- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.701
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız eğer önceden pgt yapılacağı belli ise biyopsi yapıp sonra donduruyorlar sizin nasıl gelişti bilmiyorumMerhaba kızlar dondurulmuş 2 tane 5. Gün embriyom var.Martta taze transferle hamile kaldım fakat düşük oldu.Yapılan tüm testlerin sonucuna göre haziran adetimde 2 embriyoma pgt yapılacak.Dondurulmuş embriyoya pgt nasıl yapılıyo hemde 5. Gün embriyosuna?çözdürüp sonuç gelene kadar bi daha mı donduruyolar
Maşallah ne güzelAz önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
Yok önceden böle bi durum yoktu 5. Güne giden kaliteli embriyoyu dondurdular sadece.Düşük olunca bu durum gündeme geldi,ondan dolayı çok endişeliyimÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız eğer önceden pgt yapılacağı belli ise biyopsi yapıp sonra donduruyorlar sizin nasıl gelişti bilmiyorum
Amin canim Allah razi olsun, RabbimCanım ikiside tutunsun inşallah hayırlı birer evlat olsunlar Rabbim yardımcın olsun..
Biz yurt disinda yaptirdik canim, Allah razi olsun, insAllah bizde senin gibi hayirli haberler alirizGözünüz aydın çok sevindim .Ama cinsiyeti nasıl söylediler biz çok istedik öğrenmek yasak diye söylemedi ler siz nerde yaptırdınız ki ngs yi
Sagol canimMaşallah ne güzel)
Bende kısım kısım göndermeyi düşünüyorum canımYok havuz yapmadım benim 5.güne gelen 11 embriyom vardı hepsi çok pahalı oluyor diye az az gönderdik .doktorum hepsini niye gönderelim sağlıklı gelen çok olunca hepsini doğuracak misin dedi. Bizde böyle kısım kısım gönderdik hala araştırmaya gitmemiş 4 embriyom daha var yani dondurduk onları da
Darısı bana inşallah bende haber bekliyorrum 2 tane pgty gitti banada dua edin.Az önce Telefon geldi, 2 tane saglikli gelmis, ikiside kizmis, cinsiyetinide söylediler, mevlam ne eylerse güzel eyler, ramazanda oruc tutmak istiyorum, 2 ay sonra transfer düsüniyoruz
Rabbim büyük insAllab hayirli saglikli haberlet gelir canimDarısı bana inşallah bende haber bekliyorrum 2 tane pgty gitti banada dua edin.
İnşallah ikisi de sağlıklı dönerDarısı bana inşallah bende haber bekliyorrum 2 tane pgty gitti banada dua edin.
Ben açar yaparım ilk not alıyorumBenimde 3. Denemem
Dr um Mustafa bahçeci
Eşimde varikosel var morfoloji 1
Bende pco var
Histeroskopi ve cd 56 olacağım temmuz gibi transfer
Liste yapalım isterseniz alt alta yazalım isimleri transfer zamanlarını ben tel den giriyorum
Pc den giren yada rahat yapabilecek olan varsa tabi
Süper olur takibimizide rahat yaparız hem :))Ben açar yaparım ilk not alıyorum
Senin ve eşinin sorunu yazarmısın kaybın çocuğun var mı?Kizlar bende antolia da basladim adetim baslasin ignelere baslayacam bu orada ankarada tedavi kalacak yer bilen var mi ne yapacam bilmiyorum
Canım bu arada ngs den 4 embriyom geldi beni bekliyorlar
Maşallah cnm not alırım bunu daCanım bu arada ngs den 4 embriyom geldi beni bekliyorlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?