- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.401
Benim bir engelli kizim var, bende kromozom translokasyon var 4ve9 , normal yolla denemeye cesaretim yok,ngs için biyopsi olmasi mi gerekiyor..bize 5. gun demişti doktorumuz..inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ..NHS gönderme sebebiniz nedir..
anladım canim..Rabbim yardımcın olsun..eşimde de 13 14 de translokasyon var..normal yolla hiç gebelik olusmadi..Benim bir engelli kizim var, bende kromozom translokasyon var 4ve9 , normal yolla denemeye cesaretim yok,
merhaba,Benim bir engelli kizim var, bende kromozom translokasyon var 4ve9 , normal yolla denemeye cesaretim yok,
Evet bendeki translokasyon dolayi böylemerhaba,
kızının hastalığı ne peki ? ne tür bir engeli var? sendeki translokasyondan dolayı mı yani engel onun için soruyorum kusua bakma lütfen
Rabbim nasip eder insAllahanladım canim..Rabbim yardımcın olsun..eşimde de 13 14 de translokasyon var..normal yolla hiç gebelik olusmadi..
allah yardımınız olsun canım çok sabırlar versin sizlere de yavruna da inşallah. inşallahh sağlıklı evladını da kucağına alırsın..Evet bendeki translokasyon dolayi böyle
Benim melegim 100% engelli, yürüyemiyor, oturamiyor, görmiyor, midesinden hortumla besleniyo, püre halinde olan mamalari yiyor, su icemiyor, 24 saat oksijenle duruyor.... ve daha neler neler ic organlara girmek istemiyorum, ama elhamdüllilah Rabbim sabir verdi yavruma o bi melek, benim tek tesellim Rabbim cennete kizima cok güzl günler göstercek peygamber efendimize komsu eylesin orda oynasin kossun
Allah yardimciniz olsun canım nimetinize meleginize tez zamanda bir kardes versin saglikli hayirli inşallah. Rabbim yuzumuzu guldursun...Evet bendeki translokasyon dolayi böyle
Benim melegim 100% engelli, yürüyemiyor, oturamiyor, görmiyor, midesinden hortumla besleniyo, püre halinde olan mamalari yiyor, su icemiyor, 24 saat oksijenle duruyor.... ve daha neler neler ic organlara girmek istemiyorum, ama elhamdüllilah Rabbim sabir verdi yavruma o bi melek, benim tek tesellim Rabbim cennete kizima cok güzl günler göstercek peygamber efendimize komsu eylesin orda oynasin kossun
Amin cümlemize insAllah, benim pgt tedaviyle saglikli kizim oldu canim, Rabbim nasip etti, kizim kardes istiyor onun icin bidaha deniyoruz hakkimizda hayirlisiallah yardımınız olsun canım çok sabırlar versin sizlere de yavruna da inşallah. inşallahh sağlıklı evladını da kucağına alırsın..
Rabbim yardımcın olsun ,fıstığa da şifa versin inşallahEvet bendeki translokasyon dolayi böyle
Allah yardimciniz olsun canım nimetinize meleginize tez zamanda bir kardes versin saglikli hayirli inşallah. Rabbim yuzumuzu guldursun...
Amin, Rabbim hepimizin yardimcisi olsunRabbim yardımcın olsun ,fıstığa da şifa versin inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim yardımcın olsunKızlar bende yarın ikinci tedavime başlıyorum insallah hepimiz için hayırlısı olur allah kucaklarımızı bos bırakmaz insallah
Cokkk tesekkür ederim kızlar Y yaso bebekkk canim senin bebis nasil kac aylik
Bugün 8+3 olduk inşallah iyidir bebis bugün kontrol var canımCokkk tesekkür ederim kızlar Y yaso bebekkk canim senin bebis nasil kac aylik oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?