Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba,
kızının hastalığı ne peki ? ne tür bir engeli var? sendeki translokasyondan dolayı mı yani engel onun için soruyorum kusua bakma lütfen
Evet bendeki translokasyon dolayi böyle
Benim melegim 100% engelli, yürüyemiyor, oturamiyor, görmiyor, midesinden hortumla besleniyo, püre halinde olan mamalari yiyor, su icemiyor, 24 saat oksijenle duruyor.... ve daha neler neler ic organlara girmek istemiyorum, ama elhamdüllilah Rabbim sabir verdi yavruma o bi melek, benim tek tesellim Rabbim cennete kizima cok güzl günler göstercek peygamber efendimize komsu eylesin orda oynasin kossun

allah yardımınız olsun canım çok sabırlar versin sizlere de yavruna da inşallah. inşallahh sağlıklı evladını da kucağına alırsın..

Allah yardimciniz olsun canım nimetinize meleginize tez zamanda bir kardes versin saglikli hayirli inşallah. Rabbim yuzumuzu guldursun...

allah yardımınız olsun canım çok sabırlar versin sizlere de yavruna da inşallah. inşallahh sağlıklı evladını da kucağına alırsın..
Amin cümlemize insAllah, benim pgt tedaviyle saglikli kizim oldu canim, Rabbim nasip etti, kizim kardes istiyor onun icin bidaha deniyoruz hakkimizda hayirlisi

Rabbim yardımcın olsun ,fıstığa da şifa versin inşallah

2 23lxux
Canım benim allah sana yeryüzde bir melek göndermiş ne kıymetli ne değerli bir evlattır o allah annesine babasına bagıslasın insallah yavrunun isteği yerine gelir en kısa zamanda bir kardeşi daaha olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…