- 11 Şubat 2009
- 682
- 198
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.141
Canım yüzde 60 dan fazla artmış dış gebelik oluşmazki tüplerde değil direk rahimde tebrikler cnm umudumuz old
İnşallah canım rabbim bu yolda yuruyen herkeze yardım etsın, peki boş gebelik olma ihtimali oluyomu ngslilerdeCanım yüzde 60 dan fazla artmış dış gebelik oluşmazki tüplerde değil direk rahimde tebrikler cnm umudumuz oldun
Canım bir ihtimal ama bence tutmuş için rahat olsun ilk sayfaya umut ol diye yazacağım cnm seniİnşallah canım rabbim bu yolda yuruyen herkeze yardım etsın, peki boş gebelik olma ihtimali oluyomu ngslilerde
Gözün aydın balımİnşallah canım rabbim bu yolda yuruyen herkeze yardım etsın, peki boş gebelik olma ihtimali oluyomu ngslilerde
tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahHakkında hayırlısı olsun ıcını ferah tut gerısi allah kalmıs, hersey allahtan ama ngs ile pozıtıf sonuc almak daha yuksek
bende bir regl olsam benim de az kalsatebrikler darısı başımıza benim de ngs.li transfere az kaldı
Cnm dış gebelik tüplerde olursa olur dış gebelik tüp bebekte olmaztebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde ngs den 4 tane geldi dr ısrarla tek koymak istiyor senin kaç taneydi.
bu arada dış gebelik olmaz diye düşünüyorum değerlerin yüksek çünkü
Ben oldum yarın gideceğim yaşın kaçtı 35 ten sonra çift koyuyorlarmış galiba ama bnm rahmim taşımıyor cnmbende bir regl olsam benim de az kalsa
34 yaşındayım 3.denemem aslında ısrar edersem tamam diyor ama bende cd 56yüksek çıktı transfer öncesi serum alacağım ve gebelik olursa da devamBen oldum yarın gideceğim yaşın kaçtı 35 ten sonra çift koyuyorlarmış galiba ama bnm rahmim taşımıyor cnm
Amin canım inşallahh, ben toplamda 4 tane gondermıstım 1 tane saglıklı geldi oyuzden mecburen 1 tabe transfer yapıldı,tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde ngs den 4 tane geldi dr ısrarla tek koymak istiyor senin kaç taneydi.
bu arada dış gebelik olmaz diye düşünüyorum değerlerin yüksek çünkü
Yaz canım:) ben 10 senelik evliyim 3.tüp bebegım ıcs yontemi gebelik aşısı ve ngs uygulandıCanım bir ihtimal ama bence tutmuş için rahat olsun ilk sayfaya umut ol diye yazacağım cnm seni
ne güzel bende 10 yıldır ikinci bebeği bekliyorum 3. denemem benimde inşallah bu son olur :)Yaz canımben 10 senelik evliyim 3.tüp bebegım ıcs yontemi gebelik aşısı ve ngs uygulandı
Masallahh , rabnim izin verirse ben tek cocukla kalırım herhalde yaşım 35 ikinciye yaşım el verirmi bilmemne güzel bende 10 yıldır ikinci bebeği bekliyorum 3. denemem benimde inşallah bu son olur :)
Amin canım inşallahh, ben toplamda 4 tane gondermıstım 1 tane saglıklı geldi oyuzden mecburen 1 tabe transfer yapıldı,
Dinle cnm de unu bizim gibi kaç hasta gidiyor onlara34 yaşındayım 3.denemem aslında ısrar edersem tamam diyor ama bende cd 56yüksek çıktı transfer öncesi serum alacağım ve gebelik olursa da devam
dr da rahimde kan akışından bahsetti rahim istemeyebilir dedi bu yüzden 2 de ısrar edemiyorum
2 yi de istememdeki sebep belki birisi tutmazsa diğeri tutar ümidi offf kafam karışıyor sanırım dr u dinleyeceğim
Benim dr um Ege üniversite si kökenli İstanbul'da o topic i de okudum orda da pgt yi dışarda yaptırıyorlarmış hoca demiştiEge Ünversitesinde tüp bebek tedavisi yaptıran var mı
Aynen canım sonra ben demiştim sana desin de istemiyorumDinle cnm de unu bizim gibi kaç hasta gidiyor onlara
Aaa hiç öyle düşünme belki doğduktan sonra kendiliğinden olacak belki tekrar deneyeceksin 40 tan sonda hem ilki hemde ikinciyi deneyenler var rabbim ol desin yeterki benim kızımda 4 yıl sonra oldu kendiliğinden ama tüp tutmadı nasip işi bunlar :)Masallahh , rabnim izin verirse ben tek cocukla kalırım herhalde yaşım 35 ikinciye yaşım el verirmi bilmem
Beni heyecan bastı bir ilk okula başlayacağımda böyle olmuştum bir de şimdi kaç zamandır dr um halbukiAynen canım sonra ben demiştim sana desin de istemiyorum
Bende bir regl olsam birde transfer e geri sayım yapsam o heyecana başlasam:)Beni heyecan bastı kaç zamandır dr um halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?