Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.901
Adetimde başlayacağız hocaya derim öyle kasıntı bir hoca değil arkadaş gibi derim ona benİnşallah canım.. Ara konuş şansını dene.. O kadar masraflı bir süreçki bence nekadar düşülse kar.. İnşallah indirim yaparlar, yarın zaman kaybetmeden ara.
Adetimde başlayacağız hocaya derim öyle kasıntı bir hoca değil arkadaş gibi derim ona ben
Raporlu olmasına rağmen iki embriyo 8000 bin olacak
Haklısın diyeceğim inş indirim yaparBence şimdiden ara söyle,kafan rahat eder.Yine de sen bilirsin canm.
Hayat canim adananin fiyatlari en uygunu ozman iyiymisBize ngs için 250 usd +kdv dediler. Neden hepsi farklı oluyor anlamadım.
Canm bizim embriyoların genetiğine Ankara'da mikrogende bakılacak. Daha önce de öyle olmuştu. Biyopsi alıp götürülecek, ngs olursa o arada embriyolar doldurulacak diye tahmin ediyorum.Hayat canim adananin fiyatlari en uygunu ozman iyiymis
Hangi doktorda tedavi görüyosun canım bide sıra olayı nasıl süreç hızlı ilerliyo muMerhaba canm evet Adana Kışla Başkent hastanesinde tedavi gördüm. Pgt yaptırdım, ikincisi tutundu ancak değerim katlanmadı ve düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum önce myomun alınmasını önermişti ama ben süreç uzar diye kabul etmedim. Sonra da düşükle sonuçlandı. Myomdan diye tahmin etti drum ama Allah bilir yine de.. Bu defa nasipse ngs yaptıracağız embriyolara. Ben memnunum canm. Üçüncü tedavimi de orda göreceğim.Çevremde tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi olduğunu bildiğim bazı kişiler oraya gitmiş. Hayırlısı olsun artık.. İnşallah sen de bu tedavinde güzel sonuçlar alırsın canım.
Ikı embryo 8000 bin tl miAdetimde başlayacağız hocaya derim öyle kasıntı bir hoca değil arkadaş gibi derim ona ben
Raporlu olmasına rağmen iki embriyo 8000 bin olacak
Canım tüm tüp bebek 2 embriyo ile yapılan iki embriyo bin dolar olacak oda 4 binIkı embryo 8000 bin tl mi
Valla bu merkezlerde is nasıl dönüyor anlamiyorum..Canm bizim embriyoların genetiğine Ankara'da mikrogende bakılacak. Daha önce de öyle olmuştu. Biyopsi alıp götürülecek, ngs olursa o arada embriyolar doldurulacak diye tahmin ediyorum.
İşte inş devlet girer bu işe bu fiyat farklılıklarındaki uçurum aradan kalkar ve döviz bazlı olmaz tl olurValla bu merkezlerde is nasıl dönüyor anlamiyorum..
Bnde genartta yapıyorum 350 dolar + kdv ..
Farklı farklı fiyatlar veriyor herkese ..
Drum Esra Bulgankılıçdağ canm. Çok beklemiyorsun, arada bazen biraz bekleme oluyor o da birkaç defa öyle oldu bende. Süreç yumurtaların gelişmesine göre ilerliyor canm. Transfere doğru da rahim kalınlığı takip ediliyor. Orda transferden sonra hazırlanıp çıkabilirsiniz diyorlar, dinlenmeye gerek duymuyorlar ama istersen kalırsın bir iki saat. İkinci tedavimde öyle yaptım. Yani illa git te demiyorlar tabi.. :)Hangi doktorda tedavi görüyosun canım bide sıra olayı nasıl süreç hızlı ilerliyo mu
Aynen canm öyle. İster istemez kafamız karışıyor bu yüzden. Hani fiyat daha düşük olunca garantili değil mi diyor insan. Tabi %100 garanti vermez hiçbiri. Sanırım yanılma payı %2.Geçen pgt yaptırdığımızda genetikçimiz doğruluk oranı %99 demişti.Valla bu merkezlerde is nasıl dönüyor anlamiyorum..
Farklı farklı fiyatlar veriyor herkese ..
Bence de canm tedaviye başlamadan konuş. Başladıktan sonra pek indirim yapılacağını sanmam. Ne de olsa o an tedavidesin el mahkum.Canım tüm tüp bebek 2 embriyo ile yapılan iki embriyo bin dolar olacak oda 4 bin
Konuşacağım hocayla eşimi annemi alıp ta tedaviye başlamadan
Valla bu merkezlerde is nasıl dönüyor anlamiyorum..
Farklı farklı fiyatlar veriyor herkese ..[/QUO
Aynen katılıyorum .Devlet girerse rapor falan da geçer blkiİşte inş devlet girer bu işe bu fiyat farklılıklarındaki uçurum aradan kalkar ve döviz bazlı olmaz tl olur
Embriyo başına değil mi canım kaç embriyo gönderdinizBende 500 dolara yaptırdım ngs yi
Ewet ama özellik aynı merkez ve farklı fiyat çok degisik..Aynen canm öyle. İster istemez kafamız karışıyor bu yüzden. Hani fiyat daha düşük olunca garantili değil mi diyor insan. Tabi %100 garanti vermez hiçbiri. Sanırım yanılma payı %2.Geçen pgt yaptırdığımızda genetikçimiz doğruluk oranı %99 demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?