Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ahhh ağlattın beni.....
tabiyki içini dökeceksin dertler sıkıntılar paylaştıkça azalır arkadaşım. biz kadınlar sanırım güçlüyüz sende, bende hepimiz öyleyiz...
şuan telefonum arızalı memorıalın numaralarını yazardım yoksa sana. oradaki kızlar bilmezler onlarla muhatap olmana gerek yok boşyere. memorıalda çok yoğun onu belirttim sana.ama orada riske atmazlar asla ben boludan istanbula gel git yaptım bazen beni 2 gün arka arkaya çağırdılar riske atmamak için. dediğim gibi semra hocadan randevu al mutlaka başından geçenleri anlat. Önce Allaha güven sonra olacağına inan.semra hoca muhtemelen kromozomlarınada bakmak ister maddi olarak çok külfet ama kesinlikle baktırmalısın yıpranmamak için. önce tek gen hastalığına baktır.diyelim 5 embriyo oluştu bu embriyolardan parça aldırıken hem kromozom hem tek gen bakılacak gibi aldır.çünki ikisinede bakılabiliyor bunu konuş mutlaka. önce tek gen baktır diyelim 5 tanede 3 tanesi tek genden sağlıklı geldi o üçtanesinin kromozomlarına baktır sadece.
benim 8 embriyom vardı ve semra hoca hem tek gen hem kromozom bakıcaz dedi.embriyologla görüştüm karşılayamayız dedim. önce tek gen ve hla bakın çocuğumla uyumlu gelen olursa sadece onaun kromozomlarına baktıralım olurmu böyle bişey dedim olur dedi. oyüzden öyle yaptır bence sende maddi olarak biraz rahatlatır seni.
mutlaka semra hocayla görüş.yolun aydınlık olsun inşallah rabbim işlerini kolaylaştırsın doğru insanlarla karşılaştırsın seni.inşallah yavrunu alırsın kucağına en kısa zamanda..herşey gönlünce olsun

Sagol canım benim inan anlayan birileriyle dertleşmek iyi geliyor etrafımdaki kimseyle dertleşemıyorum anlamıyorlar çünkü ben bir yıldır sizleri takip ederek öğrendim bütün aşamaları ve çok faydalandım sonuç negatif olsada bilinçlendim artık ne yapmam gerektiğini biliyorum memorial gerçekten başarılı bir merkez yoğunluk konusuna gelince aynı stresi kaldırabılırmıyım bilmiyorum bürüksel tüp bebek merkezi ile görüştüm Yücel Karaman sahibi daha önce amelıyatımı o yapmıştı gerçekten iyi bir dr ve işini severek yapıyor sorularıma tek tek cvp verdi içime de sindi labaratuar konusunda kaygılarımı anlattım çünkü dondurma çözdürme tekniğinin iyi yapılması gerekiyor o konuda da için rahat olsun dedi son sistem teknolojıye sahibiz dedi şimdi memorialle setup konusunu konuşacağım kabul ederlerse değerlendireceğim etmezlerse yeniden 10000 tl verecek gücüm yok inşallah hayırlısı olur bikaç ay bekleyeceğim vucudum dinlensin sonrasında Rabbim büyük hayırlı neresisyse orada başlamak nasip olur inşallah tekrar teşekkür ediyorum sana canım ilgilenip cvp yazdığın için Allah'a emanet ol Rabbim evlatlarını ve seni her kötülükten korusun herşey gönlünce olsun...

canım içine neresi sinecekse orada başla..güvenmek çok önemli doktoruna, güzelce bi dinlensin bedenin ruhun sonra Bismillah der başlarsın. Merakla takip edeceğim güzel haberlerini

Selam kizlar..3. Tüp Bebek denememiz yapiyoruz..ngs ye gidecek ..5 embrio muz var 3 tanesi kaliteli 2 si orta derece imis.
3 sağlıklı embrio dan kaç tane sağlıklı embrio elde ediyorsunuz. .
Eşimde trakolasyon var..13 14 nolu kromozom larda..

Canım nasip hersey Rabbimin takdiri belli olmuyorki benimde 13-14 kromozomlarda traklasyon var ben önce 4 tane gönderdim ngs ye 1 tane geldi sağlıklı sonra 3 tane daha gönderdim 2 tane sağlıklı geldi belli olmaz yani ben başta 4 de 1 gelince 3 taneden hiç gelmez diye beklerken 2 tane geldi .inşallah senin hepsi sağlıklı gelir temannim bu yönde Allah yardımcın olsun

İnsallah canm..Rabbim hepimize nasip etsin insallah

Merhaba bizimde 3. Denememiz 5 embriyo gitti ngs ye amq daha haber gelmedi haftaya gelecek

Masalll nerelerdesin kıss.. Doğum mu yaptın yoksa.. merak ediyorum seni hiç bu kadar ara verip girmemezlik yapmazdın.. kızlar haberi olan var mı masaldan hayırdır inşallah ..

Merhaba arkadaslar nasilsiniz ? Bayadir giremiyordum siteye. Hepinizi merak ediyorum masal2010 hayat_gun drkumut eastnbull panikli maysa nerelerdesiniz?
Masal dogurdun mu? Drkumut kac haftalik oldun? Eastanbul panikli bebekler nasil? Hayat tedaviye basladin mi ne zaman baslicaksin. Deep nasilsin?maysa niye gittin
Hepinizi merak ediyorum. Ben cok suku sona yaklasiyorum az kaldi artik agirlastim, sistim uyku duzenim falan kalmadi.
Yeni gelen arkadaslar hepiniz duamdasiniz? Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Bu yol
Zor uzun ama allahin izniyle caresi var. hepinizi cani gonulden kucakliyorum

Canım maşallah az kalmış Allah sağ Salim kavuştursun yavruna.. çok şükür bizde iyiyiz eski arkadaşlar pek aktif değil artık herkesin kendine göre telaşı oluyor haliyle...ama ben masalı baya baya merak ettim neden girip cvp yazmıyor acaba herşey yolundadır inşallah..

Kızlar benim için de dua edin Cerrahpaşa dan rapor almaya çalışıyorum yeni yüzyıl üniversite sinde doç Dr Volkan Turan a yaptıracağım ngs lı tüp bebeği

Canm benim maşallah bebişi büyütmüşsün.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah. Zaman nasıl da geçiyor daha dün konuşuyorduk sanki. Yeni hamileydin ve hep korkuyordun. Çok şükür sona yaklaştın. Çok mutluyum senin adına maşallah subhanallah.. Biz tedaviye henüz başlamadık canm. Drum uzun verdiği süreye göre zamanımız çok yaklaştı aslında ama çok kararsız olmakla birlikte bir anda kendimizi tedaviye bırakabiliriz. Hayırlısı olsun artık..

Anladım cnm. O zaman pgt ypacak doktorum. Hiç böyle çöz dondur çöz dondur olayından bahsetmedi. Kafam çorba oldu ya
Canım ne yaptın? Benimkilere cgh uygulancakmış. Nasıl olacak? Süreç nasıl işliyor? Yani çözüp cgh uygulayıp tekrar mı dondurcaklar? Sonuç ne zaman çıkar? Kafamda deli sorular

canım ben 25 haftalık oldum kıpır kıpır yavrum artık içimde :) masalın doğurmuş olma ihtimali yüksek çoktandır uğramıyor. sen nasılsın nekadarlık oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…