Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Herkese merhaba
Benim bu ay 5 tane embriyom genetiğe gitti
Sonrasında bir ay dinlenme diğer ay histeroskopi olacağım ve cd 56 bakılacak benim gibi aynı olan yada olacak var mı
Histeroskopi sonrası ne zaman transfer olur merak ediyorum
Bir ay daha bekler miyim

Y yaso bebekkk kucuk fasulye buyumus bile masallah ona allah insalah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim doguma kadar sayicaz burdan birlikte
Teşekkürler canım bende senin güzel haberlerini bekliyorum dua ile .sen tedaviye baştan mı başlayacaktın yoksa donmuş embriyo var mıydı

D dl3434
Merhaba öncelikle genetiğe giden tüm bebişlerin saglıklı olur insallah ben kasım ayında histeroskopi olmustum cok hafif yapısıklık vardı normalde genetik olmasaydı transfer ocak ta olacaktı yani iki ay sonra ama genetik söz konusu oldugu için makina yapımı vs martta oldum ilk transferi yine en iyi doktorun bilir canım onlara danıs bence

Melek Deniz
Canım moralini bozma rabbim ne zaman kararladı ise ozaman olacak sen sağlıklı ol yeter ki
Sagol canım Allah razı olsun inşalah Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder.. seninde tedavin hayırlı olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün hayırlı güzel haberlerini almak dileğiyle...

Allah razı olsun.Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin .evet tedaviyle oldu .ngs li bebek
Allah herkese nasip etsin arkadaslarim moralinizi hic bozmayin hep umutlu bakin benimde pgtli bebegim 14 haftalik oldu. Yakinda cinsiyetini ogrencez hayirlisiyla.Allah burdaki butun arkadaslarima nasip etsin.
Rabbim hayirli bi sekilde kucaginiza almaya nasip eder insAllah, sabahleyin tekrar ariyacam insAllah hayirli haberler aliriz, bi cok embryo ngs gider, 6. güne kadar. Beklettiler, hakkimizda hayirlisi

Rabbim hepinizin tedavisini hayirli kilsin, ben tedaviye basladigimda 2 günde bir avokado yiyordum, tüp bebekte cok mucize yapisi olan meyve/sebzemis
Internette arastirin,
Teşekkür ederim bende yemege başlığım bende incir suyu içiyorum yumurtalıklar için inşallah çabalarımızın mukafatınızı alırız.

Cevabın için çok teşekkürler
Benim histeroskopi ye kadar genetikten gelmiş olacak inşallah
Sizinde ikinci deneme galiba pozitifi görürsünüz inşallah benimde üçüncü deneme olacak

canım 6 defa tedavi gördüm. ben pgt yaptırdım tek gende hasar vardı bizim. 33 yaşındayım semra hanım baştan cgh önermedi bana sanırım maddi külfetini düşündü.yaşın genç kromozomlarına bakmaya gerek yok tek gene ve HLA uyumuna bakalım dedi. düşüğüm oldu bir defa ondan sonra koromozomlarına da bakalım dedi.1 defa baktırdım çok pahalı geldi.tek gen ve hla için tur başına 2500 TL veriyodık+tüp bebk parası birde cgh işin işine girince fiyat kabarmıştı 380 dolardı sanırım tek embriyo dondurulmuş ise. şuan gebelik oluşturan embriyonun kromozomlarına baktırmamıştım çünki maddi olarak karşılayacak durumumuz yoktu.birde ben ard arda tüp bebek tedavisi görmek zorundaydım çocuğum için ...

memorıaldan memnun kaldımmı inan emin değilim..çok gözyaşı döktüm sinirlerim alt üst oldu insan o durumda özel ilgi veya doktorunla birebir iletişim istiyor ama memorıalda bu yok maalesef.ama profosyoneller o da ayrı. ben semra hocaya güvenerek gittim oraya. fiyat konusunda 2.3.4. tedavilerde indirim yapıyorlar. bence git görüş semra hocayla ilk görüşme ücretsizdi. sanırım hala öyledir. durumunu anlat.embriyo parçalarının başka yerde bakılmasını da kabul edeceklerini düşünüyorum açıkçası. hatta benim adımı verebilirsin o önerdi diye belki bi farklılık olur. önce sen inan lütfen olacağına çok zor bir yol rabbim yardımcın olsun inşallah zorlukları kolaylaştırsın...

Canım benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için memorial i aradım bir tane insan gibi cvp veren olmadı setup calışmam başka yerde dedim anlattım sureklı biryerlere bağladılar sonuç olarak net bilgi yok hatta setup ne dur onu bile anlayamadılar yada benim şansima bilgili birine denk gelmedım sanırım yüz yüze görüşmek daha ıyı benim yaş 37 oldu cgh yapılmasa işim daha kolay 4 emriyom tek genden ıkı sağlıklı ıkı taşıyıcı çıktı ama cgh den sadece bir tane sağlıklı geldı dıger üçünde düşüğe sebep olan kromozom eksıklıgı yada fazlalığı çıktı belkide rastlantısal birşeydir. Acıbadem maslak tan aldım dosyamı orayı bırakma sebebim daha bir kere drumla oturum konuşma fırsatım olmadı ya muayne masasında bırakıp gıtti yada yoğunluğu yüzünden yardımcı dr lara muayne olmak zorunda kaldım kaç kere gözü yaşlı ayrıldım o hastaneden her gıttıgımde ya rahım fılmı ya amelıyat yada hısterrskopi mutlaka birşey yaptırma çabasına girdiler otek embriyo ıcın laparoskopi amelıyatı oldum gebelık aşısı gebelık serumu ne dedilerse yaptım adetımın 25. Günü transfer yaptılar buradan okuduğum bıcok arkadaş donmuş embriyo transferinde adetin 17. Ve 21. Günü arası hep transfer oldular estrofeme adetın genelde 3. Günü başlanıyor ben 6. Günü başladım hemşıreye sordum neden böyle dıye ee transferinizi hocanın burada olduğu günlere denk getırmek için vs dedi en son rahim kalınlığı adetın 21. Günü bakıldı 10 buçuktu ve aslında belkıde öğün transfer olmaıydı 4 gün daha beklettiler ve transfer öncesi ne tekrar rahım kalınlığına bakıldı nede tahlıl vs başka birşey yapılmadı.. bunların hepsını dün dodyamı alırken soyledım cvp bile veremedı iki emroyon olsaydı şansın daha fazla olurdu vs dedi ki bu doktor bana eger laparoskopi olmasan % 30 tutunma şansı var bu embriyonun eger olursan %50 /55 demiştı amelıyat olmayacağımı soyledığımde sonra bana nıye tutunmadı deme ama dedmişti ve ben onu dınledım o amelıyatı da oldum ama dün sormadım ona nıye tutunmadı dıye sadece dedım ki evladını kaybetmiş bir anne için negatif sonuç almak çokta önemli değil sonuçta Allah ol demeden hiçbirşey olmaz dedim ve cıktım çok uzun yazdım hakkınızı helal edin içimi döktüm bi nebze.. drk umut canım sen çok fedakar bir annesin bukadar güçlüğe göğüs gerdın Rabbim evlatlarını hayırlı eylesin senin gibi anneye layık evlat olsunlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…