Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız eğer önceden pgt yapılacağı belli ise biyopsi yapıp sonra donduruyorlar sizin nasıl gelişti bilmiyorum

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız eğer önceden pgt yapılacağı belli ise biyopsi yapıp sonra donduruyorlar sizin nasıl gelişti bilmiyorum
Yok önceden böle bi durum yoktu 5. Güne giden kaliteli embriyoyu dondurdular sadece.Düşük olunca bu durum gündeme geldi,ondan dolayı çok endişeliyim

Canım ikiside tutunsun inşallah hayırlı birer evlat olsunlar Rabbim yardımcın olsun..
Amin canim Allah razi olsun, Rabbim
Hepimize hayirli haberler versin

Gözünüz aydın çok sevindim .Ama cinsiyeti nasıl söylediler biz çok istedik öğrenmek yasak diye söylemedi ler siz nerde yaptırdınız ki ngs yi
Biz yurt disinda yaptirdik canim, Allah razi olsun, insAllah bizde senin gibi hayirli haberler aliriz

Maşallah ne güzel )
Sagol canim

Bende kısım kısım göndermeyi düşünüyorum canım

Az önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
Darısı bana inşallah bende haber bekliyorrum 2 tane pgty gitti banada dua edin.

Kızlar hepimiz hangi merkezde yaptırdığımızı yazalım
Başarılı olanlarda ekleme yapar burayı daha sonra veya şimdi okuyanlar faydalanır
Ben başlıyorum;
Ben Yeniyüzyıl Ünv Gop hastanesi
Doç Dr. Volkan Turan a yaptıracağım
Hiç tüp bebek denemem Yok
Eşimde translasyon var
Ben de Pcos var
2 kaybım var
Biri 19+6
Rahim ağzı yetmezliğinden de şüpheliniyor erken Doğum oldu
Histereskopi oldum
Overilasyon indüksiyon ü oldum ohss oldum
Sonra ben Word e düzenlerim çok önemli bir konu evlat sahibi olmak için ve bizden sonrakilere de yardımımız olur

Son düzenleme:
Benimde 3. Denemem
Dr um Mustafa bahçeci
Eşimde varikosel var morfoloji 1
Bende pco var
Histeroskopi ve cd 56 olacağım temmuz gibi transfer

Liste yapalım isterseniz alt alta yazalım isimleri transfer zamanlarını ben tel den giriyorum
Pc den giren yada rahat yapabilecek olan varsa tabi

Ben açar yaparım ilk not alıyorum

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 44
Bende kromozom translokasyon var
Benim 4. denemem
Ilk tedavim fertijin tüp bebekte oldu
Ilk denemede kizim pgt tedaviyle dünyaya geldi sükür saglikli
2 ve 3 denemem fertijin'de ikisi negatif
4. denemem yurt disinda tedavideyim
9 embryodan 2 tane saglikli geldi
Hakkimizda hayirlisi

Listeyi Bismillah' la basla
InsAllah hepimiz hayirli haberler aliriz

Kizlar bende antolia da basladim adetim baslasin ignelere baslayacam bu orada ankarada tedavi kalacak yer bilen var mi ne yapacam bilmiyorum

Kizlar bende antolia da basladim adetim baslasin ignelere baslayacam bu orada ankarada tedavi kalacak yer bilen var mi ne yapacam bilmiyorum
Senin ve eşinin sorunu yazarmısın kaybın çocuğun var mı?
Liste oluşturuyoruz
Bir de öğretmen evi vs ayarlasan ucuz olur bu merkeze yakın
Çankaya öğretmen evi varmış öğretmen evleri güzel oluyor

merhabalar.şu mübarek günlerin hürmetine inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin hepize sağlıklı sıhhatli aklı zekası yerinde vatana millete ana babasına hayırlı evlatlar nasibeylesin.
6 yıllık evliyim 37 yaşındayım 3 adet kimyasal gebelik 1 adet 13. haftada kalbinin durması sonucu kaybettigim normal yoldan gebeliklerim oldu.13. haftada kaybettigimiz bebege genetik test yapıldı genetik anomali olduğu tesbit edildi.eşimde ve bende genetik bir sorun yok sadece eşimin spermlerinde %35 oranında dna kırılması var.
5.güne gelen 4 adet embriyoya pgt yapıldı ve 1 embriyo normal geldi diğer üçünde aynı anomaliler tesbit edildi.
22 mayısta bu normal ebriyo transferi yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…