- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.681
Doktorumuz istedi sizce gerekli mi ben pgt icin gittim bide bunu istedilerMerhaba canm bn genlab da ngs yaptırdım .embrio başı 350 $+ kdv alıyorlar
Ayy ne güzel maşallah benim 3. Denemem 1 kızım var normal yolla bir daha olmadıPgt le benim oldu canim, 7 yasinda kizim
ilk defa ngs deniyorum hakkimizda hayirlisi
Bu 4. denemem
Ilk denemede kizim oldu, kardes istiyor....
Cnm ya pgt yada ngs öneriyor ..tabiki ngs daha iyi ..Çünkü hem 5Doktorumuz istedi sizce gerekli mi ben pgt icin gittim bide bunu istediler
Ngs nasıl yapılıyor peki ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı nedenini araştırdık trizomi 7 çıktı eşimle genetiklerimiZe baktırdık sorun çıkmadı sonra sağlıklı bi çocuğunuz oldu şimdi AMH düşük diye tüp bebek yaptırdık 5. Gün pgt önerdiler ngs ne için ve nasıl yapılıyor memorialda tüp bebek yaptırıyorum hiç ngs den bahsetmediler nasıl yapılıyorBenim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyordu genetik test yaptık bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen ngs yaptık
Sen birden 7 tane yollamadinmi? Havuzmu yaptiniz? Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder insAllah7 tane gönderdim 3 tane sağlıklı geldi ama ben ilk önce 4 gönderdim 1 tane sağlıklı geldi sonra 3 tane gönderdim 2 tane sağlıklı geldi. Yani sayı değişiyor
Günaydın, benim ilk 2 tüp bebeğim şişli memorialde yapılmıstı ama genetik gibi işlemler yapılmadı, 3.tüp bebeğimi acıbadem bülent tırasa gidiyorum şuan için memnunum, okadar cok gıttım kontroller için öle abartılcak saatler beklemedim ters birşeyle karsılasmadım genetik içinde benim hiç bilgim yoktu hatta ilk defa bülent bey tavsiye edince öğrenmiş oldum ve ogün karar verdim yapılsın diye yani daha önceden hiç araştırma yapmamıştım, zaten dışardaki bir merkeze gönderiliyo, o merkezide hiç araştırmadım acıkcası o yuzdrn hiç bilgim yok, yani ben tamamen bilinçsizce başladım, tavsiye edebilecek kadar konuya hakim değilim, ama sormak istedıgın başka şeyler varsa yasadıklarım kadarını anlatabılırimAllahımmmm ins sonuclarıda guzel olur hayırlı olur canım. Ben atasehır memorıal gıdıyorum. Deneyımleri hakkında bılgın varmı ngs konusunda.
Bende bır sorun yok ama yınede hıstereskopı yaptırmadan tedavıye baslamıcam. Öncesınde genetık danısmanlık yaptırmak istıyorum. Önerın varmı?
pgt nin en gelişmiş yöntemi ngs .embriyo 5.güne geliyor ve embriyodan hücreler alınıp donduruluyor o alınan hücreler araştırmaya gidiyor sonuç 20 günde falan geliyor bir nevi biyopsi işlemi gibiNgs nasıl yapılıyor peki ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı nedenini araştırdık trizomi 7 çıktı eşimle genetiklerimiZe baktırdık sorun çıkmadı sonra sağlıklı bi çocuğunuz oldu şimdi AMH düşük diye tüp bebek yaptırdık 5. Gün pgt önerdiler ngs ne için ve nasıl yapılıyor memorialda tüp bebek yaptırıyorum hiç ngs den bahsetmediler nasıl yapılıyor
Yok havuz yapmadım benim 5.güne gelen 11 embriyom vardı hepsi çok pahalı oluyor diye az az gönderdik .doktorum hepsini niye gönderelim sağlıklı gelen çok olunca hepsini doğuracak misin dedi. Bizde böyle kısım kısım gönderdik hala araştırmaya gitmemiş 4 embriyom daha var yani dondurduk onları daSen birden 7 tane yollamadinmi? Havuzmu yaptiniz? Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder insAllah
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını bebislerle doldursunSen birden 7 tane yollamadinmi? Havuzmu yaptiniz? Rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder insAllah
Hayırlı olsun çok sevindim. Kaç tane gitmistiAz önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
Bana 7 tane gönderdik demislerdi, bugün telefonda 9 tanesine bakildi dediHayırlı olsun çok sevindim. Kaç tane gitmisti
Allah razi olsun, mevlam insAllah hayirlisini nasip eder, insAllah sizlerde saglikli haberleri alirsinizHayırlı olsun çok sevindim. Kaç tane gitmisti
Cok sevındım gozunuz aydın, rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah, cınsıyetleri soylemeleride cok gguzel olmus hangı merkezdı sızınkısı, acaba dıyorum bende sorsam soylerlermı ben acıbadem bulent beye gıdıyorum , aranızda varmı acaba bulent hocaya gıdıpte cınsıyet ogrenenAz önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
Allah razi olsun, mevlam insAllah tekrar hayirli haberler almamizi nasip eder, ve hepimiz hamileyiu diye yazariz burda insAllah. Ben yurt disinda yaptiriyorum, türkiyede yaptirdigimda söylememislerdi,Cok sevındım gozunuz aydın, rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah, cınsıyetleri soylemeleride cok gguzel olmus hangı merkezdı sızınkısı, acaba dıyorum bende sorsam soylerlermı ben acıbadem bulent beye gıdıyorum , aranızda varmı acaba bulent hocaya gıdıpte cınsıyet ogrenen
Canım ikiside tutunsun inşallah hayırlı birer evlat olsunlar Rabbim yardımcın olsun..Az önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
Gözünüz aydın çok sevindim .Ama cinsiyeti nasıl söylediler biz çok istedik öğrenmek yasak diye söylemedi ler siz nerde yaptırdınız ki ngs yiAz önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?