Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bayram da kadin dogum dok. Yoktur değil mi..Hastaneler de polikinli k bölümü kapalı bildiğim kadariyla..ama adet im hafta sonu olursa kadın doğuma gitmem gerekiyor .
Ben yumurta takibi yaptırıyordum özel hastanede nöbetçi oluyordu

Ne bileyim bugun tup bebekle dunyaya gelen bir cocuk gordum asiri derece hareketli ve dikkat eksikligide varmis acaba bunla iliskili olabilir mi
Öyle bisey yok, benim kizimda tüp bebekle oldu, akil küpü masAllah, 2 yasindayken ABC ögrenmisti, cocuk cocuklugunu yapacak, kosacak oynicak, yaramazlik yapacak, yeterki Rabbim saglikli sihhatli versin

Devlet hastanesinde pgt tam olarak ne kadar tutar
Devlet hastaneleri yapmıyor hasta çocuğu olanlara kardeşine kök hücre versin diye rapor çıkıyor oda ücretsiz
Ege üniversitesi yaptıyor oda dışarda Süleymaniye talesemiye yaptırıyor

Hasta çocuk yok
Ben özelde yaptırdım tüp bebek +ngs (7 tane embriyo) 20 bin i geçti.maalesef pahalı bir yöntem tüp bebek için 6750 ,ngs embriyo başına 350 $ ilaçlar 2500 civarı kişiye göre değişiyor tabii başka masraflar da çıkıyor.biz en fazla 15 bin harcariz derken 20 bini geçtik

Bir sorum daha olacak arkadaşlar pgt yada ngs ile hamile kalanlara neden aminyosentez yapılıyor sağlıklı bebek yerleştiriliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…