- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.761
Canm birde tranfer yapılmadı ya ..ücret nasıl oldu.. tüp bebek ücretinin ne kadarını aldilarCok guzel masallah insallah hersey yolunda gider.ben de bu adetimle bir kere daha deniycem belki bu sefer 5.gune kaliteliulasir.
Benim hoca yarısını iade edecek Bahçeci %20 dedi banaCanm birde tranfer yapılmadı ya ..ücret nasıl oldu.. tüp bebek ücretinin ne kadarını aldilar
adana başkent tüp bebek merkezi ,prof dr.esra bulgan kılıçdağCanım dr unu ve merkezi de yazar mısın?
Cnm Excel de liste yapıyorum ordan takip kolay olur sende özelden bana oradaki bilgileri yazarsan iyi olurNgs ile gebe olanlar kaçıncı ngs li denemenizde hamile kaldınız??
Bn novaart a yapmuatim..4750 idi ücreti ..tranfer iptal olduğunda 2500 aldılar ..Benim hoca yarısını iade edecek Bahçeci %20 dedi bana
Cnm fiyat uygun raporlu fiyat mu buBn novaart a yapmuatim..4750 idi ücreti ..tranfer iptal olduğunda 2500 aldılar ..
İyi akşamlar benimde ıkı embriyom var bugün 4. Gün ıkısının gelişimide iyi dendi ngs yaptırsam mı diye karar veremiyorum sizin ngs sonucu nasıl çıktı bı problem görmüşler mi embriyoda ngs den sağlam raporu gelem embriyo nasıl çözünürsen bozuluyor anlamadımMerhba kizlar.bende genartta tedavi oluyorum.1 embriyom vardi genetikten saglam geldi dun transferim olucakti ama cozunurkem embriyo bozulmus.size embriyo kalitesi ile ilgili bilgiler verilmis miydi acaba dr zaten orta kalite demisti ama yinede genetige gonderilmis.
Ngs sonucu normal cikti.ancak embriyo kalitesi iyi degilmis oyle dediler valla ben de anlamadim.İyi akşamlar benimde ıkı embriyom var bugün 4. Gün ıkısının gelişimide iyi dendi ngs yaptırsam mı diye karar veremiyorum sizin ngs sonucu nasıl çıktı bı problem görmüşler mi embriyoda ngs den sağlam raporu gelem embriyo nasıl çözünürsen bozuluyor anlamadım
Ymurta toplama ve dondurma ucreti aldilar.ama ne kadar hatirlamiyorum 4000 tl gibiCanm birde tranfer yapılmadı ya ..ücret nasıl oldu.. tüp bebek ücretinin ne kadarını aldilar
Hyr 2. Denemem de transfer iptal olmuştu 2015 de fiyat bu idiCnm fiyat uygun raporlu fiyat mu bu
Anladım canm..biri yazmıştı farklı bir merkezde tüp bebek ücretini önceden vermişti tramferi iptal oldu para iade edilmedi dedi..yani kontrol yumurta toplamı ücreti yerine tam tüp bebek ucreti almışlardı ..ondan merak ettimYmurta toplama ve dondurma ucreti aldilar.ama ne kadar hatirlamiyorum 4000 tl gibi
Eastnbull mrh canm. Masal'ın drunun instagramı vardı. Hatta bir süre takip ettim ama şimdi ismini hatırlayamadım bir türlü. Neydi canm ismi? Ben de merak ettim..KIzlar merhaba,
Okul, ev , bebekle uğraşmaktan bir türlü fırsat bulup yazamıyorum. Allahım burda isteyen herkese nasip etsin bu telaşları inşallah. Kalbım dualarım hep buradaki arkadaşlarımda.
Herkes gibi bende masalı merak ediyordum. Bugün tesadüfen onun doktorunun paylasımını gördüm. Minik öykü dün gece doğmuş sanırım. Ablası masal ile birlikte fotoğrafını atmış dr hanım.
Masal'ın haberi olmadığı için izni olmadan burada paylaşmam doğru olmaz. Kendisi neden yazmadı bilmiyrum ama eğer okuyorsa tebrik ediyorum , sağlıklı bir ömür diliyorum yavrularıyla.
@masal2010
Iyi aksamalr cnm..ngs yi neden istiyeceksin. Düşük veya trakolasyon gibi bir sorum varcmjİyi akşamlar benimde ıkı embriyom var bugün 4. Gün ıkısının gelişimide iyi dendi ngs yaptırsam mı diye karar veremiyorum sizin ngs sonucu nasıl çıktı bı problem görmüşler mi embriyoda ngs den sağlam raporu gelem embriyo nasıl çözünürsen bozuluyor anlamadım
2 tane gitmişti.Çok üzüldü m canm.kac tane gönderiniz ..
İlk gebeliğim trizomi 7 olduğu için düşükle sonuçlandı sonra sağlıklı bir oğlum oldu şimdi AMH düşük diye tüp bebek tedavisine başladık 2 embriyo var acaba ngs yaptırsam mı diye düşünüyorum kendi genetik testimiZde bişey çıkmadı ama traslokasyın ne oluyor onuda bilmiyorum öyle bişey baktırmadık Öyle bir sorunumuz olsa genetik testte çıkarmıydı acaba doğal yoldan sağlıklı bir oğlum olunca üzerine bi daha hiç araştırma yapmadıkIyi aksamalr cnm..ngs yi neden istiyeceksin. Düşük veya trakolasyon gibi bir sorum varcmj
Cok üzüldüm, Rabbim dogal yoldan tez zamanda. Sevindirsin, translokasyon sorunu yoksa bidaha deneyinEvet maalesef bir de okadar hazirlandim ilac fln nasip degilmis ama kalitesi az olunca cozunurken oluyomus bende boylece ogrendim yani keske hic genetige gitmeseydi..
Tamm canım söylemene gerek kalmadı şimdi hatırladım.. :))Eastnbull mrh canm. Masal'ın drunun instagramı vardı. Hatta bir süre takip ettim ama şimdi ismini hatırlayamadım bir türlü. Neydi canm ismi? Ben de merak ettim..
Evet canım sen Diyince bende baktım şimdi doğmuş öykücük allah analı babalı büyütsün hepimiz meraktaydık.. hayatcım doktoru Banu çiftçiydiKIzlar merhaba,
Okul, ev , bebekle uğraşmaktan bir türlü fırsat bulup yazamıyorum. Allahım burda isteyen herkese nasip etsin bu telaşları inşallah. Kalbım dualarım hep buradaki arkadaşlarımda.
Herkes gibi bende masalı merak ediyordum. Bugün tesadüfen onun doktorunun paylasımını gördüm. Minik öykü dün gece doğmuş sanırım. Ablası masal ile birlikte fotoğrafını atmış dr hanım.
Masal'ın haberi olmadığı için izni olmadan burada paylaşmam doğru olmaz. Kendisi neden yazmadı bilmiyrum ama eğer okuyorsa tebrik ediyorum , sağlıklı bir ömür diliyorum yavrularıyla.
@masal2010
Kıs sen benden çok yaşayacan:)aynı anda yazmışız:)Tamm canım söylemene gerek kalmadı şimdi hatırladım.. :))
Rabbim hayırlısini versin..inşallah daha fazla aratmasin nasip etsin insallah2 tane gitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?