki bır asamada embrıyoda sorun var
Sizden rıcam bu teknıgı uygulayan varsa yardımcı olabılur mı? Bu konuda deneyımlerınızı paylasırmısınız

Stresse girme canim Rabbim insAllah nasip eder 5. güne hepsi gelir

S seda8o
Canım tedavin hayırlı olsun benim üçü beşinci gün embriyosu olarak bir tanesi de altıncı gün embriyosu olarak donduruldu aen kalbini ferah tut ilk transferde dondurup açma işlemi sırasında herhangi bir deformasyon olmadı ama tutmadı 6ab kalite de pgd embriyoydu hersey kismet rabbim ol derse olur

Evet dogru soyluyorsunuz tabi bu sekilde tutma ihtimali cok yuksek dedi banada doktorum ama iste nasip tabi.benim az yumurtam oluyor olanda kaliteli degil.ama 3.gun transferinden bir cocugum var.kafamda hep soru isaretleri acaba hic bole birseye girmeyip 3.gunmu transfer olsaydi diye cunku bir onceki tedavimde 4 embriyonun sadece biri 3.gunde 8 hucreliydi.yani kaliteli ama olmadi

S seda8o
Tabi ki doktorlarimiz en iyisini biliyorlar canim madem az yumurta oluyor riske atacaklari harekt yapmazlar herhalde bak bende de cok cok iyi kaliteydi ama olmadi butun tetikikler yapilmasina ragmen tutmadi zaten sansimiz yuzde elli sen en iyisi kafandaki butunnn sorulari doktorunla detayli bir sekilde gorus mutlaka yardimci olacaklardir bu sekilde kendini yiyip bitirme bosuna strese girme zaten yasarigimiz zor bir islem rahat olmaya bak lutfen

Tesekkurler aslinda tamamen Allah nasip etmisse o veya bu sekilde olucaktir.bu seferki tedavimde tamamen doktorun yonlendirmesiyle girdim pgt ngs fln anlamiyorum.iste bole sorguluyip duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…