Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah canım.. Ara konuş şansını dene.. O kadar masraflı bir süreçki bence nekadar düşülse kar.. İnşallah indirim yaparlar, yarın zaman kaybetmeden ara.
Adetimde başlayacağız hocaya derim öyle kasıntı bir hoca değil arkadaş gibi derim ona ben
Raporlu olmasına rağmen iki embriyo 8000 bin olacak

Hangi doktorda tedavi görüyosun canım bide sıra olayı nasıl süreç hızlı ilerliyo mu

Bugün genetik doktorum bunu ben de bulan dr umla konuştum belki devlette de acabileceklerini söyledi bir tüp bebek merkezi ile anlaşıp keşke devlet bu işe el atsa ben devlete daha çok güvenirim

Canm bizim embriyoların genetiğine Ankara'da mikrogende bakılacak. Daha önce de öyle olmuştu. Biyopsi alıp götürülecek, ngs olursa o arada embriyolar doldurulacak diye tahmin ediyorum.
Valla bu merkezlerde is nasıl dönüyor anlamiyorum..
Bnde genartta yapıyorum 350 dolar + kdv ..
Farklı farklı fiyatlar veriyor herkese ..

İşte inş devlet girer bu işe bu fiyat farklılıklarındaki uçurum aradan kalkar ve döviz bazlı olmaz tl olur

Hangi doktorda tedavi görüyosun canım bide sıra olayı nasıl süreç hızlı ilerliyo mu
Drum Esra Bulgankılıçdağ canm. Çok beklemiyorsun, arada bazen biraz bekleme oluyor o da birkaç defa öyle oldu bende. Süreç yumurtaların gelişmesine göre ilerliyor canm. Transfere doğru da rahim kalınlığı takip ediliyor. Orda transferden sonra hazırlanıp çıkabilirsiniz diyorlar, dinlenmeye gerek duymuyorlar ama istersen kalırsın bir iki saat. İkinci tedavimde öyle yaptım. Yani illa git te demiyorlar tabi.. :)

Aynen canm öyle. İster istemez kafamız karışıyor bu yüzden. Hani fiyat daha düşük olunca garantili değil mi diyor insan. Tabi %100 garanti vermez hiçbiri. Sanırım yanılma payı %2.Geçen pgt yaptırdığımızda genetikçimiz doğruluk oranı %99 demişti.

Canım tüm tüp bebek 2 embriyo ile yapılan iki embriyo bin dolar olacak oda 4 bin
Konuşacağım hocayla eşimi annemi alıp ta tedaviye başlamadan
Bence de canm tedaviye başlamadan konuş. Başladıktan sonra pek indirim yapılacağını sanmam. Ne de olsa o an tedavidesin el mahkum.

Ewet ama özellik aynı merkez ve farklı fiyat çok degisik..
Şimdi farklerkezler olsa lab .farkı diyeceğim

Ee aynı merkez aa fiyatlar değişik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…