Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım yüzde 60 dan fazla artmış dış gebelik oluşmazki tüplerde değil direk rahimde tebrikler cnm umudumuz old
Canım yüzde 60 dan fazla artmış dış gebelik oluşmazki tüplerde değil direk rahimde tebrikler cnm umudumuz oldun
İnşallah canım rabbim bu yolda yuruyen herkeze yardım etsın, peki boş gebelik olma ihtimali oluyomu ngslilerde

İnşallah canım rabbim bu yolda yuruyen herkeze yardım etsın, peki boş gebelik olma ihtimali oluyomu ngslilerde
Canım bir ihtimal ama bence tutmuş için rahat olsun ilk sayfaya umut ol diye yazacağım cnm seni

Hakkında hayırlısı olsun ıcını ferah tut gerısi allah kalmıs, hersey allahtan ama ngs ile pozıtıf sonuc almak daha yuksek
tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde ngs den 4 tane geldi dr ısrarla tek koymak istiyor senin kaç taneydi.

bu arada dış gebelik olmaz diye düşünüyorum değerlerin yüksek çünkü

Cnm dış gebelik tüplerde olursa olur dış gebelik tüp bebekte olmaz

Ben oldum yarın gideceğim yaşın kaçtı 35 ten sonra çift koyuyorlarmış galiba ama bnm rahmim taşımıyor cnm
34 yaşındayım 3.denemem aslında ısrar edersem tamam diyor ama bende cd 56yüksek çıktı transfer öncesi serum alacağım ve gebelik olursa da devam
dr da rahimde kan akışından bahsetti rahim istemeyebilir dedi bu yüzden 2 de ısrar edemiyorum
2 yi de istememdeki sebep belki birisi tutmazsa diğeri tutar ümidi offf kafam karışıyor sanırım dr u dinleyeceğim

Amin canım inşallahh, ben toplamda 4 tane gondermıstım 1 tane saglıklı geldi oyuzden mecburen 1 tabe transfer yapıldı,

Dinle cnm de unu bizim gibi kaç hasta gidiyor onlara

Masallahh , rabnim izin verirse ben tek cocukla kalırım herhalde yaşım 35 ikinciye yaşım el verirmi bilmem
Aaa hiç öyle düşünme belki doğduktan sonra kendiliğinden olacak belki tekrar deneyeceksin 40 tan sonda hem ilki hemde ikinciyi deneyenler var rabbim ol desin yeterki benim kızımda 4 yıl sonra oldu kendiliğinden ama tüp tutmadı nasip işi bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…