- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.861
Üzüldüm canım inşallah bir dahakine olurİlk denememizdi ve cgh e giden 5 embriyodan tek gelen sağlıklı embriyomdu şimdi sil baştan
Bence yine erbil beye gidin.ben halen hastası iken bahceciden ayrildi.kendisini cok seviyorum basarili bir doktor.facebookdan eklersen kendisini yeni yer actığında bilgin olur.haziran 15 gibi ozel muayehane acacak.kendisine whatsappdan sormustum.benim embriyom olustu bitti son asama transfer olacagımdan bahceciden cikamiyorumGercekmi ya bende erbil beye gitmeyi dusunuyodum.acaba bahcecide baska hangi doktor onerilebilir.ozaman mustafa beyemi gitsem oda yardimcisi ilgileniyomus bilemedimki ya
Yaptırdım canım histereskopi oldum çizikte atıldı ayrıca rahimeÜzüldüm canım inşallah bir dahakine olur
Pgt hariç başka işlem yaptırdınız mı histeroskopi vb gibi
Canım cgh de 24 kromozoma bakılıyor ngs de aynı ama daha kapsamlı sanırımRabbim sabir versin, cgh le ngs arasindaki fark ne?
Hayırlısı canım benimde 7 hazirana verdi histeroskopi için randevu cd56 da yapılacakYaptırdım canım histereskopi oldum çizikte atıldı ayrıca rahime
Canim hic uzulme bebegine guven amino deil ama cvs yaptir sana ve bebegine zarar vermeyen testleri yaptir bisey olmazHoşgeldin Maysa2011 canım gitmene üzülmüstüm.Canım ngs nin % 2 hata payı varmış onun için amniyosentez yapalım diyorlar bahcecideki dr da şimdi gittiğim dr da öyle söylüyor ama ben istemiyorum ben tedbirimi aldım takdir Rabbimin artık eğer bana hasta evlat nasip edecekse er geç eder zaten
Canim dayanamadim deilde bi girdim konular cok dagilisMaysa hoşgeldin.. dayanamadın geldin mi:))) eskilerden kimse girmiyor artık İstanbul ve hayat dışında kimse yok..herkes kabuğuna çekildi sanki ..
Banada bezmialemdeki genetik doktorum onerdi cok pahali bir merkez ama basariili bir merkez dedi doktor ismi vermedi.birazda merkezde onemli.acaba baska doktor ismi onerebilirmisiniz.bide diger merkezlerinde ebru hanim var.instgramdan takip ediyorum basarili gibi gozukuyo cem bey var.okadar kararsizimki anlatamam...arkadaslar bana bir yol gosterin ya esim sana guveniyom sen arastir dedi.onun is güc firsati olmuyo.Bence yine erbil beye gidin.ben halen hastası iken bahceciden ayrildi.kendisini cok seviyorum basarili bir doktor.facebookdan eklersen kendisini yeni yer actığında bilgin olur.haziran 15 gibi ozel muayehane acacak.kendisine whatsappdan sormustum.benim embriyom olustu bitti son asama transfer olacagımdan bahceciden cikamiyorum
merhaba arkadaşımHoşgeldin Maysa2011 canım gitmene üzülmüstüm.Canım ngs nin % 2 hata payı varmış onun için amniyosentez yapalım diyorlar bahcecideki dr da şimdi gittiğim dr da öyle söylüyor ama ben istemiyorum ben tedbirimi aldım takdir Rabbimin artık eğer bana hasta evlat nasip edecekse er geç eder zaten
Ngs nin % 2 hata payı olma ihtimali var onun için öneriyolarmerhaba arkadaşım
ngs den sonra neden amnio istediler????
bende de genetik taşıyıcılık var tek gen baktırıcam sonrada ngs yapılcak sağlıklı çıkanlara
Sen taramalari gectikten sonra icini ferah tut, benim kizimdada öyleydi, taramada sorun olmadi, ve kizim saglikli geldi, Rabbim sanada göstersinNgs nin % 2 hata payı olma ihtimali var onun için öneriyolar
Amin insallah Benim bir endişem yok çok şükür ikili taramanın ultrason sonucu iyi çıktı kan sonucunu henüz almadım.Sen taramalari gectikten sonra icini ferah tut, benim kizimdada öyleydi, taramada sorun olmadi, ve kizim saglikli geldi, Rabbim sanada göstersin
Merhaba, bence rakamlarla ilgisi yok. Tüple olan doğallada olur. Allah nasip ettiyse bı sekılde gelır bebegınız kucagınıza. Ben rısk aldım denedım. 1 kez daha alacağım.Merhaba sizin biraz hikayenizi okudumda ben 2 pgt tüp bebek denemesindede malesef sonuç alamadım normalden denemeye korkuyorum benim 11 ve 22 kromozomlarımda dengeli translokayson var acaba bu farkediyomu sayısı normal yoldan denesem daha önce 2 düşüğüm oldu kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum.
Bilmiyorum çok kararsızım birde bilmiyorum izleyenler varmı istanbullu gelin dizisini orda aslı enver bizim gibi hamile kalıyo kromozomlarında sıkıntı çıkıyır doktor ya düşcek yada sağlıksız olcak kurtaj öneriyorum diyo aslı enver aldırmak istemiyo eşimde bunu izledikten sonra doğal yoldan denemek istemiyo.Merhaba, bence rakamlarla ilgisi yok. Tüple olan doğallada olur. Allah nasip ettiyse bı sekılde gelır bebegınız kucagınıza. Ben rısk aldım denedım. 1 kez daha alacağım.
Burda karar tamamen sıze aıt. Psıkolojınız hazırsa deneyebılırsınız. Sevgıleer
Canim cok uzun süre gitmedigimden parolayi unuttum degistirdim ayni kisiym
Bende izliyorum o diziyi, benim yasadiklarim aynisiBilmiyorum çok kararsızım birde bilmiyorum izleyenler varmı istanbullu gelin dizisini orda aslı enver bizim gibi hamile kalıyo kromozomlarında sıkıntı çıkıyır doktor ya düşcek yada sağlıksız olcak kurtaj öneriyorum diyo aslı enver aldırmak istemiyo eşimde bunu izledikten sonra doğal yoldan denemek istemiyo.
slm kızlar bende centrum tüp bebek merkezinde tedaviye başlamak istiyorum.fiyat ve doktorlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Canım cgh de 24 kromozoma bakılıyor ngs de aynı ama daha kapsamlı sanırım
Canım esin degil sen araştır . O da araştırır tabi ama senin bu konuda iyi karar vereceğini düşünüyorum.buralardan yorumlarla karar verebilirsin ki ben öyle yaptım.Banada bezmialemdeki genetik doktorum onerdi cok pahali bir merkez ama basariili bir merkez dedi doktor ismi vermedi.birazda merkezde onemli.acaba baska doktor ismi onerebilirmisiniz.bide diger merkezlerinde ebru hanim var.instgramdan takip ediyorum basarili gibi gozukuyo cem bey var.okadar kararsizimki anlatamam...arkadaslar bana bir yol gosterin ya esim sana guveniyom sen arastir dedi.onun is güc firsati olmuyo.
insallah. Allah razi olsun.bakalim ramazan sonrasi basliycaz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.evlat hicbir sevgiye benzemiyo benim tati damagimda kaldi.2 yasinda kizimi kaybettim.bosalan kucagim rabbim insallah saglik bebeklerle doldurur.rabbim herkeze nasip etsin insallah.Canım esin degil sen araştır . O da araştırır tabi ama senin bu konuda iyi karar vereceğini düşünüyorum.buralardan yorumlarla karar verebilirsin ki ben öyle yaptım.
Çok kararsız kaldığını yazmışsın.ben yine erbil beyi tavsiye edeceğim.erbil bey vitaminler veriyor, testler istiyor..bana ileri yaş sebebiyle pgt yaptı.bir forumdan bir hastası siddetle erbil beyi tavsiye ediyorum dediginden onu seçtim.kendisi erken menepoz hastasıydı ve bebeği yeni dogmuştu.yani erbil bey cok iyi bir doktor tedaviye yeni başlayacağın için onunla başlamanı tavsiye ederim.bizde biraz baya öksüz kaldık onsuz. tedavinin transferi mecburen bahcecide olacak.Allah hamile olmanı kısmet etsin inş.
İnsallah canım cok gencmissin hemen olur senin.başın sagolsun zor olaylar yaşamıssın sabırlar diliyoruminsallah. Allah razi olsun.bakalim ramazan sonrasi basliycaz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.evlat hicbir sevgiye benzemiyo benim tati damagimda kaldi.2 yasinda kizimi kaybettim.bosalan kucagim rabbim insallah saglik bebeklerle doldurur.rabbim herkeze nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?