- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.661
Allah kolaylik versin, insAllah toparlarsiniz tez zamanda,Ben henüz başlamadım tüp bebeğe canım bütçeyi denkşeştirmeyi bekliyorum
Cnm elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışıyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun bişey sorucam kızınız engelliydi değilmi yanlış hatırlamıyorsam ama pgt ile hamile kalmışsınız onu anlamadım pgt ile de sağlıklı embriyo seçilmiyor muPgt le benim oldu canim, 7 yasinda kizim
ilk defa ngs deniyorum hakkimizda hayirlisi
Bu 4. denemem
Ilk denemede kizim oldu, kardes istiyor....
Bende de vartranslokasyon olanlar kimler?
Benim büyük kizim engelli, kücük kizim pgtyle oldu ve saglikli cok sükür, bende translokasyon oldugunu sonradan ögrendim,Cnm elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışıyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun bişey sorucam kızınız engelliydi değilmi yanlış hatırlamıyorsam ama pgt ile hamile kalmışsınız onu anlamadım pgt ile de sağlıklı embriyo seçilmiyor mu
Sizmi esinizmi? Sonuc ne cikti? Ngsylemi? Pgtylemi?Bende de var
Merhaba goksay tedavın sonuclandımı ne durumdasın??Bende de var
Benim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyordu genetik test yaptık bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen ngs yaptıkİyi akşamlar size neden ngs önerdiler nasıl bi işlem oluyor
Merhaba benim sebepsiz 2.tüp bebek pozıtıf ama bos gebelıkten kurtaj, bu 3.tedavim 1.tane ngsden gelen saglıklı emb.var allah kısmet ederse tranferim yapılacak. Bende semşn gibş araştırmıstım yasobebek vardı sanırım ngsli hamile, yanlış hatırlamıyorsamArkadaslar bırı bana bırsey soylesın. Okadar arastırdım bılgı yok.
Sebepsız ınfertılıte olup, genetık bır sorunu olmadan cgh yada ngs yontemı kullanılıp hamıle kalan varmı?
Haber bekliyorum şuan heycanla inşallah sağlıklı gelirler bi iki gün içinde belli olcak inşallah.Merhaba goksay tedavın sonuclandımı ne durumdasın??
Eşimde değil bende var pgtyle bizimki benim ablamdada var büyük ihtimal onunda 3 düşükten sonra normalden sağlıklı bibebeği oldu.Sizmi esinizmi? Sonuc ne cikti? Ngsylemi? Pgtylemi?
Kactane yollamistin ngs ye kactane saglikli geldi, cogu kiside 13-14 kromozom trans. var,Benim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyordu genetik test yaptık bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen ngs yaptık
7 tane gönderdim 3 tane sağlıklı geldi ama ben ilk önce 4 gönderdim 1 tane sağlıklı geldi sonra 3 tane gönderdim 2 tane sağlıklı geldi. Yani sayı değişiyorKactane yollamistin ngs ye kactane saglikli geldi, cogu kiside 13-14 kromozom trans. var,
Arkadaşım pgt de belli kromozomlara bakılıyor ngs de tüm kromozomlara bakılıyor pgt fiyatını bilmiyorum ama ben ngs de embriyo başına 350 $ verdimarkadaşlar merhaba
ngs ıle pgt arasındaki fark nedır acaba. pgt ıle yaptırdığım son tup bebekte trizoi 21 ve triple x cıktı. yanı sorunlu emrıyorlar yumurtadan kaynaklıymış
4.tüp bebek tedavımde yenıde pgt yaptırıcam ama ngs yı de görüyorum nedır acaba ıkısı arasındaki fark ve maddiyat?
Merhaba canm bn genlab da ngs yaptırdım .embrio başı 350 $+ kdv alıyorlarArkadaslar genlab da pgs yaptiran var mi nasil odeme oluyor fiyat ne kadar
Ya o kadar sevındım ki cok caresız kaldım. Sebepsız ınfertılıtede cgh yada ngs yaptıran neredeyse yok!Merhaba benim sebepsiz 2.tüp bebek pozıtıf ama bos gebelıkten kurtaj, bu 3.tedavim 1.tane ngsden gelen saglıklı emb.var allah kısmet ederse tranferim yapılacak. Bende semşn gibş araştırmıstım yasobebek vardı sanırım ngsli hamile, yanlış hatırlamıyorsam
Suan 34 yasındayım 2.tüp bebegımı 2 sene once yaptırdım bos gebelık ve kurtajla sonuclandı ama genetiğe falan gondermemıstım şişli memorialde yaptırmıstım.3.tüp bebek için sene basında yanı ocak ayında başladım opu yapıldı 19 yumurtam toplandı 5.güne 2 tane gitti onları hemen ngs ye gonderdık ertesı gun yani 6.gün dr 2 tanesi bugune ulastı ngsye gonderelimmi dedi onlarıda gonderdık.sonuc olarak toplamda 4 emb gıttı ve 1 tane ngsden saglıklı geldi. rahım fılmi cekıldim sonucunda histereskopı yapmaya karar verdi cunku yapısıklık olusmus sonra sprail ve jel uygulaması yapıldı 2 ay o sekılde bekledim. Sonra sparil cıkarıldı tekrardan rahım fılmi ve sonuc temiz, sonrasında nisan adetının 21.günü lucrun 3.75 ıgne kullandım, bugun adet oldum 3.günü kontrole gıdıcem ve rahım duvarı kalınlıgına bakılcak bır kaç gün arayla. Sonrasında sorun cıkmazsa allahın ıznıyle transfer olur dıye dusunuyrmYa o kadar sevındım ki cok caresız kaldım. Sebepsız ınfertılıtede cgh yada ngs yaptıran neredeyse yok!
Benımde 1 kürtaj 1 düşüğüm var. Yasınız kaç kaç embrıyo gitti kalitesi nasıl bıraz yasadıklarınızı anlatırmısınız
Allahımmmm ins sonuclarıda guzel olur hayırlı olur canım. Ben atasehır memorıal gıdıyorum. Deneyımleri hakkında bılgın varmı ngs konusunda.Suan 34 yasındayım 2.tüp bebegımı 2 sene once yaptırdım bos gebelık ve kurtajla sonuclandı ama genetiğe falan gondermemıstım şişli memorialde yaptırmıstım.3.tüp bebek için sene basında yanı ocak ayında başladım opu yapıldı 19 yumurtam toplandı 5.güne 2 tane gitti onları hemen ngs ye gonderdık ertesı gun yani 6.gün dr 2 tanesi bugune ulastı ngsye gonderelimmi dedi onlarıda gonderdık.sonuc olarak toplamda 4 emb gıttı ve 1 tane ngsden saglıklı geldi. rahım fılmi cekıldim sonucunda histereskopı yapmaya karar verdi cunku yapısıklık olusmus sonra sprail ve jel uygulaması yapıldı 2 ay o sekılde bekledim. Sonra sparil cıkarıldı tekrardan rahım fılmi ve sonuc temiz, sonrasında nisan adetının 21.günü lucrun 3.75 ıgne kullandım, bugun adet oldum 3.günü kontrole gıdıcem ve rahım duvarı kalınlıgına bakılcak bır kaç gün arayla. Sonrasında sorun cıkmazsa allahın ıznıyle transfer olur dıye dusunuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?