Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.361
İnşallah çoğu döllenir ve sağlıklı gelir. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah..bu sabah yumurtalar toplandi, hala karnim agriyor, insAllah Rabbim hayirlisini nasip eder, 15 tane yumurta topladilar, simdi sabredip bekleyecegiz....
Amin, Allah razi olsun, insAllah Fabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar verirİnşallah çoğu döllenir ve sağlıklı gelir. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah..
Hayırlı olur inşallah güzel sonuçlar alırsınbu sabah yumurtalar toplandi, hala karnim agriyor, insAllah Rabbim hayirlisini nasip eder, 15 tane yumurta topladilar, simdi sabredip bekleyecegiz....
Sagol Allah razi olsunHayırlı olur inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ngs de yine embriyodan biyopsi alınıp bu yöntemle bütün kromozomlara ve genetik rahatsızlıklara bakılıyor diye biliyorum.Ngs nasil oluyor?
Cok sagolNgs de yine embriyodan biyopsi alınıp bu yöntemle bütün kromozomlara ve genetik rahatsızlıklara bakılıyor diye biliyorum.
canım türkiyede zaten çok fazla iyi genetikçi yok. en iyi genetikçi bir kaç tane. microgen de volkan baltacının zaten . tatlım benim hikayemi hatırlıyorsundur. bebeğin durumunu ultrason görüntülerini inceledikten sonra volkan bey , bir de isterseniz wes testi var dedi. tek gen hastalıklarının tümünü inceliyor ve buluyor. hatta ileride benim genimde çıkan hastalıklar da çıkıyormuş bu testte. şeker kanser vs vs.. artık ne varsa 1. ve 2. sınıf risk grubundakileri görüyormuş. diğerlerini eliyormuş. hatta hoca dedi ki bilmek ister misiniz istemez misiniz, kimisi öğrenmek istemiyor dedi. biz istedik.. bakalım hayırlısı. bende translokasyon var ya, en azından sadece bu var diye biliyorum ben , şimdi bebekteki görüntüleri inceleyince tek gen hastalığı olabilir mi acaba dedi kendi kendine. bildiğim kadarıyla benim yok tek gen hastalığı ama dedim sadece kromozom analizi yaptırmıştım ben dedim. siz bilirsiniz yaptırmak isterseniz eğer diye anlattı testi. biraz pahalı 2500 eur fiyatı. iki kişinin . tek kişi 1600 eur muş. almanyaya gönderiyorlarmış..tüm gen hastalıklarına bakılıyor yani canım. gerekli olsaydı doktorun söylerdi sanırım. sende zaten tek gen hastalığı varmış. bence extra bu testi yaptırmana gerek yok gibi.. yine de bi araştır istersenCanm genetikçinin iyi olup olmadığını nasıl anlayacağız?Bizim embriyolara mikrogende bakıldı. Wes testi ne canm bizim için gerek var mı? Tek gen hastalığı bizimki.Ayrıca ngs bence de en sağlıklısı.
1 haftada çıkıyor sonuçCok sagol
Peki sonuc nezaman cikiyor
Rabbim büyük insAllah mevlam hayirli haberler almani nasip ederArkadaslar merhba.bende tup bebek surencideyim.6 embriyomdan sadece bir tanesi 5.gune ulasmis.simdi genetige gonderilekmis ama dr cok umutsuz konustu.1hafta sonra sonuc cikicakmis.1tane olupta iyi gelen varm sonuc cok uzgunum
Sonuç sanırım 15_20 günü buluyor canm.Cok sagol
Peki sonuc nezaman cikiyor
Aa iyiymiş. Ben daha geç çıkıyor sanıyordum.1 haftada çıkıyor sonuç
Bir haftaymış ben yanlış biliyormuşum. :)Sonuç sanırım 15_20 günü buluyor canm.
Canım ngs de zaten bütün kromozomlara ve genetik rahatsızlıklara bakılmıyor mu? Bu durumda gerek var mı wes testine? Çok pahalıymış. Gücümüz olmaz zaten. Mikrogen iyi o zaman değil mi?canım türkiyede zaten çok fazla iyi genetikçi yok. en iyi genetikçi bir kaç tane. microgen de volkan baltacının zaten . tatlım benim hikayemi hatırlıyorsundur. bebeğin durumunu ultrason görüntülerini inceledikten sonra volkan bey , bir de isterseniz wes testi var dedi. tek gen hastalıklarının tümünü inceliyor ve buluyor. hatta ileride benim genimde çıkan hastalıklar da çıkıyormuş bu testte. şeker kanser vs vs.. artık ne varsa 1. ve 2. sınıf risk grubundakileri görüyormuş. diğerlerini eliyormuş. hatta hoca dedi ki bilmek ister misiniz istemez misiniz, kimisi öğrenmek istemiyor dedi. biz istedik.. bakalım hayırlısı. bende translokasyon var ya, en azından sadece bu var diye biliyorum ben , şimdi bebekteki görüntüleri inceleyince tek gen hastalığı olabilir mi acaba dedi kendi kendine. bildiğim kadarıyla benim yok tek gen hastalığı ama dedim sadece kromozom analizi yaptırmıştım ben dedim. siz bilirsiniz yaptırmak isterseniz eğer diye anlattı testi. biraz pahalı 2500 eur fiyatı. iki kişinin . tek kişi 1600 eur muş. almanyaya gönderiyorlarmış..tüm gen hastalıklarına bakılıyor yani canım. gerekli olsaydı doktorun söylerdi sanırım. sende zaten tek gen hastalığı varmış. bence extra bu testi yaptırmana gerek yok gibi.. yine de bi araştır istersen
Bende 3 hafta dediler, 15 taneden 11 tanesi döllenmis hakkimizda hayirlisi bakalim kac tane 5. güne gelecekSonuç sanırım 15_20 günü buluyor canm.
Maşallah canm sayı kötü değil. İnşallah çoğu beşinci güne gidip sağlıklı gelir. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..Bende 3 hafta dediler, 15 taneden 11 tanesi döllenmis hakkimizda hayirlisi bakalim kac tane 5. güne gelecek
Amin canim hakkimizda hayirlisi, Rabbim nasip eder insAllah, burdaki herkez icin cok istiyorum Rabbim herkezin yüzünü güldürsünMaşallah canm sayı kötü değil. İnşallah çoğu beşinci güne gidip sağlıklı gelir. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?