Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazırladım
diğer arkadaşlarda yazarsa tamamlarım
Eki Görüntüle 1999705
Arkadaslar hepinizin yardimcisi oksun rabbim ins. Her ne kadar isim isim bilemesemde yeni gelen arkadaslar duamdasiniz hep. Ins buradan guzel haberlerinizi ikuruz. Sizlerde yeni geleceklere umut olursunuz. Gelismeleri sabisizlikla bekliyorim

Canım dr unu ve merkezi de yazar mısın?

Arkadaslar hepinizin yardimcisi oksun rabbim ins. Her ne kadar isim isim bilemesemde yeni gelen arkadaslar duamdasiniz hep. Ins buradan guzel haberlerinizi ikuruz. Sizlerde yeni geleceklere umut olursunuz. Gelismeleri sabisizlikla bekliyorim
Canım sende yazmışsındır ama listeye eklemen için dr unu hastalığı operasyonları kaç kez denediğini yazarsan bizim ve sonraki arkadaşlar için umut ışığı olursun

Bazı eksikliklerle yavaş yavaş gelişiyor

Son düzenleme:
Hmm sizin dok.sertac bey mi...biz ankarada değiliz urfa da n gidiyoruz..ona göre birsey ler söyler ..Rabbim hayırlısini versin
Canim doktorumuz aynı benim transferim 22 mayis pazartesi yapildi adetim 5 mayista gelmisti. Aysun hoca lucrin igne vermedi bana . Adetim i n üçüncü gunu estrofem basladi. Sonraki kontrollerde baska ilaclar da başladı

Canim doktorumuz aynı benim transferim 22 mayis pazartesi yapildi adetim 5 mayista gelmisti. Aysun hoca lucrin igne vermedi bana . Adetim i n üçüncü gunu estrofem basladi. Sonraki kontrollerde baska ilaclar da başladı
Kızlar liste içinde yazın ordan takip edelim

Ewet bana estrofem verdi pazartesi kontrol var..başka ilaçlar verilecek..inşallah pozitif sonuç verirsin sende..Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin

Merhba kizlar.bende genartta tedavi oluyorum.1 embriyom vardi genetikten saglam geldi dun transferim olucakti ama cozunurkem embriyo bozulmus.size embriyo kalitesi ile ilgili bilgiler verilmis miydi acaba dr zaten orta kalite demisti ama yinede genetige gonderilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…