Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.101
Ben düşünmüyorum canım inş bişey olmaz ngs den sonra aminosentez den korkuyorum cnmPgt yaptirdikdan sonra amniyosentez yaptirdiniz mi
İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.Çok sevindim cnm hatırlamazmıyım seni de oluşturduğum ilk sayfaya ekleyim takip kolaylaşsın bende adeti bekliyorum canım benim
En yaygın translasyon çeşidiymiş cerrahpaşada dr öğrencilerine dedi ben muyane olurken tus sorusu dediresiprokaltransplikasyon mu sizinkide ve düşüğünüz oldu mu hiç?kusura bakmayın çok soru sordum galiba
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim devamını getirsin.Benim değerin de yüksekti biz galiba ikiz olacak dedik ama olmadıKızlar ben ngs yontemıyle hamileyım allah nasip ederse tabi. 9.gün degerim 328//11gün degerim 889. Tek emb transfetı yapıldı ama degerler yuksekle başladı neden acaba fıkrı olan varsa paylaşabilirmi
Tatlım embriyo acaba bölündü mü ikiz olabilir belkiKızlar ben ngs yontemıyle hamileyım allah nasip ederse tabi. 9.gün degerim 328//11gün degerim 889. Tek emb transfetı yapıldı ama degerler yuksekle başladı neden acaba fıkrı olan varsa paylaşabilirmi
İhtimallerhttp://www.kasder.org.tr/index.php?...kromozal-bozukluklar-ve-genetik-danma&lang=tr
Burda bir sürü kromozom bozukluğu var benim merak ettiğim resiprokal translasyon sadece düşüğe mi sebep olur ya da sağlıksız çocuk doğurmaya da neden olur mu
Yaşınız kaç önceden düşük öykünüz var mı?Arkadaslar esim ve benim kromozomlarimiza bakildi bir sorun cikma peki dr bizden pgs iste embriyonun kromozom olarak saglikli mi degil mi diye acaba buna gerek var mi
Bölünmede olabilir belki ama bikaç yerde okudum azonce dondurulmus emb deger yuksek cıkıyomus hakkımızda hayırlısıTatlım embriyo acaba bölündü mü ikiz olabilir belki
Hayırlısı cnmBölünmede olabilir belki ama bikaç yerde okudum azonce dondurulmus emb deger yuksek cıkıyomus hakkımızda hayırlısı
RAbbim saglikli sihhatli kucagina versin canimİnşallah iyi sonuçlar alırsınız.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah canım.. Bizim tarih henüz belli değil. Evet masal hiç yazmadı,anlayamadım neden yazmadığını. Maşallah doğum etmiş..teşekkürler canım. ben biraz pimpirikliyim. evhamlanım duruyorum işte. sen nasılsın yeni tedavi görecektin tarih belirledinizmi? masal yazmıyor sanırım ona rastlamadım çoktandır.
Dr una sor cnm çünkü ngs çok maliyetli mutlaka bir sebebi vardırYas 34 dusuk olmadi
Sorduk sadece sunu soylediler biz herkese yaptiriyoruz 25 yasindaki bile yapiyoruz yuzde 50 ihtimal down sendromu olabilir diyor ama bence sadece para icin oldugunu dusuniyorumDr una sor cnm çünkü ngs çok maliyetli mutlaka bir sebebi vardır
Cidden pahalı cnm ngs az embriyo n varsa olabilir ama çok pahalıSorduk sadece sunu soylediler biz herkese yaptiriyoruz 25 yasindaki bile yapiyoruz yuzde 50 ihtimal down sendromu olabilir diyor ama bence sadece para icin oldugunu dusuniyorum
Evet var bizim de genetik sıkıntımız yoktu eşim ve benim kromozomlarında ama 6 kez düşük yaptım evet sebebini genetiğe bağladılar bu yüzden Array-cgh yapıldı .Dıktorunuz önerdi ise bence ihmal etmeyinArkadaslar esim ve benim kromozomlarimiza bakildi bir sorun cikma peki dr bizden pgs iste embriyonun kromozom olarak saglikli mi degil mi diye acaba buna gerek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?