- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.041
Hadi inş geç bile kalındıHepsini kapsıyor bence
Ewet canm adetin ikinci gunu gidip rahim kalinligini na baktiriyorjm.. transfer icinTedavi öncesi muayene için mi gitmen gerekiyor
Ben yumurta takibi yaptırıyordum özel hastanede nöbetçi oluyorduKızlar bayram da kadin dogum dok. Yoktur değil mi..Hastaneler de polikinli k bölümü kapalı bildiğim kadariyla..ama adet im hafta sonu olursa kadın doğuma gitmem gerekiyor .
Canım onu neden düşündün?Kizlar ya tup bebekle olan babeklerin hiperaktivite sorunu ile iliski var mi
Öyle bisey yok, benim kizimda tüp bebekle oldu, akil küpü masAllah, 2 yasindayken ABC ögrenmisti, cocuk cocuklugunu yapacak, kosacak oynicak, yaramazlik yapacak, yeterki Rabbim saglikli sihhatli versinNe bileyim bugun tup bebekle dunyaya gelen bir cocuk gordum asiri derece hareketli ve dikkat eksikligide varmis acaba bunla iliskili olabilir mi
Devlet hastaneleri yapmıyor hasta çocuğu olanlara kardeşine kök hücre versin diye rapor çıkıyor oda ücretsizDevlet hastanesinde pgt tam olarak ne kadar tutar
Hasta çocuk olursa ilk sayfaya embriyo maliyetlerini yazdımPeki pgt için ne kadar bir tutar gözden çıkarmak gerekiyor.süleyman talesemiye özel olarak mı yaptırıyor
Ben özelde yaptırdım tüp bebek +ngs (7 tane embriyo) 20 bin i geçti.maalesef pahalı bir yöntem tüp bebek için 6750 ,ngs embriyo başına 350 $ ilaçlar 2500 civarı kişiye göre değişiyor tabii başka masraflar da çıkıyor.biz en fazla 15 bin harcariz derken 20 bini geçtikHasta çocuk yok
Benim ilk denemede 3 embriyo çıktı 11 bin tutdu sonuç negatif 2. Demede 2 embriyo 9 bin tutdu sonuç yine negatif sağlıklı bulunamadı.Peki pgt için ne kadar bir tutar gözden çıkarmak gerekiyor.süleyman talesemiye özel olarak mı yaptırıyor
Tüp bebekten ziyade ngs çok tutuyorBenim ilk denemede 3 embriyo çıktı 11 bin tutdu sonuç negatif 2. Demede 2 embriyo 9 bin tutdu sonuç yine negatif sağlıklı bulunamadı.
Ben yaptirmadim canim, yanilma payi varmis ondan yaptiriyorlarBir sorum daha olacak arkadaşlar pgt yada ngs ile hamile kalanlara neden aminyosentez yapılıyor sağlıklı bebek yerleştiriliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?