Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

resiprokaltransplikasyon mu sizinkide ve düşüğünüz oldu mu hiç?kusura bakmayın çok soru sordum galiba
En yaygın translasyon çeşidiymiş cerrahpaşada dr öğrencilerine dedi ben muyane olurken tus sorusu dedi

Bence değeriniz iyi benim kızım da değerlerim yüksekti ama düşük olan gebeliklerde genellikle değerler düşüktü

Kızlar ben ngs yontemıyle hamileyım allah nasip ederse tabi. 9.gün degerim 328//11gün degerim 889. Tek emb transfetı yapıldı ama degerler yuksekle başladı neden acaba fıkrı olan varsa paylaşabilirmi
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim devamını getirsin.Benim değerin de yüksekti biz galiba ikiz olacak dedik ama olmadı

Kızlar ben ngs yontemıyle hamileyım allah nasip ederse tabi. 9.gün degerim 328//11gün degerim 889. Tek emb transfetı yapıldı ama degerler yuksekle başladı neden acaba fıkrı olan varsa paylaşabilirmi
Tatlım embriyo acaba bölündü mü ikiz olabilir belki

Arkadaslar esim ve benim kromozomlarimiza bakildi bir sorun cikma peki dr bizden pgs iste embriyonun kromozom olarak saglikli mi degil mi diye acaba buna gerek var mi

İhtimaller
1-dengeli translasyonla doğabilir
2-hiçbir sorun olmayabilir
3-düşük olabilir
4-ultrasonda bulgu vermeyip aminosentez le ortaya çıkan dengesiz translasyon la dünyaya gelip özürlü olabilir
Bana genetik doktorum böyle anlattı

Arkadaslar esim ve benim kromozomlarimiza bakildi bir sorun cikma peki dr bizden pgs iste embriyonun kromozom olarak saglikli mi degil mi diye acaba buna gerek var mi
Yaşınız kaç önceden düşük öykünüz var mı?
Sorunuz neydi ?
35 yaş üstü öneriyorlar

teşekkürler canım. ben biraz pimpirikliyim. evhamlanım duruyorum işte. sen nasılsın yeni tedavi görecektin tarih belirledinizmi? masal yazmıyor sanırım ona rastlamadım çoktandır.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah canım.. Bizim tarih henüz belli değil. Evet masal hiç yazmadı,anlayamadım neden yazmadığını. Maşallah doğum etmiş..

Sorduk sadece sunu soylediler biz herkese yaptiriyoruz 25 yasindaki bile yapiyoruz yuzde 50 ihtimal down sendromu olabilir diyor ama bence sadece para icin oldugunu dusuniyorum
Cidden pahalı cnm ngs az embriyo n varsa olabilir ama çok pahalı

Evet var bizim de genetik sıkıntımız yoktu eşim ve benim kromozomlarında ama 6 kez düşük yaptım evet sebebini genetiğe bağladılar bu yüzden Array-cgh yapıldı .Dıktorunuz önerdi ise bence ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…