- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.781
Anladım Rabbim yardımcın olsun..Rabbim oğluna hayırlı ömürler versin..trakolasyon kromozom sorunu oluyor yani genetik ..sizin genetik tr birsey çıkmamış zaten..ngs biraz maliyetli eğer kromozom sorunu yoksa sadece pgt de yaptırabilirsiniz ..daha önce trizomi gebelik olduğu için dok. Belki istiyecketir..isterlerse yaptriİlk gebeliğim trizomi 7 olduğu için düşükle sonuçlandı sonra sağlıklı bir oğlum oldu şimdi AMH düşük diye tüp bebek tedavisine başladık 2 embriyo var acaba ngs yaptırsam mı diye düşünüyorum kendi genetik testimiZde bişey çıkmadı ama traslokasyın ne oluyor onuda bilmiyorum öyle bişey baktırmadık Öyle bir sorunumuz olsa genetik testte çıkarmıydı acaba doğal yoldan sağlıklı bir oğlum olunca üzerine bi daha hiç araştırma yapmadık
Tesekkur ederim.benim oyle bir sorunum yok cnm.yine tup bebekle saglikli bir oglum var onda genetik test fln yapilmamisti.yasim 37 oldugu icin dr istedi genetik test.Cok üzüldüm, Rabbim dogal yoldan tez zamanda. Sevindirsin, translokasyon sorunu yoksa bidaha deneyin
Eastnbull mrh canm. Masal'ın drunun instagramı vardı. Hatta bir süre takip ettim ama şimdi ismini hatırlayamadım bir türlü. Neydi canm ismi? Ben de merak ettim..
Çok şükür masaldan ses çıkmayınca yolunda gitmeyen birseyler vsr diye korkmustum açıkçası Rabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsinEvet canım sen Diyince bende baktım şimdi doğmuş öykücük allah analı babalı büyütsün hepimiz meraktaydık.. hayatcım doktoru Banu çiftçiydi
Evet canım nihayet dün gece ismini hatırladım ve baktım.. Çok mutlu oldumm.. Maşallahh..Evet canım sen Diyince bende baktım şimdi doğmuş öykücük allah analı babalı büyütsün hepimiz meraktaydık.. hayatcım doktoru Banu çiftçiydi
Kıs sen benden çok yaşayacan:)aynı anda yazmışız:)
Hayır yok.
bence yaptırın 7 taneden 1 tane sağlıklı gelmiş önce şuanki denemede ya sağlıksız olan transfer olursa ya tutarsa bunu riske atmazdım ben ama tabi siz bilirsiniz canımMerhaba kızlar.benim dün yumurta top. Beklemedeyim? Bende anormal döllenme çok oluyor. Bugün aradılar 11 normal döllenme 9 anormal döllenme var diye.pgt tekrar yapalım diyor.geçen pgt yaptırmıştır 7 de 1 sağlıklı çıkmıştı.bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum. Kızlar siz ne dersiniz?pgt ücretide çok.
Merhaba canm.Merhaba kızlar.benim dün yumurta top. Beklemedeyim? Bende anormal döllenme çok oluyor. Bugün aradılar 11 normal döllenme 9 anormal döllenme var diye.pgt tekrar yapalım diyor.geçen pgt yaptırmıştır 7 de 1 sağlıklı çıkmıştı.bu sefer yaptırmayı düşünmüyorum. Kızlar siz ne dersiniz?pgt ücretide çok.
Merhaba bende memorial deym. Embrıyo bası 350 dolar. Olark soylendı ıkı gun önce. Guncel fıyat.hazade merhabalar memorialde mi yapıldı pgt'niz? ücreti çok demişsiniz ne kadara mal oluyor bilgi verirseniz sevinirim bende yaptırmak istiyorum yakın zamanda..
Merhaba. 7de sadece 1 saglikli ciktigina gore bir yerlerde bir sorun var. nacizane fikrim mutlaka ngs yaptirmaniz. Bizim de genetikde sorun cikmiyor fakat normal yolla 5 dusugum var. ben de tup bebek, ngs 'li tabi ki, denemeyi dusunuyorum.Bence
bence yaptırın 7 taneden 1 tane sağlıklı gelmiş önce şuanki denemede ya sağlıksız olan transfer olursa ya tutarsa bunu riske atmazdım ben ama tabi siz bilirsiniz canım
Pardon yanlis yerden alinti yapmisim :)Merhaba. 7de sadece 1 saglikli ciktigina gore bir yerlerde bir sorun var. nacizane fikrim mutlaka ngs yaptirmaniz. Bizim de genetikde sorun cikmiyor fakat normal yolla 5 dusugum var. ben de tup bebek, ngs 'li tabi ki, denemeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?