Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Görmiyor, oturamiyor, kafasini tutamiyor, yürüyemiyor, sivi alamiyor, konusamiyor, 24 saat oksijenle duruyor ve ic organlarda sorunlar var....
Allah yardımcın olsun kolay değil yaşadıkların ama rahme düştüğü andan itibaren o canlı oluyor senin evladın iyiki de ondan vazgecmemissin Rabbimin sana dünyadaki imtihanı da bu demekki eminim onun kokusu yetiyordur sana güç vermek için .Dün dr bana da amniyosentez yaparız bir sorun çıkarsa alırız dedi.Asla dedim ben onun hareketlerini kalp atışlarını görüp duyuyorum o benim yavrum ben ondan vazgeçmem dedim

İnşallah bebeğinizin hiçbir şeyi yoktur. Allah hepimizin tüm sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun.

SÜPER BİR HABER KEŞKE BENDE BİR GÜN BU HABERİ ALSAM İKİDİR NEGATİF GELİYOR...YAŞINIZ KAÇ ACABA

İnşallah bebeğinizin hiçbir şeyi yoktur. Allah hepimizin tüm sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun.
Çok şükür şimdi bir sıkıntı yok ikili tarama testi iyi çıktı ama bizde kromozom bozukluğu olduğu için dr lar amniyosentez yapalım diyor mutlaka onunla ilgili yazmıştım. Iyi dilekleriniz için teşekkürler

Bizdede kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumuz kesinleşti malesef pgt destekli tüp bebek önerildi biraz araştırdım ben mersinde yaşadığım için ankara tercihim olacak anatolia nasıl bir merkez acaba tecrübesi olanlar bana bir akıl verebilir mi

Canim o benim melegim, Rabbimin güzel hediyesi, dedigim gibi bi gülüsü yetiyor, ama insanoglu iste onun yasinda kizlar gördügümde yüregim yaniyor....

Dualarım sızınle saglıklıdır ınş.
Normal yoldan olmadı hıc bizde hıcbr sebepte bulunamadı.. sebepsız denıp duruyorlar. Siz memorıalde kmın hastasısınız.
Sevinç hanım benim doktorum ama o kadar sık kontrole çağırıyorlar ki neredeyse her doktora muayene oldum ben memorial san çok memnun kaldım negatıf sonuç alırsam yine memorialda denerim hergün tüm doktorlar toplantı yaparak karar veriyor tedavinin nasıl ilerleyeceğine

Mrb arkadaslar topige yazmiyacaktm ama eskileri cok merak ettim masal hic girmedi ama dogum yapti neden buraya hic yazmadi acaba drumut ne oldu onuda cok merak ediyorm..yaso bebek canim doktorunun amino istemesi beni şok etti ngs icin neler yasadin ama halâ tereddut ediyolar ama senin icin rahat olsun masal icinde istemislerdi hersey temiz gelmisti masallh kizida saglikli dogmus ..burdaki herkese rabbim hayirlisini nasip etsin olmuyosa yoruyorsa bilinki vakit saat dolmamistir umudunuzu kaybetmeyin bu topicte herkes bebegini kucagina aldi

Evet rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olcak inşallah ama bazen öyle ümitsizleşiyorum öyle üzülüyırumki çok kötü oluyorum rabbim inşallah yüzümüzü güldürcek hepimizin burda hamile kalanları okuyunca çok seviniyorum.

Canım yaptırma bence amniyo .. benim chg yapılmıştı bana hiç yaptır diyen olmadı Allah'ın izniyle sağlıklıdır

Maysa hoşgeldin.. dayanamadın geldin mi:))) eskilerden kimse girmiyor artık İstanbul ve hayat dışında kimse yok..herkes kabuğuna çekildi sanki ..

Hoşgeldin Maysa2011 canım gitmene üzülmüstüm.Canım ngs nin % 2 hata payı varmış onun için amniyosentez yapalım diyorlar bahcecideki dr da şimdi gittiğim dr da öyle söylüyor ama ben istemiyorum ben tedbirimi aldım takdir Rabbimin artık eğer bana hasta evlat nasip edecekse er geç eder zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…