Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pgt yöntemi embriyo da olan genetik hastalıkları buluyor ve en sağlıklı embriyo transferi gerçekleşiyor böylelikle bu oranda düşüklerinde önüne geçiliyor
Ben pgt fiyatları ile ilgili araştırmayı ilk sayfaya da yazdım genelde 300-350 usd bana dr um 500 usd dedi. Söyledim şimdi inş indirim olacak sende sürecini bizle takip ettirmek istersen bana mesaj at dr unu merkezini hem bizim için hem bizden sonrakiler için güzel bir veri olsun hepimiz faydalanalım .inş cc çok geçmeden bebeklerimize kavuşur burda yazarız cnm

Kromozom bozukluğum var ve 1 sağlıklı çocuğum var sonra da 3 düşüğüm oldu Pgt yöntemiyle tüp bebek tedavisi öneriliyor yada risk alıp tekrar denemem gerekiyor ama kromozom bozukluğundan bebekte sorun olabilir yada tekrar düşebilir.kromozom bozukluğu olanlar nasıl bir yöntem izlediniz?

Pgt ki tüp bebek oldukça pahalı bir yöntem normal hamile kalırsan aminosentez veya cvs yaptırman gerekli
Önceki sayfaları okursan sana yol gösterici hikayeler var.

Arkadaslar tedaviye basladim pgt iki tane saglikli gelirse ikisinide transfer ederle mi acaba ama daha merkezle konusmadim 4.sezatyanim olacak bundan baska da dogum yapamam herhalde son sansim onun icin istiyorum

Benim iki tane gebelik kaybım oldu.hiç çocuğum yok.sebebi tabiki kromozom bozukluğu.Bunu öğrendikten sonra bem normal gebelik hiç düşünmedim daha doğrusu düşünemedim ya bebeğim sorunlu olursa diye .Kendimi bir kenara bıraktım bebeğim için istemedim ben bunu çünkü kuzenimin dikkat eksikliği olan çocuğu var büyüdükçe anne ben neden böyleyim neden arkadaşlarım gibi değilim diye kendini sorguluyor ben dahi dayanamıyorum annesi nasıl dayansin. Neyse bize genetik doktoru tüp bebek+ngs (pgt nin en gelişmişi) önerdi.ngs de tüp bebekle oluşturulan embriyo inceleniyor ve sağlıklı olan embriyo transfer ediliyor

Sizin hangi kromozomlar ve sorun ne

Kızlar bayram da kadin dogum dok. Yoktur değil mi..Hastaneler de polikinli k bölümü kapalı bildiğim kadariyla..ama adet im hafta sonu olursa kadın doğuma gitmem gerekiyor .

Benim raporum da da 15 nolu kromozomun q24 ve 22 nolu kromozomun q13 bölgeleri olan resiprokal transplikasyon gözlenmiştir yazıyor i. Kararsız kalıyor insan.hangi merkezde tüp bebek tedavisini uyguladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…