- 24 Şubat 2017
- 166
- 177
- 18
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.741
Hangi liste cnmKızlar liste içinde yazın ordan takip edelim
Senin tramferi olmadı mi...Merhba kizlar.bende genartta tedavi oluyorum.1 embriyom vardi genetikten saglam geldi dun transferim olucakti ama cozunurkem embriyo bozulmus.size embriyo kalitesi ile ilgili bilgiler verilmis miydi acaba dr zaten orta kalite demisti ama yinede genetige gonderilmis.
Liste içine nasıl ekliyecegzKızlar liste içinde yazın ordan takip edelim
Çok üzüldü m canm.kac tane gönderiniz ..2.dememde olmadı sağlıklı gelmedi.
Bana özel msj atarsanız çünkü burdan arada başka şeyler yazılıyor ben excelle yazıp ekliyorum burayaListe içine nasıl ekliyecegz
Evet maalesef bir de okadar hazirlandim ilac fln nasip degilmis ama kalitesi az olunca cozunurken oluyomus bende boylece ogrendim yani keske hic genetige gitmeseydi..Senin tramferi olmadı mi...
Çok üzüldüm birde o mu var şimdi ..
Bana kalite hakkında birsey demedi aysun hoca..
Rabbim hayirlsi ni nasip etsin..inşallah bir daha böyle bir durum olmaz Rabbim daha fazla ugrastirmasinEvet maalesef bir de okadar hazirlandim ilac fln nasip degilmis ama kalitesi az olunca cozunurken oluyomus bende boylece ogrendim yani keske hic genetige gitmeseydi..
Iyidir o zaman belkide o yuzden soylememistir insallah olumlu sonuclanirRabbim hayirlsi ni nasip etsin..inşallah bir daha böyle bir durum olmaz Rabbim daha fazla ugrastirmasin
Hayirlsi ile nasip olur insallah..
Inşallah canm..siz in kaçıncı denemen iz diIyidir o zaman belkide o yuzden soylememistir insallah olumlu sonuclanir
Kasimda bir denemem var kimyasal gebelik oldu ama onda genetige fln gonderilmedi.bu da ikinci benim kaliteli olmuyor embriyolar 5.gune anca 1 tane gelebilmisti o da boyle oldu canim.Inşallah canm..siz in kaçıncı denemen iz di
Canim ben yurt disindayimCanım sende yazmışsındır ama listeye eklemen için dr unu hastalığı operasyonları kaç kez denediğini yazarsan bizim ve sonraki arkadaşlar için umut ışığı olursun
Hmm anladım peki neye bagliyorlar bu durumu bizim ki de öyle 5.gune ilk defa bu sefer 2 tane gelebildi.. ama bizim ki trakolasyon olduğu içindirKasimda bir denemem var kimyasal gebelik oldu ama onda genetige fln gonderilmedi.bu da ikinci benim kaliteli olmuyor embriyolar 5.gune anca 1 tane gelebilmisti o da boyle oldu canim.
Senin kacinci denemen.valla cnm yasa bagliyor 37 yasindayim.Hmm anladım peki neye bagliyorlar bu durumu bizim ki de öyle 5.gune ilk defa bu sefer 2 tane gelebildi.. ama bizim ki trakolasyon olduğu içindir
3 denemem bu..Senin kacinci denemen.valla cnm yasa bagliyor 37 yasindayim.
Hayirli olsun insallah.bu sefer 5.gune kafar ulasip oyle mi pgt yapildi.3 denemem bu..
1 .De 3. Gün embrio su transfer edildi tutunmadi..2. Denemede transfer bile yapılmadı 2.gun gelsimı eri durdu..çok şükür 3. De transfere kadar gelebildik.
9 yum toplandı 5 i döllendi ..4Hayirli olsun insallah.bu sefer 5.gune kafar ulasip oyle mi pgt yapildi.
Cok guzel masallah insallah hersey yolunda gider.ben de bu adetimle bir kere daha deniycem belki bu sefer 5.gune kaliteliulasir.9 yum toplandı 5 i döllendi ..4
Gün iki tane gelişimi durdu.. 5 gün tek bir tane ngs ye gitii..Diğer ikisi pek iyi değildi bu yüzden 6. Gunu bekliyecegiz dedi .6 gün 1 tane daha ngs ye gitti diğeri gelişimi durmusut..yani 1 tane 5. 1 tane 6. Gün embrio su ngs ye gitti.
excel in son hali isteyene mailde atarım bunla takip çok kolay olacakCanim ben yurt disindayim
3 tup bebek tedavis
2 arkaarkaya dusuk
Balans translokasyon ve dusuk amh teshislerim var
Bu gebeligim dogal.
Inşallah canm..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..inşallah bu defa hersey yolunda gider..Cok guzel masallah insallah hersey yolunda gider.ben de bu adetimle bir kere daha deniycem belki bu sefer 5.gune kaliteliulasir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?