Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben bu ay birde ohss oldum kabus gibi iğne ile yumurta büyütüldü

canım türkiyede zaten çok fazla iyi genetikçi yok. en iyi genetikçi bir kaç tane. microgen de volkan baltacının zaten . tatlım benim hikayemi hatırlıyorsundur. bebeğin durumunu ultrason görüntülerini inceledikten sonra volkan bey , bir de isterseniz wes testi var dedi. tek gen hastalıklarının tümünü inceliyor ve buluyor. hatta ileride benim genimde çıkan hastalıklar da çıkıyormuş bu testte. şeker kanser vs vs.. artık ne varsa 1. ve 2. sınıf risk grubundakileri görüyormuş. diğerlerini eliyormuş. hatta hoca dedi ki bilmek ister misiniz istemez misiniz, kimisi öğrenmek istemiyor dedi. biz istedik.. bakalım hayırlısı. bende translokasyon var ya, en azından sadece bu var diye biliyorum ben , şimdi bebekteki görüntüleri inceleyince tek gen hastalığı olabilir mi acaba dedi kendi kendine. bildiğim kadarıyla benim yok tek gen hastalığı ama dedim sadece kromozom analizi yaptırmıştım ben dedim. siz bilirsiniz yaptırmak isterseniz eğer diye anlattı testi. biraz pahalı 2500 eur fiyatı. iki kişinin . tek kişi 1600 eur muş. almanyaya gönderiyorlarmış..tüm gen hastalıklarına bakılıyor yani canım. gerekli olsaydı doktorun söylerdi sanırım. sende zaten tek gen hastalığı varmış. bence extra bu testi yaptırmana gerek yok gibi.. yine de bi araştır istersen

Arkadaslar merhba.bende tup bebek surencideyim.6 embriyomdan sadece bir tanesi 5.gune ulasmis.simdi genetige gonderilekmis ama dr cok umutsuz konustu.1hafta sonra sonuc cikicakmis.1tane olupta iyi gelen varm sonuc cok uzgunum

Canım ngs de zaten bütün kromozomlara ve genetik rahatsızlıklara bakılmıyor mu? Bu durumda gerek var mı wes testine? Çok pahalıymış. Gücümüz olmaz zaten. Mikrogen iyi o zaman değil mi?

Slm kızlar size ACİLL bi sorum olcak yarın tedaviye başlıcam benim bi adetim yoğun bi adetim az oluyo en son yoğun oldum şimdi az yarın doktora gidicem sizce az olmak yumurtaları etkilermi yoğun olduğumdamı başlasam şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…