Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pgt le benim oldu canim, 7 yasinda kizim
ilk defa ngs deniyorum hakkimizda hayirlisi
Bu 4. denemem
Ilk denemede kizim oldu, kardes istiyor....
Cnm elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışıyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun bişey sorucam kızınız engelliydi değilmi yanlış hatırlamıyorsam ama pgt ile hamile kalmışsınız onu anlamadım pgt ile de sağlıklı embriyo seçilmiyor mu

Benim büyük kizim engelli, kücük kizim pgtyle oldu ve saglikli cok sükür, bende translokasyon oldugunu sonradan ögrendim,

Arkadaslar bırı bana bırsey soylesın. Okadar arastırdım bılgı yok.
Sebepsız ınfertılıte olup, genetık bır sorunu olmadan cgh yada ngs yontemı kullanılıp hamıle kalan varmı?

Arkadaslar bırı bana bırsey soylesın. Okadar arastırdım bılgı yok.
Sebepsız ınfertılıte olup, genetık bır sorunu olmadan cgh yada ngs yontemı kullanılıp hamıle kalan varmı?
Merhaba benim sebepsiz 2.tüp bebek pozıtıf ama bos gebelıkten kurtaj, bu 3.tedavim 1.tane ngsden gelen saglıklı emb.var allah kısmet ederse tranferim yapılacak. Bende semşn gibş araştırmıstım yasobebek vardı sanırım ngsli hamile, yanlış hatırlamıyorsam

arkadaşlar merhaba
ngs ıle pgt arasındaki fark nedır acaba. pgt ıle yaptırdığım son tup bebekte trizoi 21 ve triple x cıktı. yanı sorunlu emrıyorlar yumurtadan kaynaklıymış

4.tüp bebek tedavımde yenıde pgt yaptırıcam ama ngs yı de görüyorum nedır acaba ıkısı arasındaki fark ve maddiyat?

Arkadaşım pgt de belli kromozomlara bakılıyor ngs de tüm kromozomlara bakılıyor pgt fiyatını bilmiyorum ama ben ngs de embriyo başına 350 $ verdim

Ya o kadar sevındım ki cok caresız kaldım. Sebepsız ınfertılıtede cgh yada ngs yaptıran neredeyse yok!
Benımde 1 kürtaj 1 düşüğüm var. Yasınız kaç kaç embrıyo gitti kalitesi nasıl bıraz yasadıklarınızı anlatırmısınız

Suan 34 yasındayım 2.tüp bebegımı 2 sene once yaptırdım bos gebelık ve kurtajla sonuclandı ama genetiğe falan gondermemıstım şişli memorialde yaptırmıstım.3.tüp bebek için sene basında yanı ocak ayında başladım opu yapıldı 19 yumurtam toplandı 5.güne 2 tane gitti onları hemen ngs ye gonderdık ertesı gun yani 6.gün dr 2 tanesi bugune ulastı ngsye gonderelimmi dedi onlarıda gonderdık.sonuc olarak toplamda 4 emb gıttı ve 1 tane ngsden saglıklı geldi. rahım fılmi cekıldim sonucunda histereskopı yapmaya karar verdi cunku yapısıklık olusmus sonra sprail ve jel uygulaması yapıldı 2 ay o sekılde bekledim. Sonra sparil cıkarıldı tekrardan rahım fılmi ve sonuc temiz, sonrasında nisan adetının 21.günü lucrun 3.75 ıgne kullandım, bugun adet oldum 3.günü kontrole gıdıcem ve rahım duvarı kalınlıgına bakılcak bır kaç gün arayla. Sonrasında sorun cıkmazsa allahın ıznıyle transfer olur dıye dusunuyrm

Allahımmmm ins sonuclarıda guzel olur hayırlı olur canım. Ben atasehır memorıal gıdıyorum. Deneyımleri hakkında bılgın varmı ngs konusunda.
Bende bır sorun yok ama yınede hıstereskopı yaptırmadan tedavıye baslamıcam. Öncesınde genetık danısmanlık yaptırmak istıyorum. Önerın varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…