Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım Rabbim yardımcın olsun..Rabbim oğluna hayırlı ömürler versin..trakolasyon kromozom sorunu oluyor yani genetik ..sizin genetik tr birsey çıkmamış zaten..ngs biraz maliyetli eğer kromozom sorunu yoksa sadece pgt de yaptırabilirsiniz ..daha önce trizomi gebelik olduğu için dok. Belki istiyecketir..isterlerse yaptri

Evet canım sen Diyince bende baktım şimdi doğmuş öykücük allah analı babalı büyütsün hepimiz meraktaydık.. hayatcım doktoru Banu çiftçiydi
Çok şükür masaldan ses çıkmayınca yolunda gitmeyen birseyler vsr diye korkmustum açıkçası Rabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin

Merhaba kızlar.benim dün yumurta top. Beklemedeyim? Bende anormal döllenme çok oluyor. Bugün aradılar 11 normal döllenme 9 anormal döllenme var diye.pgt tekrar yapalım diyor.geçen pgt yaptırmıştır 7 de 1 sağlıklı çıkmıştı.bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum. Kızlar siz ne dersiniz?pgt ücretide çok.

Bence
bence yaptırın 7 taneden 1 tane sağlıklı gelmiş önce şuanki denemede ya sağlıksız olan transfer olursa ya tutarsa bunu riske atmazdım ben ama tabi siz bilirsiniz canım

Merhaba canm.
7 de 1 sağlıklı geldi diyorsun pgt de yaptırmaya cm diyorsun

Bmce yaptir sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir doğum olsun sağlıklı evlatlar olsun..

Bir anormallik var ise gebelikte sorun yaşarsın doğum sırasında yaşarsın ..tedbiri önceden al ..
İnsalah hayırlı ile güzel sonuçlar alirsin

hazade merhabalar memorialde mi yapıldı pgt'niz? ücreti çok demişsiniz ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim bende yaptırmak istiyorum yakın zamanda..

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum başımdan geçeni kısaca anlatmak istiyorum 29 kasımda 7 aylık erken doğum yaptım bebeğimi yoğun bakın küvezine aldılar 2.gün 4. Evre beyin kanaması geçirdi kanamadan dolayı hidrosefali oluştu kafanın su toplaması yani velasıl toparlayamadı 28 gün yaşaya bildi yavrum bu süreçte topuk kaninda kistik fibrozis değeri 3 kez yüksek çıktı 3.sonucun yüksek çıktığını söylemek için aradıklarında bebeğim vefat etmişti bizde gen testi yaptırdık eşimle bize taşıyıcısınız dendi bende pgt yöntemi için genart aradım başımdan geçeni anlattım evrim hanımla konuştum bana sonuçları yollamamı söyledi yolladım geri döndü sağolsun bu sonuç sizin taşıyıcı olduğunu söylemez dedi doktor volkan bey pazartesi gelicekmiş o zaman ara doktor beylede görüştürelim sizi dedi benim gibi gen testi yanlış yorumlanan oldumu bende kendi kendime erken doğduğu ilaç tedavisi gördüğü için yüksek çıkmıştır diye avuttum gen sonucunu alıncada yıkıldım yine bi umut oldu evrim hanımın öyle demesi bu arada akraba değiliz

hazade merhabalar memorialde mi yapıldı pgt'niz? ücreti çok demişsiniz ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim bende yaptırmak istiyorum yakın zamanda..
Merhaba bende memorial deym. Embrıyo bası 350 dolar. Olark soylendı ıkı gun önce. Guncel fıyat.
Ngs dusunuyoruz bız siz hangı dr gıdıyorsunuz

Bence

bence yaptırın 7 taneden 1 tane sağlıklı gelmiş önce şuanki denemede ya sağlıksız olan transfer olursa ya tutarsa bunu riske atmazdım ben ama tabi siz bilirsiniz canım
Merhaba. 7de sadece 1 saglikli ciktigina gore bir yerlerde bir sorun var. nacizane fikrim mutlaka ngs yaptirmaniz. Bizim de genetikde sorun cikmiyor fakat normal yolla 5 dusugum var. ben de tup bebek, ngs 'li tabi ki, denemeyi dusunuyorum.

Merhaba. 7de sadece 1 saglikli ciktigina gore bir yerlerde bir sorun var. nacizane fikrim mutlaka ngs yaptirmaniz. Bizim de genetikde sorun cikmiyor fakat normal yolla 5 dusugum var. ben de tup bebek, ngs 'li tabi ki, denemeyi dusunuyorum.
Pardon yanlis yerden alinti yapmisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…