Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.821
Bizde tüp bebeğe gelecek ay başlayacağız rahim filmini nereye çektirdiniz ?
154. AyetKızlar bu duayı perşembe sabah namazından sonra 27 defa okuyup dua edilirse kabul olurmuş inşallah bugün mukabelede söylediler
Paylaşmak istedim sizlerle
Orası sana yakınsa cnm yaptırırsın korkacak bişey Yok 10 dkAnladım canım bize Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Echomarı önerdi oraya çektireceğim eşim de translokasyon var dua edelim birbirimize
Peki aldırmadınızmı yani öyle bi durum olursa bende aldıramam.Allah yardimcin olsun, bende translokasyon oldugundan bidaha cesaret edemedim, cünkü hamile kaldigimda bundan haberim yoktu, ve bana engelli bi cocugun olcak dediginde cok kötü oldum, bana doktorlar aldirmami istediler, ama ben o cana kiyamadim, engelli cocuk büyütmek cok zor ama tabiikii size kalmis bisey insAllah sagliklisi tutunur
Yok aldirmadim 9 yasina girdi kizim, o Rabbimin bi emaneti ben o cana kiyamazdimPeki aldırmadınızmı yani öyle bi durum olursa bende aldıramam.
Peki nasıl bi sağlık sorunu var.Yok aldirmadim 9 yasina girdi kizim, o Rabbimin bi emaneti ben o cana kiyamazdim
Görmiyor, oturamiyor, kafasini tutamiyor, yürüyemiyor, sivi alamiyor, konusamiyor, 24 saat oksijenle duruyor ve ic organlarda sorunlar var....Peki nasıl bi sağlık sorunu var.
Korkarak deniycem ama sağlıksız derlerse bende aldıramam yapamam.Canım dene bence aminosentez yaptırırsın ben denedim ama tutmadı
Öğrenmeden öncede 2 kaybım var biliyorsun benimde eşim de translasyon yaşın genç
Rabbim yardımcınız olsun daha sonra pgteyle sağlıklı oldu dimi kaçıncı denemde oldu nerde yaptırdınız bide.Görmiyor, oturamiyor, kafasini tutamiyor, yürüyemiyor, sivi alamiyor, konusamiyor, 24 saat oksijenle duruyor ve ic organlarda sorunlar var....
Benimde ilk düşüğüm 47 kromozom dolayıydı trızomi 7 idi ..iki ay sonra doğal yoldan hamile kalıp oğlumu doğurdum çok şükür sağlıklı.. AMH değerim düşük diye tüp bebek tedavi oldum ikinci bebek için.. üç yumurta oluştu üçü döllendi iki tanesi 5. Güne gitti memorialın embriyologu oluşumundaki kaliteli olduğu söyledi ngs önerdiler yaptırmadan birini transfer ettirme kararı aldık eşimle.. diğeri donduruldu.. şimdi den içim içimi yiyor acaba sağlıklı mı diye bin pişman oldum yaptırmadıgımaBenimde ilk düşüğüm 47 kromozom geldi. Tum tetkıkler normal . Bır sebep bulunamamak cok can sıkıcıdılerım guzel sonuclanır zira cok yoruldum
Allah razi olsun, yavrumun okadar derdi olmasina ragmen bi gülüsü var herseyi unuturiyorRabbim yardımcınız olsun daha sonra pgteyle sağlıklı oldu dimi kaçıncı denemde oldu nerde yaptırdınız bide.
İnşallah kızınızın isteği olur onun duaları kabul olur ne kadar zor işimiz rabbim bunla sınıyo bizi ama çok üzülüyorum annemin ve ablamında önce düşükleri olmuş sonra sağlıklı olmuş bazen diyorum benimde olur belki ama korkuyorumda 2 denememizde olumsuz olunca maddi manevi yıkıldık artık.Allah razi olsun, yavrumun okadar derdi olmasina ragmen bi gülüsü var herseyi unuturiyor
Ilk denemede pgt iyle saglikli kizim oldu, fertijin tüp bebekte yaptirdik
2 ve 3 tedavim fertijinde negatif oldu
Simdi yurt disinda yaptiriyoruz, türkiyede yaptirmak isterdim ama mümkün degil
Kizim bana anne ben kardes istiyorum ama hasta olmayan kardesim olsun dedi, buda bizim imtihanimiz, hakkimizda hayirlisi
Amin, insAllah... Anliyorum seni kolay degil, Rabbim insAllah tez zamanda sagliklisini versin, benim bikere basima geldi icin canim cok yandi ondan korkiyorum, mecburi böyle tedavi oluyorum,İnşallah kızınızın isteği olur onun duaları kabul olur ne kadar zor işimiz rabbim bunla sınıyo bizi ama çok üzülüyorum annemin ve ablamında önce düşükleri olmuş sonra sağlıklı olmuş bazen diyorum benimde olur belki ama korkuyorumda 2 denememizde olumsuz olunca maddi manevi yıkıldık artık.
İnşallah inşallah.evet bende korkuyorum ama içimden bi ses normalden olcak diyo.Amin, insAllah... Anliyorum seni kolay degil, Rabbim insAllah tez zamanda sagliklisini versin, benim bikere basima geldi icin canim cok yandi ondan korkiyorum, mecburi böyle tedavi oluyorum,
esimde son defa deniyecegiz dedi, insAllah bu sefer kizim kardesine kavusur....
Bol bol dua et, mübarek günlerdeyiz, kün fe yekün, Rabbim ol der olur, mevlam yolunu acik etsin,İnşallah inşallah.evet bende korkuyorum ama içimden bi ses normalden olcak diyo.
Aminn inşallah hepimizin yolunu açık etsin inşallah.Bol bol dua et, mübarek günlerdeyiz, kün fe yekün, Rabbim ol der olur, mevlam yolunu acik etsin,
Dualarım sızınle saglıklıdır ınş.Benimde ilk düşüğüm 47 kromozom dolayıydı trızomi 7 idi ..iki ay sonra doğal yoldan hamile kalıp oğlumu doğurdum çok şükür sağlıklı.. AMH değerim düşük diye tüp bebek tedavi oldum ikinci bebek için.. üç yumurta oluştu üçü döllendi iki tanesi 5. Güne gitti memorialın embriyologu oluşumundaki kaliteli olduğu söyledi ngs önerdiler yaptırmadan birini transfer ettirme kararı aldık eşimle.. diğeri donduruldu.. şimdi den içim içimi yiyor acaba sağlıklı mı diye bin pişman oldum yaptırmadıgıma
Canım dr banada orayı önerdi rahim filmi için ama ben gata da çektirdim tabii dr hastası olduğum için çekti herseyi özelde yaptırınca mastaf çok artıyorAnladım canım bize Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Echomarı önerdi oraya çektireceğim eşim de translokasyon var dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?