Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaslar bisey sorcam rahim flmi cektirdinizmi agri oluyormu bide fiyatlari nekadar bilginiz varmi
Günaydın;
Hiç ağrı olmuyor benim sigortam var diye indirim olmuştu şu an yine sordum çektirecektim dr um gerek yok dedi 400 tl idi.

Sadece bir arkasimmi cektirdi.ben bayramdan sonra basliycam bu tup bebek yaptiran herkese rahim filmi cektiriyolarmi.ben tek gen tasiycisiyim bu zamana kadar gebe kalmamda sikinti olmadi oncedende soylemistim 2 yasinda bi kizimda vardi ama kaybettim.cok kafama takildi.cektirirlermi acaba diye.

Canım çok masraflı zaten tüp bebek çektir bence canım baktırırsın yine

Büyük ihtimalle isterler çünkü kürtaj yada doğum da rahimde bir sorun olmuş mu diye bakıyorlar bende senin gibiydim çık kolay hamile kalıyorum ama bana yaptılar iyiki yapmışlar kürtajdan dolayı rahımde yapışıklık olmuş yaptırmanda fayda var

Canm sen ba
canim sen bahcecide tedavi gormustun oradami celtirdin yoksa baska biyerdemi.bide yapisiklik nasil tedevi oldun cunku sen ilk denemede gebe kaldin sanirim yanlis hatirlamiyosam

Tabiki gerekirse cektiririm cok agrili oluyo dediler.korktum.bide rahim yapisikliginda adet kananmasi ya az oluyomusvyada hic olmuyomus belirtileri oyleymis.bende oyle bisey yok gunde oluyorum adetimi olmasi gerktigi gibi kanamamda oluyo.bilmiyorum gun yaklastiya panikledim galiba

Ağrı yok cnm 5 dk yaptır için rahat etsin

Yaptiricam doktor isterse istemezsede soylerim.ben tedavi olcam hastanede yaptirmayi istiyorum ama bilmiyorum insallah ucuk bi fiyat soylemezlerde baska biyerde yaptirmam
Cnm ilk sayfada Excel de yoksun kaçırdım sanırım hangi hastanedeydin sorarsın fiyatları canım

canim benim 1 tane 3 aylik bebegim kalbi durdu kurtaj oldum ardindan 2 dusuk yine oldu bisure sonra kizima hamile kaldim dunyaya geldi hic sikintimiz yokken 2 aylikken hastaligi farkedildi.konjenital muskuler distrofi. Oldugu anlasildi.2 yasinda kaybettim.simdide tup bebekle saglikli bebegimin olcagini ogrendim ve bahceci hastanesinde tedaviye baslamayi dusunuyorum

Canm sen ba
canim sen bahcecide tedavi gormustun oradami celtirdin yoksa baska biyerdemi.bide yapisiklik nasil tedevi oldun cunku sen ilk denemede gebe kaldin sanirim yanlis hatirlamiyosam
Rahim filmi için bahceci biryer önerdi ama ben orda çektirmedim gata da tanıdık bir Dr var o ben çekerim demişti orda çektirdim boşuna para vermek istemedim bendeki yapışıklık çok değilmiş dr opu yaparken düzeltti

Arkadaslar bisey sorcam rahim flmi cektirdinizmi agri oluyormu bide fiyatlari nekadar bilginiz varmi
İçin rahat olsun hiç ağrı sızı yok ve üç dört dk kadar sürüyor canm. Boşuna anestezi alma. Kişiye göre değişebilir belki ama drun ağrısız olur derse kesinlikle dinle. Benimki çok rahat geçmişti.

Normalde tedaviye başlayan herkese çektiriyorlar diye biliyorum. Sen drun söylemese bile kendin iste.

Günaydın arkadaşlar benimde doktor görüşmem vardı
size bi kaç sorum olacak
amh degerim 0,14
maç 90 dakika olarak düşün senin bu değer ile 85 inci dakıkadasın ya da 89 uncu dakıkadasın dedı
çok az zamanın kaldı dedi
yaşım 32

temmuz ayında tup bebek tedavısıne başlayacagız
ancak amh degerim çok dusuk oldugu ıcın sağlıklı embrıyolar gelmez bu saatten sonra dedı ve embrıyolara pgt yöntemi uygulanacağını, pgt ıle saglıklı bulunan embrıyo olursa onu transfer edeceklerını soylediler
400 usd embrıyo pgt analazı her embrıyo 400 dolar

ben sunu öğrenmek istiyorum
pgt yontemı faydalı mı?
forumun hepsini okuma fırsatım olmadı
konu hakkında bu topic hakkında detaylı bilgisi olan bir arkadaşlardan yardım rica ediyorum
yalvarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…