Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.941
Bende 29 kasımda ist ailemin yanina gezmeye gitmiştim an identity
Ay canım benimde oğlum 28 gün o hastanede yoğun bakım küvezinde yattı ama vefat etti ben ailemin yanina gelmistim gezmeye 7 aylık ani erken doğum oldu oğlumun topuk kanı sayesinde öğrendik bizde kistik fibrozis taşıyıcısı olduğumuzu ben oğluma hemen hamile kalmıştım ama nerden nereye işte doğal yolla hamile kalabiliyoken uğraşıyorum şimdi yinede rabbime şükürler olsun dermanı var ben daha merkez seçmedim araştırıyorum
amin canım beni görsen hergün doktorlardaydımAmin canım inşallah sende iyi sonuçlar alırsın
Senin problemin neydi canımamin canım beni görsen hergün doktorlardaydım
başına ne geldiğini anlayamadım her hafta bir doktordaydım en son bağcılar araştırma da Bülent uyanık hoca dan Allah razı olsun o buldu sıkıntımı
Canım ben Excel yapıyordum aslında onu en baş sayfaya aldırabilirsem konuşacağım böylelikle kim nerde tedavi olmuş ne kadar tutmuş sonuçları problemi ne kolaylıkla bulabileceğiz bir kaç arkadaşın bilgilerini girip yayınlamıştımSenin problemin neydi canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım ben Excel yapıyordum aslında onu en baş sayfaya aldırabilirsem konuşacağım böylelikle kim nerde tedavi olmuş ne kadar tutmuş sonuçları problemi ne kolaylıkla bulabileceğiz bir kaç arkadaşın bilgilerini girip yayınlamıştım
Benim eşimde translasyon var canım
İlk bebekte rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyorlar
Canm İstanbul'da kalacak yerin varsa orda tedavini gör orda daha iyi merkezler var. Benim drum da çok ismi geçen ve tavsiye edilen bir dr. Emin olamıyorum yine de hangi merkez daha iyi olur diye.Bende araştırdım biraz gittigin bayan doktor iyiymiş canım kismet artık bayram sonu tedaviye başlamayı düşünüyorum bide ist da bahçeci iyi gibi geldi ama kararsızım ist ailem var orasida olabilir kalcak yer sıkıntısı yok yani ne zormuş bu işler stres yaptım ya sürekli aklımda
Canim belki hamilesindir. Test yaptin mi?Adetim 2 gün gecikti, ne tuhaf simdi dört gözle adetimi beklerken, bidaki ay adet olmim diye dua edecem.... insAllah tez zamanda adet olurumda tedavi listesini yollarlar bana
Maşallah ne güzel ilk deneme mi olacaktı neden tüp yapacaktınız ne güzel kendiliğin den hamile kalmışsınız :)Canim belki hamilesindir. Test yaptin mi?
Bende oyle olmistum, embryo transferinicin adetimi beklerken hamile kaldigimi ogrenmistim
Canim translokasyon oldugundan cok korkiyorum, ben bidaha ayni acilari cekmek istemiyorum, insAllah oruclu oldugumdan gecikmistir,Canim belki hamilesindir. Test yaptin mi?
Bende oyle olmistum, embryo transferinicin adetimi beklerken hamile kaldigimi ogrenmistim
Canım stresten gecikiyor sen test yap inş hamile değilsindir ben de bu ay erken olmayım diyorum bayram a denk gelirse kötü olurCanim translokasyon oldugundan cok korkiyorum, ben bidaha ayni acilari cekmek istemiyorum, insAllah oruclu oldugumdan gecikmistir,
Sitrestendir canım ben tedaviye başlamadan ve tedavi sürecinde ya erken ya geç oldum hatta transfer öncesi gecikince hamileyim zannettim çok korktumAdetim 2 gün gecikti, ne tuhaf simdi dört gözle adetimi beklerken, bidaki ay adet olmim diye dua edecem.... insAllah tez zamanda adet olurumda tedavi listesini yollarlar bana
Canım stresten gecikiyor sen test yap inş hamile değilsindir ben de bu ay erken olmayım diyorum bayram a denk gelirse kötü olur
Bende cok korkiyorum, bi kac gün daha bekliyecegim esime söyleyemedim korkiyorumSitrestendir canım ben tedaviye başlamadan ve tedavi sürecinde ya erken ya geç oldum hatta transfer öncesi gecikince hamileyim zannettim çok korktum
Evet eşine söyleme bencede ben söyledim beni daha fazla endiselendirdi ben test yapmıştım çıkmamıştı birsey sende yapsana sonuç neyse öğrenir rahatlarsınInsAllah stress ten'dir,
Bende cok korkiyorum, bi kac gün daha bekliyecegim esime söyleyemedim korkiyorum
Menapoza kadar yapılır Amh a bakılıp varsa yumurta yapılır bu kişiye göre değişir 35 ten sonra düşüyor ben 35 im ama Pcos olduğumdan Amh yüksekarkadaslar size bisey sorcam internetten arastirdim ama hic tatmin olamadim.sizce tup bebek kac yasina kadar yapiliyo.ben 29 yasindayim.dogal gebe kaldim.ama kismet olmadi.tup bebege yonlendirildim.sizin fikrinizi almak istedim
Canım bizim durumumuzda erken yaşta da olsa mecburen yönlendiriyorlar.bende 31 yaşında gittim ama kaç ay sonra hamile kaldım 32 oldum.zaman çabuk geçiyor maalesef ve biz bayanların aleyhinde işliyor yaş büyüdükçe yumurta rezervi azalıyor gebelik oluşması zorlaşıyor bir sürü sorun çıkıyorarkadaslar size bisey sorcam internetten arastirdim ama hic tatmin olamadim.sizce tup bebek kac yasina kadar yapiliyo.ben 29 yasindayim.dogal gebe kaldim.ama kismet olmadi.tup bebege yonlendirildim.sizin fikrinizi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?