Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar hocaya söyledim başhekimlik le konuşuruz ngs fiyatı düşer dedi
Bahçeciden 350 usd
Memorial den 295 usd fiyat aldım
İnş ya düşsün 500 usd çok pahalı

Son düzenleme:
Ayy canim ben ilk burayla paylasiyorum, etrafimdaki kimseyle konusamiyorum insAllah hayirli haberlerle hepimiz buraya hamile oldugumuzu yazariz
Biz bizi anlarız canım benim Birinin güzel haberine hepimiz seviniyoruz kötü haberler gelmesin hep güzel şeyler olsun artık

Biz şehir dışardan ist ye gidicez ben kalabilirimde eşimin iş gereği hemen dönmesi gerekiyor ilk görüşmede alınması gereken örnekleri alırlar mı yani

Hayirlsi olsun imsallah guzrl sonuçlar alirsin..neden 7 hafta sonra transfer bu kadar uzun
Amin canim insAllah
Bende bilmiyorum.... burda öyle yapiyorlar, 03.07 tarihinde lucrin ignesi olcakmisim sonra adetten sonra bi sürü igneler yaziyor.... transfere kadar böyle ve transferden sonrada ignelere devam
Bugün bana transfer tarihinide söylediler 09.08 tarihinde saat 13:00 de transfer olcakmis

Neresiki böyle tarih ve saat vermişler rahim zarı istenilen kalınlığa gelince karar verilmiyor mu canım

Mrb kızlar bişi sorcam emsey hastanesi doktor nesrin başbuğda tedavi olan varmı hiç rast gelmedim ama pgt tüp bebek yapılıyomuş 3.tedavi için düşünüyorum bilgisi olan yazabilirmi doktorla henüz görüşmedim fiyat bilgiside vermediler.

Arkadaşlar ara sayfada embriyo başı pgt ücretleri yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…