- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.381
merhaba canm..bir fark yarattığını sanmıyorum ..3. tüp bebeğe başladım ilkin de adet kanaması çok yüksekti 10 yum oluştu ikinci de yüksekti 12 tüm oluştu 3. kanama m az du yine 10 yum görünüyor ...Slm kızlar size ACİLL bi sorum olcak yarın tedaviye başlıcam benim bi adetim yoğun bi adetim az oluyo en son yoğun oldum şimdi az yarın doktora gidicem sizce az olmak yumurtaları etkilermi yoğun olduğumdamı başlasam şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim doktorda farketmez dedi.merhaba canm..bir fark yarattığını sanmıyorum ..3. tüp bebeğe başladım ilkin de adet kanaması çok yüksekti 10 yum oluştu ikinci de yüksekti 12 tüm oluştu 3. kanama m az du yine 10 yum görünüyor ...
Hastaneden aramadılar mı inşallah fazlasıyla yumurtan döllenir cnm hayırlı haberler Alman dileğiyle..Bugün 5. gün aramaya cesaretim yok
Yok aramadilar, hayirlisi bakalimHastaneden aramadılar mı inşallah fazlasıyla yumurtan döllenir cnm hayırlı haberler Alman dileğiyle..
Ben de merak ediyorum masalı uzun zamandır gelmedi blog aMasal gözükmüyor kızlar doğurdumu yoksaMaysa gerçekten çıktı sanırsam hiç gelmiyor artık
Rabbim sabir versin, insAllah mevlam tez zamanda hayirli bi sekilde tedaviye baslamani nasip eder ve evlatlarini kucagina alirsinMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimize yardım etsin bende bugün negatif sonucumu aldım malesef agustos ayından beri uğraşıyorum tek gen hastalığım var yaştan dolayı cgh de yapıldı tek yumurtalığım olduğu için iki kez yumurta toplandı 4 embriyodan bir tane sağlıklı geldi oda tutmadı o tek embriyo için laparoskopi ile sağ tupum alındı rahımde yapışıklık ve polip var diye histereskopi oldum ama nasip degılmiş Acıbadem maslak Bülent tıraş dr um rahımde kasılma var dıye gebelık aşışı kasılma ıcın serum vs sözüm ona herşey yapıldı ama nasip Allah ol demeden olmuyo hepsi birer vesile şimdi sıfırdan tedaviye başlamam gerekiyor sizce en erken nezaman başlayabılırım..
Sagol canım Allah razı olsun inşallah o güzel günleri Rabbim hepimize yaşatsın..Rabbim sabir versin, insAllah mevlam tez zamanda hayirli bi sekilde tedaviye baslamani nasip eder ve evlatlarini kucagina alirsin
Allah ol der ve o olur. inşallah en kısa zamanda sende bebegini alırsın kucağına umutsuz olma olur mu Rabbim isterse verir mutlaka bol bol dua edelim.Bak geçen gün güzel bir haber aldım bir arkadaş kendi hiç hamile kalamiyordu 3 tüp bebek negatif ve artık umudunu yitirmisti birden kendi hamile kalmış hala inanamıyorMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimize yardım etsin bende bugün negatif sonucumu aldım malesef agustos ayından beri uğraşıyorum tek gen hastalığım var yaştan dolayı cgh de yapıldı tek yumurtalığım olduğu için iki kez yumurta toplandı 4 embriyodan bir tane sağlıklı geldi oda tutmadı o tek embriyo için laparoskopi ile sağ tupum alındı rahımde yapışıklık ve polip var diye histereskopi oldum ama nasip degılmiş Acıbadem maslak Bülent tıraş dr um rahımde kasılma var dıye gebelık aşışı kasılma ıcın serum vs sözüm ona herşey yapıldı ama nasip Allah ol demeden olmuyo hepsi birer vesile şimdi sıfırdan tedaviye başlamam gerekiyor sizce en erken nezaman başlayabılırım..
İnşallah canım Rabbim nasip eder umutsuz değilim ama çok yoruldum her seferınde dibe vurmak insanı yıpratıyor.. arkadaşına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ona sana ve tüm hamilelere inşallah..Allah ol der ve o olur. inşallah en kısa zamanda sende bebegini alırsın kucağına umutsuz olma olur mu Rabbim isterse verir mutlaka bol bol dua edelim.Bak geçen gün güzel bir haber aldım bir arkadaş kendi hiç hamile kalamiyordu 3 tüp bebek negatif ve artık umudunu yitirmisti birden kendi hamile kalmış hala inanamıyor
canım üzüldüm geçmiş olsun çok...vakti değilmiş demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. inan lütfen bi gün olacağına.Allah büyük. ben bir adet ara verip ikinci adetimle başlıyordum. Ama çok yıpranıyorsun1-2 ay dinlen canım.inşallah duyacağı hamileyim dediğini rabbim tez vakitte sana ve tim isteyenlere nasip etsinMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimize yardım etsin bende bugün negatif sonucumu aldım malesef agustos ayından beri uğraşıyorum tek gen hastalığım var yaştan dolayı cgh de yapıldı tek yumurtalığım olduğu için iki kez yumurta toplandı 4 embriyodan bir tane sağlıklı geldi oda tutmadı o tek embriyo için laparoskopi ile sağ tupum alındı rahımde yapışıklık ve polip var diye histereskopi oldum ama nasip degılmiş Acıbadem maslak Bülent tıraş dr um rahımde kasılma var dıye gebelık aşışı kasılma ıcın serum vs sözüm ona herşey yapıldı ama nasip Allah ol demeden olmuyo hepsi birer vesile şimdi sıfırdan tedaviye başlamam gerekiyor sizce en erken nezaman başlayabılırım..
Sağol canım benim inşallah birgün bende hamileyim diye yazarım buradan umudumu kaybetmedim ama çok yıpranıyor insan allahım yardım etsin hepimize.. merkezi değiştirmeyi düşünüyorum memorial iyi bir merkez orası aklımda birde bürüksel tüp bebek merkezi benim setup çalışmam genetiks te yapıldı acaba memorial kabul ederimi kendi bünyesinde ya genetiği kendileri yapıyor diye biliyorum Bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim canım allaha emanet ol canım Rabbim evlatlarınıda senide korusun her kötülükten inşallah..canım üzüldüm geçmiş olsun çok...vakti değilmiş demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. inan lütfen bi gün olacağına.Allah büyük. ben bir adet ara verip ikinci adetimle başlıyordum. Ama çok yıpranıyorsun1-2 ay dinlen canım.inşallah duyacağı hamileyim dediğini rabbim tez vakitte sana ve tim isteyenlere nasip etsin
merhaba cnm..transfer için mi 6. gunu bekluyorlar..Bugün 5. gün aradim, 6. güne kadar beklemek istiyorlar
Kactane embryo oldugunu söylemediler, okadar israrla sordum, demediler, 2. gün sonra aramami istediler
Yok biyopsi icin bekletiyorlar, daha ngs taramasindan gececek, 3 hafta sonrada onun sonucu cikacakmerhaba cnm..transfer için mi 6. gunu bekluyorlar..
ngs için biyopsi olmasi mi gerekiyor..bize 5. gun demişti doktorumuz..inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ..NHS gönderme sebebiniz nedir..Yok biyopsi icin bekletiyorlar, daha ngs taramasindan gececek, 3 hafta sonrada onun sonucu cikacak
SABIR SABIR SABIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?