- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.721
Arkadaslar hepinizin yardimcisi oksun rabbim ins. Her ne kadar isim isim bilemesemde yeni gelen arkadaslar duamdasiniz hep. Ins buradan guzel haberlerinizi ikuruz. Sizlerde yeni geleceklere umut olursunuz. Gelismeleri sabisizlikla bekliyorim
Canım dr unu ve merkezi de yazar mısın?merhabalar.şu mübarek günlerin hürmetine inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin hepize sağlıklı sıhhatli aklı zekası yerinde vatana millete ana babasına hayırlı evlatlar nasibeylesin.
6 yıllık evliyim 37 yaşındayım 3 adet kimyasal gebelik 1 adet 13. haftada kalbinin durması sonucu kaybettigim normal yoldan gebeliklerim oldu.13. haftada kaybettigimiz bebege genetik test yapıldı genetik anomali olduğu tesbit edildi.eşimde ve bende genetik bir sorun yok sadece eşimin spermlerinde %35 oranında dna kırılması var.
5.güne gelen 4 adet embriyoya pgt yapıldı ve 1 embriyo normal geldi diğer üçünde aynı anomaliler tesbit edildi.
22 mayısta bu normal ebriyo transferi yapıldı
Canım sende yazmışsındır ama listeye eklemen için dr unu hastalığı operasyonları kaç kez denediğini yazarsan bizim ve sonraki arkadaşlar için umut ışığı olursunArkadaslar hepinizin yardimcisi oksun rabbim ins. Her ne kadar isim isim bilemesemde yeni gelen arkadaslar duamdasiniz hep. Ins buradan guzel haberlerinizi ikuruz. Sizlerde yeni geleceklere umut olursunuz. Gelismeleri sabisizlikla bekliyorim
Maşallah canm..kaç tane gönderinizCanım bu arada ngs den 4 embriyom geldi beni bekliyorlar)
Rabbim yar ve yardimcin olsun, mevlam sabir versin, translokasyon olanlarda saglikli embryo bulma daha zormus anladim, benim öbür denememlerimdede öyleydi, ne desem bos biliyorum, Rabbim icine ferahlik versinÇok üzgünüm çok maddi manevi çöktükAllahım sen yardım et
Hayirli ugurlu olsun canim Rabbim hayirli haberler almani nasip etsin insAllahMerhaba kizlar ngs den 1 embrio m sağlıklı geldi çok şükür 8 haziran tranfer günü ..
Canım cok üzüldm senı takıp edıyordumÇok üzgünüm çok maddi manevi çöktükAllahım sen yardım et
Allah yardımcımız olsun cnmÇok üzgünüm çok maddi manevi çöktükAllahım sen yardım et
Canim doktorumuz aynı benim transferim 22 mayis pazartesi yapildi adetim 5 mayista gelmisti. Aysun hoca lucrin igne vermedi bana . Adetim i n üçüncü gunu estrofem basladi. Sonraki kontrollerde baska ilaclar da başladıHmm sizin dok.sertac bey mi...biz ankarada değiliz urfa da n gidiyoruz..ona göre birsey ler söyler ..Rabbim hayırlısini versin
acibadem ve memoriallerin genetik taramalarini genart yapiyormusBende ataşehir memorialde yaptırıyorum ankaraya gidiyo genetik için 350dolar+kdv
Amın insallah ...Rabbim hepimize nasip etsinHayirli ugurlu olsun canim Rabbim hayirli haberler almani nasip etsin insAllah
Kızlar liste içinde yazın ordan takip edelimCanim doktorumuz aynı benim transferim 22 mayis pazartesi yapildi adetim 5 mayista gelmisti. Aysun hoca lucrin igne vermedi bana . Adetim i n üçüncü gunu estrofem basladi. Sonraki kontrollerde baska ilaclar da başladı
Ewet bana estrofem verdi pazartesi kontrol var..başka ilaçlar verilecek..inşallah pozitif sonuç verirsin sende..Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsinCanim doktorumuz aynı benim transferim 22 mayis pazartesi yapildi adetim 5 mayista gelmisti. Aysun hoca lucrin igne vermedi bana . Adetim i n üçüncü gunu estrofem basladi. Sonraki kontrollerde baska ilaclar da başladı
Amin canım inşallahEwet bana estrofem verdi pazartesi kontrol var..başka ilaçlar verilecek..inşallah pozitif sonuç verirsin sende..Rabbim hepimize anne olmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?