Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.021
Pgt yöntemi embriyo da olan genetik hastalıkları buluyor ve en sağlıklı embriyo transferi gerçekleşiyor böylelikle bu oranda düşüklerinde önüne geçiliyorGünaydın arkadaşlar benimde doktor görüşmem vardı
size bi kaç sorum olacak
amh degerim 0,14
maç 90 dakika olarak düşün senin bu değer ile 85 inci dakıkadasın ya da 89 uncu dakıkadasın dedı
çok az zamanın kaldı dedi
yaşım 32
temmuz ayında tup bebek tedavısıne başlayacagız
ancak amh degerim çok dusuk oldugu ıcın sağlıklı embrıyolar gelmez bu saatten sonra dedı ve embrıyolara pgt yöntemi uygulanacağını, pgt ıle saglıklı bulunan embrıyo olursa onu transfer edeceklerını soylediler
400 usd embrıyo pgt analazı her embrıyo 400 dolar
ben sunu öğrenmek istiyorum
pgt yontemı faydalı mı?
forumun hepsini okuma fırsatım olmadı
konu hakkında bu topic hakkında detaylı bilgisi olan bir arkadaşlardan yardım rica ediyorum
yalvarıyorum
Sana bisey sorcaktim canim, senin 5.gün embryomusuydu?Rahim filmi için bahceci biryer önerdi ama ben orda çektirmedim gata da tanıdık bir Dr var o ben çekerim demişti orda çektirdim boşuna para vermek istemedim bendeki yapışıklık çok değilmiş dr opu yaparken düzeltti
Pgt ki tüp bebek oldukça pahalı bir yöntem normal hamile kalırsan aminosentez veya cvs yaptırman gerekliKromozom bozukluğum var ve 1 sağlıklı çocuğum var sonra da 3 düşüğüm oldu Pgt yöntemiyle tüp bebek tedavisi öneriliyor yada risk alıp tekrar denemem gerekiyor ama kromozom bozukluğundan bebekte sorun olabilir yada tekrar düşebilir.kromozom bozukluğu olanlar nasıl bir yöntem izlediniz?
Benim iki tane gebelik kaybım oldu.hiç çocuğum yok.sebebi tabiki kromozom bozukluğu.Bunu öğrendikten sonra bem normal gebelik hiç düşünmedim daha doğrusu düşünemedim ya bebeğim sorunlu olursa diye .Kendimi bir kenara bıraktım bebeğim için istemedim ben bunu çünkü kuzenimin dikkat eksikliği olan çocuğu var büyüdükçe anne ben neden böyleyim neden arkadaşlarım gibi değilim diye kendini sorguluyor ben dahi dayanamıyorum annesi nasıl dayansin. Neyse bize genetik doktoru tüp bebek+ngs (pgt nin en gelişmişi) önerdi.ngs de tüp bebekle oluşturulan embriyo inceleniyor ve sağlıklı olan embriyo transfer ediliyorKromozom bozukluğum var ve 1 sağlıklı çocuğum var sonra da 3 düşüğüm oldu Pgt yöntemiyle tüp bebek tedavisi öneriliyor yada risk alıp tekrar denemem gerekiyor ama kromozom bozukluğundan bebekte sorun olabilir yada tekrar düşebilir.kromozom bozukluğu olanlar nasıl bir yöntem izlediniz?
Evet 5.gün embriyosuSana bisey sorcaktim canim, senin 5.gün embryomusuydu?
Benim anlamadigim sey 5. gün embrysoyla 6. gün embryonun arasindaki fark ne?Evet 5.gün embriyosu
Sizin hangi kromozomlar ve sorun neBenim iki tane gebelik kaybım oldu.hiç çocuğum yok.sebebi tabiki kromozom bozukluğu.Bunu öğrendikten sonra bem normal gebelik hiç düşünmedim daha doğrusu düşünemedim ya bebeğim sorunlu olursa diye .Kendimi bir kenara bıraktım bebeğim için istemedim ben bunu çünkü kuzenimin dikkat eksikliği olan çocuğu var büyüdükçe anne ben neden böyleyim neden arkadaşlarım gibi değilim diye kendini sorguluyor ben dahi dayanamıyorum annesi nasıl dayansin. Neyse bize genetik doktoru tüp bebek+ngs (pgt nin en gelişmişi) önerdi.ngs de tüp bebekle oluşturulan embriyo inceleniyor ve sağlıklı olan embriyo transfer ediliyor
Benim 5.gün embryomusu 9 tane 6.gün 2 taneydi.Hücrelerin bölünerek çoğalmasını ve belli sayıya gelmesini bekliyorlar bazı embriyoların gelisimi geriden geliyorBenim anlamadigim sey 5. gün embrysoyla 6. gün embryonun arasindaki fark ne?
13-14 kromozomlarda traklasyon var .ilk üç ayda bebeklerimin anne karnında kalbi duruyorduSizin hangi kromozomlar ve sorun ne
Tedavi öncesi muayene için mi gitmen gerekiyorKızlar bayram da kadin dogum dok. Yoktur değil mi..Hastaneler de polikinli k bölümü kapalı bildiğim kadariyla..ama adet im hafta sonu olursa kadın doğuma gitmem gerekiyor .
Sagol, neyse hayirlisi artik mevlam ne eylerse güzel eyler :)Benim 5.gün embryomusu 9 tane 6.gün 2 taneydi.Hücrelerin bölünerek çoğalmasını ve belli sayıya gelmesini bekliyorlar bazı embriyoların gelisimi geriden geliyor
Sırf sma olmasa transklasyon da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?