Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Peki aldırmadınızmı yani öyle bi durum olursa bende aldıramam.

Görmiyor, oturamiyor, kafasini tutamiyor, yürüyemiyor, sivi alamiyor, konusamiyor, 24 saat oksijenle duruyor ve ic organlarda sorunlar var....
Rabbim yardımcınız olsun daha sonra pgteyle sağlıklı oldu dimi kaçıncı denemde oldu nerde yaptırdınız bide.

Benimde ilk düşüğüm 47 kromozom geldi. Tum tetkıkler normal . Bır sebep bulunamamak cok can sıkıcı dılerım guzel sonuclanır zira cok yoruldum
Benimde ilk düşüğüm 47 kromozom dolayıydı trızomi 7 idi ..iki ay sonra doğal yoldan hamile kalıp oğlumu doğurdum çok şükür sağlıklı.. AMH değerim düşük diye tüp bebek tedavi oldum ikinci bebek için.. üç yumurta oluştu üçü döllendi iki tanesi 5. Güne gitti memorialın embriyologu oluşumundaki kaliteli olduğu söyledi ngs önerdiler yaptırmadan birini transfer ettirme kararı aldık eşimle.. diğeri donduruldu.. şimdi den içim içimi yiyor acaba sağlıklı mı diye bin pişman oldum yaptırmadıgıma

Rabbim yardımcınız olsun daha sonra pgteyle sağlıklı oldu dimi kaçıncı denemde oldu nerde yaptırdınız bide.
Allah razi olsun, yavrumun okadar derdi olmasina ragmen bi gülüsü var herseyi unuturiyor
Ilk denemede pgt iyle saglikli kizim oldu, fertijin tüp bebekte yaptirdik
2 ve 3 tedavim fertijinde negatif oldu
Simdi yurt disinda yaptiriyoruz, türkiyede yaptirmak isterdim ama mümkün degil
Kizim bana anne ben kardes istiyorum ama hasta olmayan kardesim olsun dedi, buda bizim imtihanimiz, hakkimizda hayirlisi

İnşallah kızınızın isteği olur onun duaları kabul olur ne kadar zor işimiz rabbim bunla sınıyo bizi ama çok üzülüyorum annemin ve ablamında önce düşükleri olmuş sonra sağlıklı olmuş bazen diyorum benimde olur belki ama korkuyorumda 2 denememizde olumsuz olunca maddi manevi yıkıldık artık.

Amin, insAllah... Anliyorum seni kolay degil, Rabbim insAllah tez zamanda sagliklisini versin, benim bikere basima geldi icin canim cok yandi ondan korkiyorum, mecburi böyle tedavi oluyorum,
esimde son defa deniyecegiz dedi, insAllah bu sefer kizim kardesine kavusur....

İnşallah inşallah.evet bende korkuyorum ama içimden bi ses normalden olcak diyo.

Dualarım sızınle saglıklıdır ınş.
Normal yoldan olmadı hıc bizde hıcbr sebepte bulunamadı.. sebepsız denıp duruyorlar. Siz memorıalde kmın hastasısınız.

Anladım canım bize Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi Echomarı önerdi oraya çektireceğim eşim de translokasyon var dua edelim birbirimize
Canım dr banada orayı önerdi rahim filmi için ama ben gata da çektirdim tabii dr hastası olduğum için çekti herseyi özelde yaptırınca mastaf çok artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…