- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.641
Insalllah guzrl sonuçlar cikar..bizim de 11 oldu ngs de..hafta başı sonuç dedi dok..Rabbim inşallah emeklerimiz in karşılığı veririÇünkü ben de ngs yaptıracağım
Amin insAllah, 1 hafta sonrada bana haber gelecek, hakkimizda hayirlisiInsalllah guzrl sonuçlar cikar..bizim de 11 oldu ngs de..hafta başı sonuç dedi dok..Rabbim inşallah emeklerimiz in karşılığı veriri
Canim hayırlı olsun hersey yolunda gitsin inşallah bende perşembe günü gen art da transfere olcam transfere geri sayım formunda takip ediyoruz haftaya arka arkaya gen art da transfere giricez keşke karsilassaydikCarsamba gunu transferolucam. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Tesekkur ederim benim dr Aysun hanim sizinki baskaymis diger topikten okudum.benim zaten bir embriyom vardi.5.gune kalan ngs sonucu iyi geldi ama kalitesi icin grade 2 dendi.belki cozunurken bile bozulabilirmis ins oyle bisey olmaz.cunku cok zor gercekten zaten sizinde yasadiginiz seyler beni anlarsaniz.size kalite ile ilgili bilgi verildi mi.ve sorununuz ne acabaCanim hayırlı olsun hersey yolunda gitsin inşallah bende perşembe günü gen art da transfere olcam transfere geri sayım formunda takip ediyoruz haftaya arka arkaya gen art da transfere giricez keşke karsilassaydik
Canim bizdeki sorun eşimin azospermi var ama siringa ile çekerek bir bir sürü kaliteli Sperm bulunuyor bende hiç bir sorun yok yumurtlama rezervi kalitesi de iyi ama olmuyor işte düşügum de var o yüzden ngsye 6 adet 1. Kalite embriyo gitti 3 tanesi geri döndü normal sağlıklı görünüyor dediler ama bilmiyorum artık nasip de varsa benim olur zatenInsa
Tesekkur ederim benim dr Aysun hanim sizinki baskaymis diger topikten okudum.benim zaten bir embriyom vardi.5.gune kalan ngs sonucu iyi geldi ama kalitesi icin grade 2 dendi.belki cozunurken bile bozulabilirmis ins oyle bisey olmaz.cunku cok zor gercekten zaten sizinde yasadiginiz seyler beni anlarsaniz.size kalite ile ilgili bilgi verildi mi.ve sorununuz ne acaba
Olur ins gayet iyi 3 tane ngs li embriyo yasinda genc umut etmen icin cok sebebin varCanim bizdeki sorun eşimin azospermi var ama siringa ile çekerek bir bir sürü kaliteli Sperm bulunuyor bende hiç bir sorun yok yumurtlama rezervi kalitesi de iyi ama olmuyor işte düşügum de var o yüzden ngsye 6 adet 1. Kalite embriyo gitti 3 tanesi geri döndü normal sağlıklı görünüyor dediler ama bilmiyorum artık nasip de varsa benim olur zaten
Pgt le benim oldu canim, 7 yasinda kizimKızlar ngs veya pgt den embriyolar kaliteli Gelipte gebe kalanlar varmı umut olum bize
Ben varım ngs ole 11 haftalik hamileyimKızlar ngs veya pgt den embriyolar kaliteli Gelipte gebe kalanlar varmı umut olum bize
Tekrarlayan düşüklerde ,Kızlar baştan sona kadar okuyamadimda. Eşlere yapilan kanda genetik test temiz ciksada yinede embriyoya genetik tarama yaptirmak gerekiyomu?
Can'ım senin sorun bahçecide yaptırmıştın mesajlarında okumuştum ama ben unuttumBen varım ngs ole 11 haftalik hamileyim
Tesekkurler canimTekrarlayan düşüklerde ,
kaliteli embriyo şeçilmesi için ,
İleri yaş çocuk isteğinde dr uygun görürse yapılıyor
İyi akşamlar size neden ngs önerdiler nasıl bi işlem oluyorBen varım ngs ole 11 haftalik hamileyim
Benim eşimde vartranslokasyon olanlar kimler?
Sizin sonuc bellimiydi canimBenim eşimde var
Ben henüz başlamadım tüp bebeğe canım bütçeyi denkşeştirmeyi bekliyorumSizin sonuc bellimiydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?