- 11 Şubat 2009
- 682
- 198
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.121
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim devamını getirsin.Benim değerin de yüksekti biz galiba ikiz olacak dedik ama olmadı
Maslak acıbadem bulent tıras , emb başına 450 $ verdıkHayırlısı cnm
Tatlım sen nerde oldun tedavini birde ngs ücretin ne kadardı?
Anladım cnm bnm merkezde 500 usd istiyor ilk sayfaya yazayorum fiyatlarıMaslak acıbadem bulent tıras , emb başına 450 $ verdık
Çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirizn..Mrb kızlar belki beni hatırlıyanlar olur ocakta ve mayısta pgt tüp bebek denedim ikisindede sağlıklı bulunamadı normalden denemekten korkuyorduk ama denedik ve şimdi evde test yaptım pozitif çıktı inşallah sağlıcakla doğar dua edin bana.
Ne güzel maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallahÇok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirizn..
Böyle mucizeler duymak bizlere Sevinç veriyor moral oluyor..
Rabbim kimseyi evlat siz birakmasin.
hayırlısı olsun canım tedavi için acele etme geç olsun da güç olmasın iyice bi moral depola Rabbim yolunu açık etsin inşallah. masalın dr ınstagram hesabından bende gördüm doğurmuş iyilerdir umarım hiç yazmaması şaşırtıcı bu kızınAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah canım.. Bizim tarih henüz belli değil. Evet masal hiç yazmadı,anlayamadım neden yazmadığını. Maşallah doğum etmiş..
Cnm ben haber aldıkça ilk sayfaya yazıyorum ama çok kopukluk olduKızlar transferi olanlar var mı hamile olanlar yada bekleyenler uzun zamandır giremedim
Merak ediyorum sizleri
Aminn inşallah.Çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirizn..
Böyle mucizeler duymak bizlere Sevinç veriyor moral oluyor..
Rabbim kimseyi evlat siz birakmasin.
Aminn inşallah.Ne güzel maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Dozun kaç cnm 20 mm olunca çatlama iğnesi vurur 36 saat sonra toplar benceKizlar bugun dr gittim kontrol oldum yumurtalarimyumurtalarim 14 ile 9 arasi dediler sizce daha toplanmasi uzun surer mi
Dr un ne zaman toplarım dedi cnm bence haftaya olurGonolan 200 lucrin 5 menapur kullaniliyorum
Kızlar gunaydın 9.gün 328- 11.gün 889- 13.gün 2652 cıktı degerım 2 hafta sonrada gebelık takıbı ıcın dr gıdebılırsınız dedı ama aklıma takılan bırsey var, ngsden gelen 1 emb transfer edılmıstı bos gebelık veya dıs gebelık gıbı seyler olurmu genetık ngsden gellen emblarda soramadıö doktora ama öeraktan cıldırdım cunku daha oncedrn bos gebelıgım oldu ama genetıge falan gıtmemıstı
Canım yüzde 60 dan fazla artmış dış gebelik oluşmazki tüplerde değil direk rahimde tebrikler cnm umudumuz oldunKızlar gunaydın 9.gün 328- 11.gün 889- 13.gün 2652 cıktı degerım 2 hafta sonrada gebelık takıbı ıcın dr gıdebılırsınız dedı ama aklıma takılan bırsey var, ngsden gelen 1 emb transfer edılmıstı bos gebelık veya dıs gebelık gıbı seyler olurmu genetık ngsden gellen emblarda soramadıö doktora ama öeraktan cıldırdım cunku daha oncedrn bos gebelıgım oldu ama genetıge falan gıtmemıstı
Hakkında hayırlısı olsun ıcını ferah tut gerısi allah kalmıs, hersey allahtan ama ngs ile pozıtıf sonuc almak daha yuksektebrikler darısı başımıza benim de ngs.li transfere az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?