Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende araştırdım biraz gittigin bayan doktor iyiymiş canım kismet artık bayram sonu tedaviye başlamayı düşünüyorum bide ist da bahçeci iyi gibi geldi ama kararsızım ist ailem var orasida olabilir kalcak yer sıkıntısı yok yani ne zormuş bu işler stres yaptım ya sürekli aklımda

Bu kriterler de çok önemli ben dr a ne sorsam saniyesine cvp verir
Dün ngs yi sormak için bahçeci ile görüşmüştüm aradım not aldılar akşama döndü asistan ben ohss olsam veya sıkıntım olsa oralarda dr a nasıl ulaşacağım bilemedim ngs pahalı ama dr um çok ilgili bakalım inş indirim yapar

Ben bahceciyle bi kaç defa gorustum.ilk baslangic 6.750 bin.sonrada embrio basi 350 dolar dediler.sizler cok fiyat soyluyosunuz.acaba istbul degilmi.memorilede gorustum bisefer hatta 6 bin baslangic.400 dolarda sanirim embrio basina dediler.

Bu arada instgram kullanan varsa bahceci remzi abali diye bi doktor bugun saat 19 da canli yayin yapcak.sorular icin...bilginize.

Ben bahceciyle bi kaç defa gorustum.ilk baslangic 6.750 bin.sonrada embrio basi 350 dolar dediler.sizler cok fiyat soyluyosunuz.acaba istbul degilmi.memorilede gorustum bisefer hatta 6 bin baslangic.400 dolarda sanirim embrio basina dediler.
Bende görüştüm bahçeci aynı fiyatı verdim yani toplamda 15 bini rahat gözden çıkartmak lazım

Banada bahçeci ilgili gibi geldi baya

Gop yeniyüzyil hastanesinde yogun bakimda kizim uc ay kaldi ve ordada vefat etti.ama soyle diyim ordaki doktorlar okadar insafli okadar iyiydilerki.benim kuzuma ayni kendi evlatlari gibi baktilar her gittigimde mis gibi kokuyodu.bashekim yardimcisi birebir ilgileniyodu.diycem oki baska doktorlarda tanidim hepsi cok ictendi ama o hastaneye giremiyorum ben.bunalim geciriyorum her koseden kizimi duyuyorum sanki degisik bi pskolojiye giriyorum.ondan orayi hic dusunmedim benim sikintimdan dolayi.

Canım ben de senin ki gibi olmazda orda 19 haftam bitti bankada çalışıyordum istifa ettim kızıma bakacaktım evde planlarım o yöndeydi Türkiye hastanesinde yaptırıyordum takipleri sonra ilk defa Prof dr Ayşe Kafkaslı ya gittim girdim içeri hocam dedim ben yüzmeye gitsem nasıl olur ama dedim sarı akıntım var önemli mi ?
Hoca vajınal muayene etmem lazım dedi
Ayşe hoca da Türkiye deki en iyi perinaloglardan biri
Çataldaydım bebek doğuyor dedi
Yardımcısı da çok kötü oldu oda çok iyi bir kız hemen yatış dedi çıktım dışarı o kolidor üzerime üzerime geldi .
2 gün yattım her gelene yalvardım ebe giriyor yaşasın küveze alın dedim hoca iki gün geri döner mi diye bekledim dedi 18 şubattı hava soğuk ama ben ateşler içinde bende orda kaybettim kızımı
Ama ne bileyim psikolojik bişey sanırım orası evim gibi başka hastanede kendimi kötü hissettim hele bahçeci de öyle oldum
Çok hastane gezdim Acıbadem inden tut
Hepsini hoca da iyi dediğin gibi sıcaklar

tabii seni çok iyi anlıyorum seninki büyümüştür
Ben ultrason da kızımın yüzünü görmüştüm aynı babasıydı eşime bakamadım bir süre
çok zor ama ölümlü dünya onlar bizi cennet te bekliyorlar

Brüksel tüp bebekte tedavi görüyorum ama ngs için başka bir yere yolluyorlar.nerde yapıldığını bilmiyorum.4 taneden 2 sağlam geldi.
Maşallah canım haydi hayırlı olsun inş burda doğurduğumuz zaman da yazarız

Bende 29 kasımda ist ailemin yanina gezmeye gitmiştim an identity
Ay canım benimde oğlum 28 gün o hastanede yoğun bakım küvezinde yattı ama vefat etti ben ailemin yanina gelmistim gezmeye 7 aylık ani erken doğum oldu oğlumun topuk kanı sayesinde öğrendik bizde kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumuzu ben oğluma hemen hamile kalmıştım ama nerden nereye işte doğal yolla hamile kalabiliyoken uğraşıyorum şimdi yinede rabbime şükürler olsun dermanı var ben daha merkez seçmedim araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…