Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.341
10 yumurta toplandı 3 tane döllendi ama 3de sağlıklı çıkmadıKactane yumurta oldu
Rabbim yardimcin olsun, burda bulunan herkesin kucagini doldursun, hersey imtihan, sabretcegiz, sükretcegiz ve insAllah mevlam sabrin sonunda hayirli bi sekilde evlat verir10 yumurta toplandı 3 tane döllendi ama 3de sağlıklı çıkmadı
var tabili iki eşte de hiç prolem olmayp ama bebeklerin düşükle sonuçlandığı durumlar var ve sayı hiç de az değil. tüp bebek yaptırıp ngs yaptırmanı tavsiye ediyorum. cgh artık eskidi. en son yöntem ngs. hem de daha hızlı ve sağlıklı sonuç veriyormuş. ben de tedavime başlayacağım zaman ngs yaptıracağım. volkan baltacı ile görüştüm detaylıca açıkladı anlattı.. hakkında hayırlısı olsun canımArkadaslar sebepsız ınfertılıte olup cgh yada ngs yaptıran varmı?? Lütfen fıkır ıstıyorum
Nasılsın cnm bende ngs yapacağım doktorum sadece 2 embriyo gider dedivar tabili iki eşte de hiç prolem olmayp ama bebeklerin düşükle sonuçlandığı durumlar var ve sayı hiç de az değil. tüp bebek yaptırıp ngs yaptırmanı tavsiye ediyorum. cgh artık eskidi. en son yöntem ngs. hem de daha hızlı ve sağlıklı sonuç veriyormuş. ben de tedavime başlayacağım zaman ngs yaptıracağım. volkan baltacı ile görüştüm detaylıca açıkladı anlattı.. hakkında hayırlısı olsun canım
ben volkan beye gittim ankaraya. wes testi önerdi bana biraz pahalı ama eşime de kendime de yaptırdık sonuçlar 6-8 hafta içinde gelecekmiş. bekliyoruz bakalım. tüp bebek yapılacak sonrasında da eğer bişiler çıkarsa onlara da bakılacak. tüm genetik hastalıkların olduğu bir testmiş bu almanyaya gitti kanlarımız.tek gen hastalıkları vs de var yani. daha detaylısı da zaten henüz bulunmamış. inşallah birşey çıkmaz , hayırlısı diye dua ediyorum. sonrasında da ngs ile bakılacak embriyolara bakalım kaç tane çıkacak ne olacak belli değil. canım 2 tanenin 2 si de sağlıklı dönebilir . umudunu kaybetme. ayrıca havuz yöntemi de yapabilirsin doktorunla konuştun mu. bir kaç ay üst üste yumurta toplama olur sonrasında hepsi arasından seçilir. genetik doktoru çok çok önemli bizim durumumuzda arkadaşlar herkese söylüyorum tüp bebek doktorunun iyi olması 2. plandaki durumumuz. ilk tedavimden anladım ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda olan bizleriz. maalesef merkezler böyle değil..Nasılsın cnm bende ngs yapacağım doktorum sadece 2 embriyo gider dedi
Normal denemem de 4 yumurtam oldu eşimde translasyon var iyi olmadı
Bakalım şimdi Cerrahpaşa ya gidiyorum belki dış heyet çıkarabilirim çok umudum yok ama yaşım 35
Benim genetikcim devlet hastanesindeben volkan beye gittim ankaraya. wes testi önerdi bana biraz pahalı ama eşime de kendime de yaptırdık sonuçlar 6-8 hafta içinde gelecekmiş. bekliyoruz bakalım. tüp bebek yapılacak sonrasında da eğer bişiler çıkarsa onlara da bakılacak. tüm genetik hastalıkların olduğu bir testmiş bu almanyaya gitti kanlarımız.tek gen hastalıkları vs de var yani. daha detaylısı da zaten henüz bulunmamış. inşallah birşey çıkmaz , hayırlısı diye dua ediyorum. sonrasında da ngs ile bakılacak embriyolara bakalım kaç tane çıkacak ne olacak belli değil. canım 2 tanenin 2 si de sağlıklı dönebilir . umudunu kaybetme. ayrıca havuz yöntemi de yapabilirsin doktorunla konuştun mu. bir kaç ay üst üste yumurta toplama olur sonrasında hepsi arasından seçilir. genetik doktoru çok çok önemli bizim durumumuzda arkadaşlar herkese söylüyorum tüp bebek doktorunun iyi olması 2. plandaki durumumuz. ilk tedavimden anladım ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda olan bizleriz. maalesef merkezler böyle değil..
ayrıca geçen gün bir tanıdığımdan aldığım haber çok mutlu etti beni sizlerle de paylaşmak istedim. transloksyonlu bir arkadaş, eşinde de sperm sorunu vardı. 4 kere tüp bebek denedi ve 2-3 yumurtası oluyordu ve genetikten maalesef sağlıklı gelmiyordu. şimdiye kadar hiç transfer bile olamadı. artık bıraktım dedi yoruldum yapmıycam artık ilerde belki yumurta donasyonu yaptırırım eşimle de konuştum kabul etti dedi. veee iki ay sonra normal hamile kalmış hem de ikizlere :) umudu tam kaybettim derken allah zamanını öyle güzel ayarlıyor ki ol diyor ve oluveriyor.
Cok tesekkur ederım ilk tedavımde düşük ve kurtaj hıkayem var ne yazıkkı!var tabili iki eşte de hiç prolem olmayp ama bebeklerin düşükle sonuçlandığı durumlar var ve sayı hiç de az değil. tüp bebek yaptırıp ngs yaptırmanı tavsiye ediyorum. cgh artık eskidi. en son yöntem ngs. hem de daha hızlı ve sağlıklı sonuç veriyormuş. ben de tedavime başlayacağım zaman ngs yaptıracağım. volkan baltacı ile görüştüm detaylıca açıkladı anlattı.. hakkında hayırlısı olsun canım
hakan hoca var istanbulda en iyisi o. genetiks te çalışıyor. bir çok merkez genetiksle çalışıyor zaten. bir kısmı da benim gittiğim volkan baltacı ile çalışıyor istanbuldan da olsa.Benim genetikcim devlet hastanesinde
İstanbul da kim vardır cnm
Bilen varsa yardımcı olabilir mi
ngs süreci de diğer sürekler gibi. tüp bebek yapılıyor opu yapıldıktan sonra embriyolardan hücre alınıp genetiğine bakılıyor. ngs işlemin adı. cgh de var fish de var.Cok tesekkur ederım ilk tedavımde düşük ve kurtaj hıkayem var ne yazıkkı!
Sanki umudumu yıtırıyorumngs surecı nasıl?öncesınde sıze ve esınıze genetık dısında bır test yapıldımı?
bana ve eşime kromozom analizi yapılmıştı bende translokasyon var. eşimde birşey çıkmadı. şimdi de wes adında bir test daha yaptırdık. ondan cevap bekliyoruz.ngs süreci de diğer sürekler gibi. tüp bebek yapılıyor opu yapıldıktan sonra embriyolardan hücre alınıp genetiğine bakılıyor. ngs işlemin adı. cgh de var fish de var.
istanbulda genetikste Hakan Hoca var.Benim genetikcim devlet hastanesinde
İstanbul da kim vardır cnm
Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba benimde sebepsiz 1.tup memorial negatif, 2.tup bebek pozitif 11.haftada bos gebelik ve kurtaj, simdide rabbim izin verirse 3. Tup bebek acibadrm maslak bulent tiras ocak ayinda basladim 19 yumurtam toplandi 2 tanesi 5.gune 2 taneside 6. Gune gitti ve toplam 4 tanesini ngs gonderdik ve rabbime sukirler olsun 1 tame saglikli gelsi tabi buarada kurtaj kaynakli yapisiklik oldugu icin martta histereskopi oldum sparial takildi ve jel uygulamasi yapildi 2 ay ilac kullandim haftaici sparili cikarttirdim ve tekrardan rahim filmi cektirdim cok sukur temiz cikti, doktor adetin 21.gunu kullanmam gereken lucrin 3.75 igne verdi olacagin adetle birlikte gel dedi rahim duvari kalinligina bakalim sanirim ona gore tranger yapilcak basima gelenler ve yasadiklarim bunlarArkadaslar sebepsız ınfertılıte olup cgh yada ngs yaptıran varmı?? Lütfen fıkır ıstıyorum
bahçeci hakkında olumsuz şeyler okumuştum bir iki yıl önce iyi araştır canımArkadaslar sizce bahceci nasil merkez ve doktor olarak hangisi.
çok geçmiş olsun inşallah ilk tedavinde herşey yolunda gider.. bebişini kucağına alırsın bu defaMerhaba benimde sebepsiz 1.tup memorial negatif, 2.tup bebek pozitif 11.haftada bos gebelik ve kurtaj, simdide rabbim izin verirse 3. Tup bebek acibadrm maslak bulent tiras ocak ayinda basladim 19 yumurtam toplandi 2 tanesi 5.gune 2 taneside 6. Gune gitti ve toplam 4 tanesini ngs gonderdik ve rabbime sukirler olsun 1 tame saglikli gelsi tabi buarada kurtaj kaynakli yapisiklik oldugu icin martta histereskopi oldum sparial takildi ve jel uygulamasi yapildi 2 ay ilac kullandim haftaici sparili cikarttirdim ve tekrardan rahim filmi cektirdim cok sukur temiz cikti, doktor adetin 21.gunu kullanmam gereken lucrin 3.75 igne verdi olacagin adetle birlikte gel dedi rahim duvari kalinligina bakalim sanirim ona gore tranger yapilcak basima gelenler ve yasadiklarim bunlar
Arastiroyorum ama arastirmama gore memorial bide bahceci cok iyi merkez diye okudum daha dogrusu bu yonde yorumlari okudum bilemedim simdi.ege universitesi bahceci ve memorili onerdi ne yapcami bilmiyorum.bahçeci hakkında olumsuz şeyler okumuştum bir iki yıl önce iyi araştır canım
ben volkan beye gittim ankaraya. wes testi önerdi bana biraz pahalı ama eşime de kendime de yaptırdık sonuçlar 6-8 hafta içinde gelecekmiş. bekliyoruz bakalım. tüp bebek yapılacak sonrasında da eğer bişiler çıkarsa onlara da bakılacak. tüm genetik hastalıkların olduğu bir testmiş bu almanyaya gitti kanlarımız.tek gen hastalıkları vs de var yani. daha detaylısı da zaten henüz bulunmamış. inşallah birşey çıkmaz , hayırlısı diye dua ediyorum. sonrasında da ngs ile bakılacak embriyolara bakalım kaç tane çıkacak ne olacak belli değil. canım 2 tanenin 2 si de sağlıklı dönebilir . umudunu kaybetme. ayrıca havuz yöntemi de yapabilirsin doktorunla konuştun mu. bir kaç ay üst üste yumurta toplama olur sonrasında hepsi arasından seçilir. genetik doktoru çok çok önemli bizim durumumuzda arkadaşlar herkese söylüyorum tüp bebek doktorunun iyi olması 2. plandaki durumumuz. ilk tedavimden anladım ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorunda olan bizleriz. maalesef merkezler böyle değil..
ayrıca geçen gün bir tanıdığımdan aldığım haber çok mutlu etti beni sizlerle de paylaşmak istedim. transloksyonlu bir arkadaş, eşinde de sperm sorunu vardı. 4 kere tüp bebek denedi ve 2-3 yumurtası oluyordu ve genetikten maalesef sağlıklı gelmiyordu. şimdiye kadar hiç transfer bile olamadı. artık bıraktım dedi yoruldum yapmıycam artık ilerde belki yumurta donasyonu yaptırırım eşimle de konuştum kabul etti dedi. veee iki ay sonra normal hamile kalmış hem de ikizlere :) umudu tam kaybettim derken allah zamanını öyle güzel ayarlıyor ki ol diyor ve oluveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?