Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.981
Ay canım inş hamileliğini de en kısa sürede bizle paylaşırsınBugün adet oldum arkadaslar..... sükür
Rabbim izin verirse 7 haftasonra transferim var.....
Ayy canim ben ilk burayla paylasiyorum, etrafimdaki kimseyle konusamiyorum insAllah hayirli haberlerle hepimiz buraya hamile oldugumuzu yazarizAy canım inş hamileliğini de en kısa sürede bizle paylaşırsın
Biz bizi anlarız canım benim Birinin güzel haberine hepimiz seviniyoruz kötü haberler gelmesin hep güzel şeyler olsun artıkAyy canim ben ilk burayla paylasiyorum, etrafimdaki kimseyle konusamiyorum insAllah hayirli haberlerle hepimiz buraya hamile oldugumuzu yazariz
Biz bizi anlarız canım benim Birinin güzel haberine hepimiz seviniyoruz kötü haberler gelmesin hep güzel şeyler olsun artık
Hadi hayırlısı inşallah bende 2 haftaya olurum sonra transfer hazırlığıBugün adet oldum arkadaslar..... sükür
Rabbim izin verirse 7 hafta sonra transferim var.....
Hadi sirayla insAllah hayirli haberler alirizHadi hayırlısı inşallah bende 2 haftaya olurum sonra transfer hazırlığı
Masallah canim cok gencsin daha. 30 a kadar yolu var.Canim benim sende benim duamdasin insallh cok guzel bi dogum olur..yok tedavi baslamadm paranin gozu kor olsun 21 yasindan beri arastiriyorum gencim bisey olmaz dedim ahanda 25 olduk
Hayirlsi olsun imsallah guzrl sonuçlar alirsin..neden 7 hafta sonra transfer bu kadar uzunBugün adet oldum arkadaslar..... sükür
Rabbim izin verirse 7 hafta sonra transferim var.....
Amin canim insAllahHayirlsi olsun imsallah guzrl sonuçlar alirsin..neden 7 hafta sonra transfer bu kadar uzun
Neresiki böyle tarih ve saat vermişler rahim zarı istenilen kalınlığa gelince karar verilmiyor mu canımAmin canim insAllah
Bende bilmiyorum.... burda öyle yapiyorlar, 03.07 tarihinde lucrin ignesi olcakmisim sonra adetten sonra bi sürü igneler yaziyor.... transfere kadar böyle ve transferden sonrada ignelere devam
Bugün bana transfer tarihinide söylediler 09.08 tarihinde saat 13:00 de transfer olcakmis
Hımmm anladım canımAvusturyada tedavi oluyorum canim, transferden 1 hafta önce tek bikere muayene olcakmisim, bende bilmiyorum canim, burda hersey col farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?