Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İyi akşamlar benimde ıkı embriyom var bugün 4. Gün ıkısının gelişimide iyi dendi ngs yaptırsam mı diye karar veremiyorum sizin ngs sonucu nasıl çıktı bı problem görmüşler mi embriyoda ngs den sağlam raporu gelem embriyo nasıl çözünürsen bozuluyor anlamadım

Ngs sonucu normal cikti.ancak embriyo kalitesi iyi degilmis oyle dediler valla ben de anlamadim.

Ymurta toplama ve dondurma ucreti aldilar.ama ne kadar hatirlamiyorum 4000 tl gibi
Anladım canm..biri yazmıştı farklı bir merkezde tüp bebek ücretini önceden vermişti tramferi iptal oldu para iade edilmedi dedi..yani kontrol yumurta toplamı ücreti yerine tam tüp bebek ucreti almışlardı ..ondan merak ettim

Eastnbull mrh canm. Masal'ın drunun instagramı vardı. Hatta bir süre takip ettim ama şimdi ismini hatırlayamadım bir türlü. Neydi canm ismi? Ben de merak ettim..

Iyi aksamalr cnm..ngs yi neden istiyeceksin. Düşük veya trakolasyon gibi bir sorum varcmj

Iyi aksamalr cnm..ngs yi neden istiyeceksin. Düşük veya trakolasyon gibi bir sorum varcmj
İlk gebeliğim trizomi 7 olduğu için düşükle sonuçlandı sonra sağlıklı bir oğlum oldu şimdi AMH düşük diye tüp bebek tedavisine başladık 2 embriyo var acaba ngs yaptırsam mı diye düşünüyorum kendi genetik testimiZde bişey çıkmadı ama traslokasyın ne oluyor onuda bilmiyorum öyle bişey baktırmadık Öyle bir sorunumuz olsa genetik testte çıkarmıydı acaba doğal yoldan sağlıklı bir oğlum olunca üzerine bi daha hiç araştırma yapmadık

Evet canım sen Diyince bende baktım şimdi doğmuş öykücük allah analı babalı büyütsün hepimiz meraktaydık.. hayatcım doktoru Banu çiftçiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…