Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Insa
Canim hayırlı olsun hersey yolunda gitsin inşallah bende perşembe günü gen art da transfere olcam transfere geri sayım formunda takip ediyoruz haftaya arka arkaya gen art da transfere giricez keşke karsilassaydik
Tesekkur ederim benim dr Aysun hanim sizinki baskaymis diger topikten okudum.benim zaten bir embriyom vardi.5.gune kalan ngs sonucu iyi geldi ama kalitesi icin grade 2 dendi.belki cozunurken bile bozulabilirmis ins oyle bisey olmaz.cunku cok zor gercekten zaten sizinde yasadiginiz seyler beni anlarsaniz.size kalite ile ilgili bilgi verildi mi.ve sorununuz ne acaba

Canim bizdeki sorun eşimin azospermi var ama siringa ile çekerek bir bir sürü kaliteli Sperm bulunuyor bende hiç bir sorun yok yumurtlama rezervi kalitesi de iyi ama olmuyor işte düşügum de var o yüzden ngsye 6 adet 1. Kalite embriyo gitti 3 tanesi geri döndü normal sağlıklı görünüyor dediler ama bilmiyorum artık nasip de varsa benim olur zaten

Olur ins gayet iyi 3 tane ngs li embriyo yasinda genc umut etmen icin cok sebebin var

Kızlar baştan sona kadar okuyamadimda. Eşlere yapilan kanda genetik test temiz ciksada yinede embriyoya genetik tarama yaptirmak gerekiyomu?

Kızlar baştan sona kadar okuyamadimda. Eşlere yapilan kanda genetik test temiz ciksada yinede embriyoya genetik tarama yaptirmak gerekiyomu?
Tekrarlayan düşüklerde ,
kaliteli embriyo şeçilmesi için ,
İleri yaş çocuk isteğinde dr uygun görürse yapılıyor

Merhaba kizlar..bir kaç gündür adet olmayı olmayı bekliyorum..akıntı geliyor ama adet olamiyorum..maydanoz kuru yaptim..inşallah sokulur..ngs sonuç temiz çıkarsa tranfer olacak..
Bulunduğum ilçede hastane yok
Adet olduğum ikinci gün dok ultrasonda n yumurta durumuna baktır hormon testi yaptir dedi..başka yapmam gereken bir şey var mı adetin ikinci gunu..tekrar git gel yapmak istemiyorjm

Son düzenleme:
Merhaba benimde bugün memorial da yumurta toplama yapıldı üç yumurtada işleme alındı bi trizomi 7 ve bi kimyasal gebeliğin oldugu için pgt önerdiler pgt sonucu 15 günde çıkıyormuş ngs nasıl bi işlem ne için yapılıyor biraz bilgi verebilir misin

Tesekkur ederim benim dr Aysun hanim sizinki baskaymis diger topikten okudum.benim zaten bir embriyom vardi.5.gune kalan ngs sonucu iyi geldi ama kalitesi icin grade 2 dendi.belki cozunurken bile bozulabilirmis ins oyle bisey olmaz.cunku cok zor gercekten zaten sizinde yasadiginiz seyler beni anlarsaniz.size kalite ile ilgili bilgi verildi mi.ve sorununuz ne acaba[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…