- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.001
Bize viyana 500 km uzak, burda cok türk var ;-)
Yumurta gelişimine bağlı kişiye göre değişiyor benimki 12 günde toplanmıştı galiba dr senin tedavi kısa sürdü demiştiArkadaslar ben lucrin kullanmaya baslayali 2 gun oldu kac gun sonra yumurta toplaniyor bilen var mi
Günaydın;Arkadaslar bisey sorcam rahim flmi cektirdinizmi agri oluyormu bide fiyatlari nekadar bilginiz varmi
Canım çok masraflı zaten tüp bebek çektir bence canım baktırırsın yineSadece bir arkasimmi cektirdi.ben bayramdan sonra basliycam bu tup bebek yaptiran herkese rahim filmi cektiriyolarmi.ben tek gen tasiycisiyim bu zamana kadar gebe kalmamda sikinti olmadi oncedende soylemistim 2 yasinda bi kizimda vardi ama kaybettim.cok kafama takildi.cektirirlermi acaba diye.
Büyük ihtimalle isterler çünkü kürtaj yada doğum da rahimde bir sorun olmuş mu diye bakıyorlar bende senin gibiydim çık kolay hamile kalıyorum ama bana yaptılar iyiki yapmışlar kürtajdan dolayı rahımde yapışıklık olmuş yaptırmanda fayda varSadece bir arkasimmi cektirdi.ben bayramdan sonra basliycam bu tup bebek yaptiran herkese rahim filmi cektiriyolarmi.ben tek gen tasiycisiyim bu zamana kadar gebe kalmamda sikinti olmadi oncedende soylemistim 2 yasinda bi kizimda vardi ama kaybettim.cok kafama takildi.cektirirlermi acaba diye.
canim sen bahcecide tedavi gormustun oradami celtirdin yoksa baska biyerdemi.bide yapisiklik nasil tedevi oldun cunku sen ilk denemede gebe kaldin sanirim yanlis hatirlamiyosamBüyük ihtimalle isterler çünkü kürtaj yada doğum da rahimde bir sorun olmuş mu diye bakıyorlar bende senin gibiydim çık kolay hamile kalıyorum ama bana yaptılar iyiki yapmışlar kürtajdan dolayı rahımde yapışıklık olmuş yaptırmanda fayda var
Ağrı yok cnm 5 dk yaptır için rahat etsinTabiki gerekirse cektiririm cok agrili oluyo dediler.korktum.bide rahim yapisikliginda adet kananmasi ya az oluyomusvyada hic olmuyomus belirtileri oyleymis.bende oyle bisey yok gunde oluyorum adetimi olmasi gerktigi gibi kanamamda oluyo.bilmiyorum gun yaklastiya panikledim galiba
Yaptiricam doktor isterse istemezsede soylerim.ben tedavi olcam hastanede yaptirmayi istiyorum ama bilmiyorum insallah ucuk bi fiyat soylemezlerde baska biyerde yaptirmamAğrı yok cnm 5 dk yaptır için rahat etsin
Cnm ilk sayfada Excel de yoksun kaçırdım sanırım hangi hastanedeydin sorarsın fiyatları canımYaptiricam doktor isterse istemezsede soylerim.ben tedavi olcam hastanede yaptirmayi istiyorum ama bilmiyorum insallah ucuk bi fiyat soylemezlerde baska biyerde yaptirmam
Canım ilk sayfaya bana bilgileri gönderen arkadaşların tedavi süreçleri dr bilgisini girdim ilk sayfadaExcel ne ben bilmiyorum nasil gorcem bahceciye gitmeyi dusunuyorum
Rahim filmi için bahceci biryer önerdi ama ben orda çektirmedim gata da tanıdık bir Dr var o ben çekerim demişti orda çektirdim boşuna para vermek istemedim bendeki yapışıklık çok değilmiş dr opu yaparken düzelttiCanm sen ba
canim sen bahcecide tedavi gormustun oradami celtirdin yoksa baska biyerdemi.bide yapisiklik nasil tedevi oldun cunku sen ilk denemede gebe kaldin sanirim yanlis hatirlamiyosam
Anladim canim sagol insallah bende nosey cikmazRahim filmi için bahceci biryer önerdi ama ben orda çektirmedim gata da tanıdık bir Dr var o ben çekerim demişti orda çektirdim boşuna para vermek istemedim bendeki yapışıklık çok değilmiş dr opu yaparken düzeltti
İçin rahat olsun hiç ağrı sızı yok ve üç dört dk kadar sürüyor canm. Boşuna anestezi alma. Kişiye göre değişebilir belki ama drun ağrısız olur derse kesinlikle dinle. Benimki çok rahat geçmişti.Arkadaslar bisey sorcam rahim flmi cektirdinizmi agri oluyormu bide fiyatlari nekadar bilginiz varmi
Normalde tedaviye başlayan herkese çektiriyorlar diye biliyorum. Sen drun söylemese bile kendin iste.Sadece bir arkasimmi cektirdi.ben bayramdan sonra basliycam bu tup bebek yaptiran herkese rahim filmi cektiriyolarmi.ben tek gen tasiycisiyim bu zamana kadar gebe kalmamda sikinti olmadi oncedende soylemistim 2 yasinda bi kizimda vardi ama kaybettim.cok kafama takildi.cektirirlermi acaba diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?