- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.961
Yok canim benim 4. Denemem olacakti.(erken menopoz teshisi vardi onyuzden zaten dogal yolla olmasi ikansiz gibi bsydi. Tup bebegede o yuzden baslamistik) 3 . Tedaviden sonrada dusuk yapinca translokasyon durumu anlasildi. Onceden de dusuklerim vardi. Benim hikayem karisik ve uzun 2015 den beri ugrasiyorum. Ins mubarek ramazan ayinda rabbim hepinize de nasip ederMaşallah ne güzel ilk deneme mi olacaktı neden tüp yapacaktınız ne güzel kendiliğin den hamile kalmışsınız :)
Allah yardimcin olsun canim. Bende de translokasyon var dogal yolla olunca korkudan 3 ay uykulari kacirdim. Cok sukur ki saglikli cikti cvs sonucu.Canim translokasyon oldugundan cok korkiyorum, ben bidaha ayni acilari cekmek istemiyorum, insAllah oruclu oldugumdan gecikmistir,
Maysaaa seni gordugume cok sevindimmm. Canim benim yaa ne gunlerdi nasil unuturum. Hepinize minettarim cok destek oldunuz. Zor gunlerdi ben de umdumu kesmistim artik. Yorulmustum bikmistim rabbimin hikmeti iste. Evet cok az kaldi doguma. Ins haber ederim. Sen nasilsin? Tedaviye basladin mi? Hepiniz duamdasinizVizdanazabi canim doguma cok az kalmis rabbim yuzunu guldursun zaman nasilda geciyo sen o minnaka hic guvenmiyodun kanamada olunca tam vazgecmistin ama testler sonucu saglikli olunca hepimizin yuzunu guldurdu ve bikez daha inandirdi dogal deneyenlerin basarabildigini :)) canim bebek dogunca haber et bize...
Canim benim sende benim duamdasin insallh cok guzel bi dogum olur..yok tedavi baslamadm paranin gozu kor olsun 21 yasindan beri arastiriyorum gencim bisey olmaz dedim ahanda 25 oldukMaysaaa seni gordugume cok sevindimmm. Canim benim yaa ne gunlerdi nasil unuturum. Hepinize minettarim cok destek oldunuz. Zor gunlerdi ben de umdumu kesmistim artik. Yorulmustum bikmistim rabbimin hikmeti iste. Evet cok az kaldi doguma. Ins haber ederim. Sen nasilsin? Tedaviye basladin mi? Hepiniz duamdasiniz
Bende burdayım canım devamli okuyorum takipteyimMaysa hoşgeldin.. dayanamadın geldin mi:))) eskilerden kimse girmiyor artık İstanbul ve hayat dışında kimse yok..herkes kabuğuna çekildi sanki ..
Arkadaşlar burdan artık birbirimizi daha kolay takip edebiliriz bana bilgilerinizi özel mesaj atarmışsınız? Excel e ekleyip yayınlayım.Eşimde Robertsonyan translokasyon
şimdi merak ediyorum bunun sonucunda pgt yöntemi ile başarılı gebelik elde eden varmı? varsa eğer nerde yaptırdınız?
Ben bir liste oluşturdum onu buradan takip edebiliriz diğer arkadaşlarda bilgilerini bana özel mesaj atarlarsa bizden sonrakiler hem merkez seçiminde hem de tedavilerinde faydalanırlar bizede ışık tutar .
T Tan-em D dl3434 2 23lxux S songulum
Tedavi listemizi oluşturdum edebiliriz diğer arkadaşlarda bilgilerini bana özel mesaj atarlarsa bizden sonrakiler hem merkez seçiminde hem de tedavilerinde faydalanırlar bizede ışık tutar .
11.06.2017 tarihi itibariyle bilgilerimizi girdim arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.
bu liste bize bizden sonrakilere ışık tutar umarım .
Eki Görüntüle 2007416
arkadaşlar benm çikolata kistim vardı tedaviler sırasında biraz daha büyümüş 7*3 boyutlarına ulaşmış temmuz da yeni tedaviye başlayacağım dr bi sorun yok ama içini rahatlatmak istiyorsan jinokolojik onkoloji bölümüne gidip bi test yaptır muayene ol dedi sizden böyle bir durum yaşayan vra mı nasıl biryol izlediniz
Canım zaten kişiler çoğaldıkça excelden se burda liste oluşturacağım oradaki bilgilerle evet göz yorucu düzenleyeceğim canım benimEkinde
Sağol canım emek veriyorsunCanım zaten kişiler çoğaldıkça excelden se burda liste oluşturacağım oradaki bilgilerle evet göz yorucu düzenleyeceğim canım benim
Canım zevkle yaparım yeterki birbirimize faydamız olsunSağol canım emek veriyorsun
Erbil yagmur diye bi doktor varmis.ama gitmis ordan onun ismini cok duydum.bende oraya gitmek istiyorum ama biturlu karar veremiyorum.hangisine gidiyim diye.orda benim iki tane tanidigim gitti.biri hamile kaldi.ilk denemede.kismet tabi.istanbulda zaten 2 veya 3 yer cok iyi diyolar.bi bahceci bide memorial cok arastirdim hep karsima bunlar cikti.Kızlar bahçeci fulyada hangi doktoru önerirsiniz
Bende bugün aradım arefe gününe randevu aldım ön görüşme yapıcaz ya bismillah dedik bakalım benim içime sindi orası hayırlısı inşallahErbil yagmur diye bi doktor varmis.ama gitmis ordan onun ismini cok duydum.bende oraya gitmek istiyorum ama biturlu karar veremiyorum.hangisine gidiyim diye.orda benim iki tane tanidigim gitti.biri hamile kaldi.ilk denemede.kismet tabi.istanbulda zaten 2 veya 3 yer cok iyi diyolar.bi bahceci bide memorial cok arastirdim hep karsima bunlar cikti.
Doktorunuz kim ben de ordayim doktorun aysun baltaci embriyolarin kalitesi hakkinda bilgi veriliyor normaldeNgs sonucu normal cikti.ancak embriyo kalitesi iyi degilmis oyle dediler valla ben de anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?