Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nasip eder insAllah, kacinci gün embryosuydu? Transferden sonra Neler yaptin, nelere dikkat ettin?
Amin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım. 5.gün embriyosuydu canım. 6 tedaviden sonra inan bence hiçbirşeyin tutmasına etkisi yok yani şunu yaptım da ondan oldu diyemiyorum. Tabiyki dikkat ettim yinede rapor aldım o dönem şe gitmedim evde uzandım ağır iş yampadım ama benim oğlum var onunla ilgilendim. Evimin işlerini yaptım.Bilimsel olarak kaliteli olması rahmin hazır olması vs. ama gel görki bazen olmaz denilen embriyo bile tutunabiliyor. İnan ve bol bol dua et sabret rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

Sagol canim, Allah razi olsun benim ilk denemede pgtiyle bi kizim oldu, sonra iki deneme daha yaptik tutmadi, esim son defa deniyecegiz dedi ondan biraz stressliyim, iki donmus embryo var biri 6. gün öbürü 5. gün agostosta transfer olcak, bi kizim daha var oda engelli, insAllah Rabbim yardim eder ve hayirli saglikli kucagimiza aliriz

Sizin hangi kromozomlarda sorun var

Selam kızlar. Ben de genetik yaptırıyorum. 3 defa yumurta toplama işlemi yapıldı. 1,1, ve 2 tane olmak üzere toplam 4 tane gönderildi ama hepsi de anormal geldi. Yaklaşık 15 gün sonraki adetle yeniden başlayacam.

Amin canım
Benide heyecan basıyor adeti bekliyorum

Sizin hangi kromozomlarda sorun var
4 ve 9 yerleri degistirmis,
Selam kızlar. Ben de genetik yaptırıyorum. 3 defa yumurta toplama işlemi yapıldı. 1,1, ve 2 tane olmak üzere toplam 4 tane gönderildi ama hepsi de anormal geldi. Yaklaşık 15 gün sonraki adetle yeniden başlayacam.
Rabbim hayirli sonuclar versin
Amin canım
Benide heyecan basıyor adeti bekliyorum
Allah yardimciniz olsun

Yok canim, Düsük olmadi
Bendeki translokasyonun tam ismini bilmiyorum, bilmek hic istedim, kagitlari önüme aldikca canim cok yaniyordu, tek sayilari aklimda
Anladım tşkler cevapladığınız için pgt ile sağlıklı çocuğunuz var Allah yine nasip eder inşallah

herşey yolunda gider inşallah canım. pgt li bi kızın oldu ve engellimi doğdu? anlayamadım çok

herşey yolunda gider inşallah canım. pgt li bi kızın oldu ve engellimi doğdu? anlayamadım çok
Yok canim iki kizim var, büyük kizim normal yolla oldu engelli dogdu, sonra bende translokasyon oldugu cikti
Kizim yogun bakimda bir kac defa ölümden döndü ve biz pgtye karar verdik, ozaman tek pgt vardi (ngs cgs hic duymamistim)
Ilk pgt denemede ikinci kizim saglikli dünyaya geldi simdi 7 yasinda saglikli masAllah

Rabbim evlatlarını size bağışlasın canım. inşallah birtane daha nasip eder rabbim

Maşallah drkumut az kaldı çok normal korkman sürekli problem yaşayınca insan herseyden nem kadar hale geliyor.Ben het ultrason muayenemde dualarla oturuyorum sanki bi sorun olacak gibi geliyor Allah hepimize sağlıkla bebegimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Çok sevindim cnm hatırlamazmıyım seni de oluşturduğum ilk sayfaya ekleyim takip kolaylaşsın bende adeti bekliyorum canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…