Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok mutlu oldum inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alirizn..
Böyle mucizeler duymak bizlere Sevinç veriyor moral oluyor..
Rabbim kimseyi evlat siz birakmasin.

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah canım.. Bizim tarih henüz belli değil. Evet masal hiç yazmadı,anlayamadım neden yazmadığını. Maşallah doğum etmiş..
hayırlısı olsun canım tedavi için acele etme geç olsun da güç olmasın iyice bi moral depola Rabbim yolunu açık etsin inşallah. masalın dr ınstagram hesabından bende gördüm doğurmuş iyilerdir umarım hiç yazmaması şaşırtıcı bu kızın

Kızlar gunaydın 9.gün 328- 11.gün 889- 13.gün 2652 cıktı degerım 2 hafta sonrada gebelık takıbı ıcın dr gıdebılırsınız dedı ama aklıma takılan bırsey var, ngsden gelen 1 emb transfer edılmıstı bos gebelık veya dıs gebelık gıbı seyler olurmu genetık ngsden gellen emblarda soramadıö doktora ama öeraktan cıldırdım cunku daha oncedrn bos gebelıgım oldu ama genetıge falan gıtmemıstı

tebrikler darısı başımıza benim de ngs.li transfere az kaldı

Canım yüzde 60 dan fazla artmış dış gebelik oluşmazki tüplerde değil direk rahimde tebrikler cnm umudumuz oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…