- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.841
Allah yardımcın olsun kolay değil yaşadıkların ama rahme düştüğü andan itibaren o canlı oluyor senin evladın iyiki de ondan vazgecmemissin Rabbimin sana dünyadaki imtihanı da bu demekki eminim onun kokusu yetiyordur sana güç vermek için .Dün dr bana da amniyosentez yaparız bir sorun çıkarsa alırız dedi.Asla dedim ben onun hareketlerini kalp atışlarını görüp duyuyorum o benim yavrum ben ondan vazgeçmem dedimGörmiyor, oturamiyor, kafasini tutamiyor, yürüyemiyor, sivi alamiyor, konusamiyor, 24 saat oksijenle duruyor ve ic organlarda sorunlar var....
İnşallah bebeğinizin hiçbir şeyi yoktur. Allah hepimizin tüm sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun.Allah yardımcın olsun kolay değil yaşadıkların ama rahme düştüğü andan itibaren o canlı oluyor senin evladın iyiki de ondan vazgecmemissin Rabbimin sana dünyadaki imtihanı da bu demekki eminim onun kokusu yetiyordur sana güç vermek için .Dün dr bana da amniyosentez yaparız bir sorun çıkarsa alırız dedi.Asla dedim ben onun hareketlerini kalp atışlarını görüp duyuyorum o benim yavrum ben ondan vazgeçmem dedim
SÜPER BİR HABER KEŞKE BENDE BİR GÜN BU HABERİ ALSAM İKİDİR NEGATİF GELİYOR...YAŞINIZ KAÇ ACABAmerhaba benimde tek embriyom sağlıklı geldi cgh yapılmıştı bende ilk başta tek olunca tutmazsa niye tek vs vs düşündüm ama ya hiç olmasaydı dedim şükür ki 1 tane var ve o 1 tanemizde tutunsun o da yeter tek olsun bizim olsunn:))) benim diğer ay transferim inşallah güzel sonuçlar alıp sağlıkla sıhhatle alırız miniklerimizi kucağımıza...Ayrıca bir genetik doktorundan arkadaşım izlemiş tv de sağlıklı embriyolarda tek transferi uygun buluyoruz demiş hakkımızda hayırlısı olsun dualarım sizlerle
Çok şükür şimdi bir sıkıntı yok ikili tarama testi iyi çıktı ama bizde kromozom bozukluğu olduğu için dr lar amniyosentez yapalım diyor mutlaka onunla ilgili yazmıştım. Iyi dilekleriniz için teşekkürlerİnşallah bebeğinizin hiçbir şeyi yoktur. Allah hepimizin tüm sıkıntı çekenlerin yardımcısı olsun.
Yaşım 31 ayrıca benim transferim oldu ama pazartesi olumsuz sonucu aldık inşallah sizin sağlıklı gelirde güzel sonuçlar alırsınızSÜPER BİR HABER KEŞKE BENDE BİR GÜN BU HABERİ ALSAM İKİDİR NEGATİF GELİYOR...YAŞINIZ KAÇ ACABA
Canim o benim melegim, Rabbimin güzel hediyesi, dedigim gibi bi gülüsü yetiyor, ama insanoglu iste onun yasinda kizlar gördügümde yüregim yaniyor....Allah yardımcın olsun kolay değil yaşadıkların ama rahme düştüğü andan itibaren o canlı oluyor senin evladın iyiki de ondan vazgecmemissin Rabbimin sana dünyadaki imtihanı da bu demekki eminim onun kokusu yetiyordur sana güç vermek için .Dün dr bana da amniyosentez yaparız bir sorun çıkarsa alırız dedi.Asla dedim ben onun hareketlerini kalp atışlarını görüp duyuyorum o benim yavrum ben ondan vazgeçmem dedim
Sizin bahçecide hangi doktordu acaba.Çok şükür şimdi bir sıkıntı yok ikili tarama testi iyi çıktı ama bizde kromozom bozukluğu olduğu için dr lar amniyosentez yapalım diyor mutlaka onunla ilgili yazmıştım. Iyi dilekleriniz için teşekkürler
Sevinç hanım benim doktorum ama o kadar sık kontrole çağırıyorlar ki neredeyse her doktora muayene oldum ben memorial san çok memnun kaldım negatıf sonuç alırsam yine memorialda denerim hergün tüm doktorlar toplantı yaparak karar veriyor tedavinin nasıl ilerleyeceğineDualarım sızınle saglıklıdır ınş.
Normal yoldan olmadı hıc bizde hıcbr sebepte bulunamadı.. sebepsız denıp duruyorlar. Siz memorıalde kmın hastasısınız.
Benim doktorum erbil yağmur du ama şimdi ordan ayrılmışSizin bahçecide hangi doktordu acaba.
Üzüldüm canım kaçıncı denemenizYaşım 31 ayrıca benim transferim oldu ama pazartesi olumsuz sonucu aldık inşallah sizin sağlıklı gelirde güzel sonuçlar alırsınız
Evet rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olcak inşallah ama bazen öyle ümitsizleşiyorum öyle üzülüyırumki çok kötü oluyorum rabbim inşallah yüzümüzü güldürcek hepimizin burda hamile kalanları okuyunca çok seviniyorum.Mrb arkadaslar topige yazmiyacaktm ama eskileri cok merak ettim masal hic girmedi ama dogum yapti neden buraya hic yazmadi acaba drumut ne oldu onuda cok merak ediyorm..yaso bebek canim doktorunun amino istemesi beni şok etti ngs icin neler yasadin ama halâ tereddut ediyolar ama senin icin rahat olsun masal icinde istemislerdi hersey temiz gelmisti masallh kizida saglikli dogmus ..burdaki herkese rabbim hayirlisini nasip etsin olmuyosa yoruyorsa bilinki vakit saat dolmamistir umudunuzu kaybetmeyin bu topicte herkes bebegini kucagina aldi
İlk denememizdi ve cgh e giden 5 embriyodan tek gelen sağlıklı embriyomdu şimdi sil baştanÜzüldüm canım kaçıncı denemeniz
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Rabbim sabir versin, cgh le ngs arasindaki fark ne?İlk denememizdi ve cgh e giden 5 embriyodan tek gelen sağlıklı embriyomdu şimdi sil baştan
Gercekmi ya bende erbil beye gitmeyi dusunuyodum.acaba bahcecide baska hangi doktor onerilebilir.ozaman mustafa beyemi gitsem oda yardimcisi ilgileniyomus bilemedimki yaBenim doktorum erbil yağmur du ama şimdi ordan ayrılmış
Canım yaptırma bence amniyo .. benim chg yapılmıştı bana hiç yaptır diyen olmadı Allah'ın izniyle sağlıklıdırÇok şükür şimdi bir sıkıntı yok ikili tarama testi iyi çıktı ama bizde kromozom bozukluğu olduğu için dr lar amniyosentez yapalım diyor mutlaka onunla ilgili yazmıştım. Iyi dilekleriniz için teşekkürler
Maysa hoşgeldin.. dayanamadın geldin mi:))) eskilerden kimse girmiyor artık İstanbul ve hayat dışında kimse yok..herkes kabuğuna çekildi sanki ..Mrb arkadaslar topige yazmiyacaktm ama eskileri cok merak ettim masal hic girmedi ama dogum yapti neden buraya hic yazmadi acaba drumut ne oldu onuda cok merak ediyorm..yaso bebek canim doktorunun amino istemesi beni şok etti ngs icin neler yasadin ama halâ tereddut ediyolar ama senin icin rahat olsun masal icinde istemislerdi hersey temiz gelmisti masallh kizida saglikli dogmus ..burdaki herkese rabbim hayirlisini nasip etsin olmuyosa yoruyorsa bilinki vakit saat dolmamistir umudunuzu kaybetmeyin bu topicte herkes bebegini kucagina aldi
Hoşgeldin Maysa2011 canım gitmene üzülmüstüm.Canım ngs nin % 2 hata payı varmış onun için amniyosentez yapalım diyorlar bahcecideki dr da şimdi gittiğim dr da öyle söylüyor ama ben istemiyorum ben tedbirimi aldım takdir Rabbimin artık eğer bana hasta evlat nasip edecekse er geç eder zatenMrb arkadaslar topige yazmiyacaktm ama eskileri cok merak ettim masal hic girmedi ama dogum yapti neden buraya hic yazmadi acaba drumut ne oldu onuda cok merak ediyorm..yaso bebek canim doktorunun amino istemesi beni şok etti ngs icin neler yasadin ama halâ tereddut ediyolar ama senin icin rahat olsun masal icinde istemislerdi hersey temiz gelmisti masallh kizida saglikli dogmus ..burdaki herkese rabbim hayirlisini nasip etsin olmuyosa yoruyorsa bilinki vakit saat dolmamistir umudunuzu kaybetmeyin bu topicte herkes bebegini kucagina aldi
Bilmiyorum canım ya ben sadece erbil beyi taniyordum bende üzüldüm ayrılmasına benim orda donmus embriyolarım vardıGercekmi ya bende erbil beye gitmeyi dusunuyodum.acaba bahcecide baska hangi doktor onerilebilir.ozaman mustafa beyemi gitsem oda yardimcisi ilgileniyomus bilemedimki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?