- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.881
29 yasindayim.hemde nekadar zor rabbim evlat acisi kimseye vermesin.bakislari gulusleri hic gozun onunden gitmiyo.findigimin.İnsallah canım cok gencmissin hemen olur senin.başın sagolsun zor olaylar yaşamıssın sabırlar diliyorum
Rabbim yar ve yardimcin olsun, peygamber sabri versin, bende yavrumu heran kaybedecem diye korkiyorum, Allahim cümlemize sabir versin29 yasindayim.hemde nekadar zor rabbim evlat acisi kimseye vermesin.bakislari gulusleri hic gozun onunden gitmiyo.findigimin.
bizde o kadar ödedikKızlar ngs ye ben 500 dolar ödeyeceğim çok pahalımı yoksa pgt farklı ngs farklı mı?
Acaba pgt fiyatları 350 usd ngs mi 500 usd napayım girdik bir yola artık ilaçlarım raporum çıktığı halde 950 tl tuttu 4500 tüp bebekbizde o kadar ödedik
Allah sonunu hayır etsin...inşallahAcaba pgt fiyatları 350 usd ngs mi 500 usd napayım girdik bir yola artık ilaçlarım raporum çıktığı halde 950 tl tuttu 4500 tüp bebek
Amin nazlıcığım amin canımAllah sonunu hayır etsin...inşallah
Hayır canım ngs ye ben 350 $ ödedim 500 $ çok mer de yaptiriyorsun kiAcaba pgt fiyatları 350 usd ngs mi 500 usd napayım girdik bir yola artık ilaçlarım raporum çıktığı halde 950 tl tuttu 4500 tüp bebek
Canım onun şartları var anne babada translasyon olmamalı harmony ya da infity testten bahsediyorsunArkadaslar bugün ikili test sonucumu almaya gittim dr a ve amniyosentez yaptırmadan anneden normal kan alıp yapılan bir test varmış sadece 5 kromozom a bakıyormus ama .testin adı harmony prenatal testi. tabii bu testte özelde yapılıyor ve Dr aşağı yukarı 2000 tl civarı galiba dedi
Bana da çok geldi ama dr um orda özel Yeni yüzyıl üniversite si girdik bir yola artıkHayır canım ngs ye ben 350 $ ödedim 500 $ çok mer de yaptiriyorsun ki
Merhaba hayat_gun sen galiba Adana başkentte tedavi görmüştün bende Mersinde yaşıyorum tedavi için nereyi Seçiceğime karar veremedim bizdede tek gen taşıyıcılığı var eşimle kistik fibrozis ismi nasıl sen memnun kaldın mı hastane ve doktorundanBilmiyorum ki siz tek gen hastası mısınız?Belki de fish yeterli diye onu istemiştir ki öyle görmüştür bence.Ben ve eşim de tek gen hastasıyız.Bizim genetikcimiz de cgh ye gerek yok demişti.
Dr um sürekli dr um canım raporda çıkardım ilaçlarımı aldım artık her yerde 350 usd neden 500 dedi bilmiyorum bana da çok fazla geldiArkadaslar artik girdik bi yola deyip herseye boyun egmeyin dikkat edin tup bebekte cok para donuyo iyi arastirin
Merhaba canm evet Adana Kışla Başkent hastanesinde tedavi gördüm. Pgt yaptırdım, ikincisi tutundu ancak değerim katlanmadı ve düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum önce myomun alınmasını önermişti ama ben süreç uzar diye kabul etmedim. Sonra da düşükle sonuçlandı. Myomdan diye tahmin etti drum ama Allah bilir yine de.. Bu defa nasipse ngs yaptıracağız embriyolara. Ben memnunum canm. Üçüncü tedavimi de orda göreceğim.Çevremde tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi olduğunu bildiğim bazı kişiler oraya gitmiş. Hayırlısı olsun artık.. İnşallah sen de bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın canım.Merhaba hayat_gun sen galiba Adana başkentte tedavi görmüştün bende Mersinde yaşıyorum tedavi için nereyi Seçiceğime karar veremedim bizdede tek gen taşıyıcılığı var eşimle kistik fibrozis ismi nasıl sen memnun kaldın mı hastane ve doktorundan
Bize ngs için 250 usd +kdv dediler. Neden hepsi farklı oluyor anlamadım.Dr um sürekli dr um canım raporda çıkardım ilaçlarımı aldım artık her yerde 350 usd neden 500 dedi bilmiyorum bana da çok fazla geldi
Gözüme ağrı girdi zaten en fazla 2 gider dedi de
Daha önümde serklaj vs de var
Tutturabildiklerine sanırımBize ngs için 250 usd +kdv dediler. Neden hepsi farklı oluyor anlamadım.
Canım arayın konuşun belki indirim yaparlar. Biz de konuştuk,pgt fiyatını biraz düşürdüler. Ngs için de eşim oraya gidip teslim ederse sanırım kdv sini almicaklar. Arayın bence durumunuzdan bahsedin.Tutturabildiklerine sanırım
Gözüme ağrı saplandı Allah ım iftar vakti
Canım hocayla konuşurum ama 500 den ne kadar düşer bilmiyorum mübarek gün hürmetine düşerler inş fiyatınıCanım arayın konuşun belki indirim yaparlar. Biz de konuştuk,pgt fiyatını biraz düşürdüler. Ngs için de eşim oraya gidip teslim ederse sanırım kdv sini almicaklar. Arayın bence durumunuzdan bahsedin.
İnşallah canım.. Ara konuş şansını dene.. O kadar masraflı bir süreçki bence nekadar düşülse kar.. İnşallah indirim yaparlar, yarın zaman kaybetmeden ara.Canım hocayla konuşurum ama 500 den ne kadar düşer bilmiyorum mübarek gün hürmetine düşerler inş fiyatını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?