Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.921
Canım ilaçlarımı aldım reçetem girildi zaten de konuşacağım yineBence de canm tedaviye başlamadan konuş. Başladıktan sonra pek indirim yapılacağını sanmam. Ne de olsa o an tedavidesin el mahkum.
Bende araştırdım biraz gittigin bayan doktor iyiymiş canım kismet artık bayram sonu tedaviye başlamayı düşünüyorum bide ist da bahçeci iyi gibi geldi ama kararsızım ist ailem var orasida olabilir kalcak yer sıkıntısı yok yani ne zormuş bu işler stres yaptım ya sürekli aklımdaDrum Esra Bulgankılıçdağ canm. Çok beklemiyorsun, arada bazen biraz bekleme oluyor o da birkaç defa öyle oldu bende. Süreç yumurtaların gelişmesine göre ilerliyor canm. Transfere doğru da rahim kalınlığı takip ediliyor. Orda transferden sonra hazırlanıp çıkabilirsiniz diyorlar, dinlenmeye gerek duymuyorlar ama istersen kalırsın bir iki saat. İkinci tedavimde öyle yaptım. Yani illa git te demiyorlar tabi.. :)
Bu kriterler de çok önemli ben dr a ne sorsam saniyesine cvp verirBende araştırdım biraz gittigin bayan doktor iyiymiş canım kismet artık bayram sonu tedaviye başlamayı düşünüyorum bide ist da bahçeci iyi gibi geldi ama kararsızım ist ailem var orasida olabilir kalcak yer sıkıntısı yok yani ne zormuş bu işler stres yaptım ya sürekli aklımda
4 embriyo 2000 dolarEmbriyo başına değil mi canım kaç embriyo gönderdiniz
Bende görüştüm bahçeci aynı fiyatı verdim yani toplamda 15 bini rahat gözden çıkartmak lazımBen bahceciyle bi kaç defa gorustum.ilk baslangic 6.750 bin.sonrada embrio basi 350 dolar dediler.sizler cok fiyat soyluyosunuz.acaba istbul degilmi.memorilede gorustum bisefer hatta 6 bin baslangic.400 dolarda sanirim embrio basina dediler.
Banada bahçeci ilgili gibi geldi bayaBu kriterler de çok önemli ben dr a ne sorsam saniyesine cvp verir
Dün ngs yi sormak için bahçeci ile görüşmüştüm aradım not aldılar akşama döndü asistan ben ohss olsam veya sıkıntım olsa oralarda dr a nasıl ulaşacağım bilemedim ngs pahalı ama dr um çok ilgili bakalım inş indirim yapar
sen nerde yaptırdın canım genetikten sonuç geldi miBende 500 dolara yaptırdım ngs yi
Ben yeniyüzyıl üniversite si gop hastanesinde yaptıracağım adetimle ilaçları aldım adet inş bayram a gelmezsen nerde yaptırdın canım genetikten sonuç geldi mi
Canım ben direk dr unu arıyorum böyle asistanla görüş o dönsün biraz sıkıntılı geldi bana Allah seçimlerimizi hayırlı kılsınBanada bahçeci ilgili gibi geldi baya
Nerde yaptırmıştın canım4 embriyo 2000 dolar
doktorunuz kim pekiBanada bahçeci ilgili gibi geldi baya
Brüksel tüp bebekte tedavi görüyorum ama ngs için başka bir yere yolluyorlar.nerde yapıldığını bilmiyorum.4 taneden 2 sağlam geldi.sen nerde yaptırdın canım genetikten sonuç geldi mi
Canım ben de senin ki gibi olmazda orda 19 haftam bitti bankada çalışıyordum istifa ettim kızıma bakacaktım evde planlarım o yöndeydi Türkiye hastanesinde yaptırıyordum takipleri sonra ilk defa Prof dr Ayşe Kafkaslı ya gittim girdim içeri hocam dedim ben yüzmeye gitsem nasıl olur ama dedim sarı akıntım var önemli mi ?Gop yeniyüzyil hastanesinde yogun bakimda kizim uc ay kaldi ve ordada vefat etti.ama soyle diyim ordaki doktorlar okadar insafli okadar iyiydilerki.benim kuzuma ayni kendi evlatlari gibi baktilar her gittigimde mis gibi kokuyodu.bashekim yardimcisi birebir ilgileniyodu.diycem oki baska doktorlarda tanidim hepsi cok ictendi ama o hastaneye giremiyorum ben.bunalim geciriyorum her koseden kizimi duyuyorum sanki degisik bi pskolojiye giriyorum.ondan orayi hic dusunmedim benim sikintimdan dolayi.
Maşallah canım haydi hayırlı olsun inş burda doğurduğumuz zaman da yazarızBrüksel tüp bebekte tedavi görüyorum ama ngs için başka bir yere yolluyorlar.nerde yapıldığını bilmiyorum.4 taneden 2 sağlam geldi.
Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlı olsun canımBrüksel tüp bebekte tedavi görüyorum ama ngs için başka bir yere yolluyorlar.nerde yapıldığını bilmiyorum.4 taneden 2 sağlam geldi.
Bende 29 kasımda ist ailemin yanina gezmeye gitmiştim an identityGop yeniyüzyil hastanesinde yogun bakimda kizim uc ay kaldi ve ordada vefat etti.ama soyle diyim ordaki doktorlar okadar insafli okadar iyiydilerki.benim kuzuma ayni kendi evlatlari gibi baktilar her gittigimde mis gibi kokuyodu.bashekim yardimcisi birebir ilgileniyodu.diycem oki baska doktorlarda tanidim hepsi cok ictendi ama o hastaneye giremiyorum ben.bunalim geciriyorum her koseden kizimi duyuyorum sanki degisik bi pskolojiye giriyorum.ondan orayi hic dusunmedim benim sikintimdan dolayi.
Ay canım benimde oğlum 28 gün o hastanede yoğun bakım küvezinde yattı ama vefat etti ben ailemin yanina gelmistim gezmeye 7 aylık ani erken doğum oldu oğlumun topuk kanı sayesinde öğrendik bizde kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumuzu ben oğluma hemen hamile kalmıştım ama nerden nereye işte doğal yolla hamile kalabiliyoken uğraşıyorum şimdi yinede rabbime şükürler olsun dermanı var ben daha merkez seçmedim araştırıyorumGop yeniyüzyil hastanesinde yogun bakimda kizim uc ay kaldi ve ordada vefat etti.ama soyle diyim ordaki doktorlar okadar insafli okadar iyiydilerki.benim kuzuma ayni kendi evlatlari gibi baktilar her gittigimde mis gibi kokuyodu.bashekim yardimcisi birebir ilgileniyodu.diycem oki baska doktorlarda tanidim hepsi cok ictendi ama o hastaneye giremiyorum ben.bunalim geciriyorum her koseden kizimi duyuyorum sanki degisik bi pskolojiye giriyorum.ondan orayi hic dusunmedim benim sikintimdan dolayi.
Amin canım inşallah sende iyi sonuçlar alırsınCanım ben direk dr unu arıyorum böyle asistanla görüş o dönsün biraz sıkıntılı geldi bana Allah seçimlerimizi hayırlı kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?