- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.061
Bizde 15 binle basliycaz bakalim bende cok arastirdim ama malesef heryer oyle dedi 15 bini bulur belki gecebilir bile dediler.15 binle basliycaz ama 20 bini gozden cikariyoruz.insallah iyi sonuclar aliriz.rabbim yardim eder insallah.Hasta çocuk olursa ilk sayfaya embriyo maliyetlerini yazdım
10-15
Sen nerde yaptırıyordun cnm listede göremedim hafızam da çok zayıfladı kesin yazmışsındır söylemişsindirBizde 15 binle basliycaz bakalim bende cok arastirdim ama malesef heryer oyle dedi 15 bini bulur belki gecebilir bile dediler.15 binle basliycaz ama 20 bini gozden cikariyoruz.insallah iyi sonuclar aliriz.rabbim yardim eder insallah.
Ngs nin % 2 yanılma payı varmış onun için doktorlar amniyosentez öneriyorlarBir sorum daha olacak arkadaşlar pgt yada ngs ile hamile kalanlara neden aminyosentez yapılıyor sağlıklı bebek yerleştiriliyor zaten
Canım olumlu düşün olumlu olsun inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun çık zor bir süreç mecburen sabır sabırBizde 15 binle basliycaz bakalim bende cok arastirdim ama malesef heryer oyle dedi 15 bini bulur belki gecebilir bile dediler.15 binle basliycaz ama 20 bini gozden cikariyoruz.insallah iyi sonuclar aliriz.rabbim yardim eder insallah.
Ben bahceciye yakin bi zamanda basliycam insallah.bezmialemdeki genetik doktorumuz iyi bir merkez dedi.bikac yerde onerdi bakalimSen nerde yaptırıyordun cnm listede göremedim hafızam da çok zayıfladı kesin yazmışsındır söylemişsindir
Benimde guyya raporum var 4.5 tüp
Bin ilaçlar ama ngs embriyo başı 500 usd başlayacağım hocam iyi de indirim yapacaklar dedi ne kadar olacak bilmiyorum
Senin yumurtalarina göre bakiyorlar, eger yeterk kadar olgunlasirlarsa zaten yakin bi zamanda toplarlarBilgisi olan var mi
Bilgisi olan var mi[/QUOT asagi yukarı 10 gün daha sürer tabi en kısa
canım öncelikle çok geçmiş olsun. Devlet kromozom hasarı olan ailelerede pgt yapmayı planlıyorlarmış. Ankarayla görüşmüştüm ama nezaman olur olduğu zaman verimli olurmu bilemiyorum.Rabbim yardımcımız olsunDevletin bir el atması gerekiyor gerçekten manevi olarak yıpranan aileler birde maddi olarak yıpranıyor
canım hayırlı olsun tedavin herkesin farklı oluyor yumurta gelişmesi benim 11. veya 12 gün yumurta toplama işlemi oluyorduBilgisi olan var mi
Amin canim Allah hayırlısıyla dünyaya getirinarkadaşlar nasılsınız ben 32 haftalık oldum. Ama hala korkuyorum kabuslar görüyorum.Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah oğlumun durumuda iyi hamd olsun. Ellerim ayaklarım şişmeye başladı artık bütün işyerinde oturduğum için sağ kaburgama bazen sancı yapıyor bebek. yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum.Doğumum da hacettepede olucak oraya gidiyorum perinatolojiye. muhtemelen ağustosun 2. haftası fln kucağıma almayı nasip eder Rabbim. hepinizin duacısıyım. Kendinize iyi bakın
Tüp bebek mi sizinkiarkadaşlar nasılsınız ben 32 haftalık oldum. Ama hala korkuyorum kabuslar görüyorum.Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah oğlumun durumuda iyi hamd olsun. Ellerim ayaklarım şişmeye başladı artık bütün işyerinde oturduğum için sağ kaburgama bazen sancı yapıyor bebek. yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum.Doğumum da hacettepede olucak oraya gidiyorum perinatolojiye. muhtemelen ağustosun 2. haftası fln kucağıma almayı nasip eder Rabbim. hepinizin duacısıyım. Kendinize iyi bakın
Maşallah canım doğuma az kalmış. Çok sevindim senin adına canım benim. Hiç korkuların olmasın, bebişin gerekli testlerden geçti zaten. Hamileliğinin tadını çıkar. Şurda az bir zamanın kalmış. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah..arkadaşlar nasılsınız ben 32 haftalık oldum. Ama hala korkuyorum kabuslar görüyorum.Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşallah oğlumun durumuda iyi hamd olsun. Ellerim ayaklarım şişmeye başladı artık bütün işyerinde oturduğum için sağ kaburgama bazen sancı yapıyor bebek. yavaş yavaş doğuma yaklaşıyorum.Doğumum da hacettepede olucak oraya gidiyorum perinatolojiye. muhtemelen ağustosun 2. haftası fln kucağıma almayı nasip eder Rabbim. hepinizin duacısıyım. Kendinize iyi bakın
teşekkürler canım. ben biraz pimpirikliyim. evhamlanım duruyorum işte. sen nasılsın yeni tedavi görecektin tarih belirledinizmi? masal yazmıyor sanırım ona rastlamadım çoktandır.Maşallah canım doğuma az kalmış. Çok sevindim senin adına canım benim. Hiç korkuların olmasın, bebişin gerekli testlerden geçti zaten. Hamileliğinin tadını çıkar. Şurda az bir zamanın kalmış. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah..
evet tüp bebekTüp bebek mi sizinki
Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nasip eder insAllah, kacinci gün embryosuydu? Transferden sonra Neler yaptin, nelere dikkat ettin?evet tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?