Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.161
Ben 35. GünBende bir regl olsam birde transfer e geri sayım yapsam o heyecana başlasam:)
Normalde gecikme yaşayınca en az 10 tane test yapardım şimdi elim girmiyor bekliyorum ya gelmez :)
Benim hamile olmam zor ihtimal 10 yıldır hiç gebe kalamadım çünküBen 35. Günoldum
Bekleyince öyle bende dün kan vermiştim tedaviden önce veriyorum bir kere kanamam vardı çok adet sandım hamileymişim 2. Kaybımda öyle iğnelere başlayacaktım overilasyon indüksiyonunda adetken test yaptılar gebelik çıkmıştı
Canım belli olmaz o hiç tedbiri elden bırakmıyorum başıma geldi çünküBenim hamile olmam zor ihtimal 10 yıldır hiç gebe kalamadım çünkü
Bazen üstüne görme durumu oluyor yaşadığın gibi
Nende iki tane yransfer istedimsaglikli gelirse siye ama kabul etmiyorlarAaa hiç öyle düşünme belki doğduktan sonra kendiliğinden olacak belki tekrar deneyeceksin 40 tan sonda hem ilki hemde ikinciyi deneyenler var rabbim ol desin yeterki benim kızımda 4 yıl sonra oldu kendiliğinden ama tüp tutmadı nasip işi bunlar :)
Bende ilk denememde 3 taneNende iki tane yransfer istedimsaglikli gelirse siye ama kabul etmiyorlar
Aynen sağlıklı gelenlerden pek istemiyorlar ikiyi kaçıncı denemenizNende iki tane yransfer istedimsaglikli gelirse siye ama kabul etmiyorlar
Benim birde cd 56 yüksek çıktı serum tedavisi olacak rahim embriyoyu kabul etmiyormuş bu durumda iki biraz sıkıntılı olacak gibi hayırlısı bakalımBende ilk denememde 3 tane
Ikinci denememde 2 tane
Ücüncü denememde 2 tane
Transfer ettirmistim
1. denememde tek 1 tane tutmustu, kizim dünyaya geldi
Simdi aklim olsa 1er tane transfer ettirirdim, hepsi bi anda transfer ve tutmayinca hersey sil bastan......
Özel de yaniBenim dr um Ege üniversite si kökenli İstanbul'da o topic i de okudum orda da pgt yi dışarda yaptırıyorlarmış hoca demişti
Rahimden parça alındı bağışıklık sistemiymiş (katil hücreler)yüksek olunca gelen embriyo yada spermi yabancı madde sanıp YÖK ediyormuş
Canım sağlıklı bir çocuğun var ya devlet sana ücretsiz yapmaz çok kafan karışık istersen önceki sayfaları oku arkadaşları ama ister devlet ister özel de yaptır 15-20 yi bulurÖzel de yani
Allah Allah peki sonradanmi gelisiyor bu? Senin 1 tane dogal yoldan cocugun yokmuydu?Rahimden parça alındı bağışıklık sistemiymiş (katil hücreler)yüksek olunca gelen embriyo yada spermi yabancı madde sanıp YÖK ediyormuş
3. Deneme ve 10 yıldır ikinciyi istiyoruz
Eğer hamile kalırsam bunca yıl tam bulunamayan nedeni buymuş diyeceğim
Kafamın karışık olmasından değil araştırıyorum sadeceCanım sağlıklı bir çocuğun var ya devlet sana ücretsiz yapmaz çok kafan karışık istersen önceki sayfaları oku arkadaşları ama ister devlet ister özel de yaptır 15-20 yi bulur
Ben ilk denemem birde 8 yane yumurtalarim gelismis baskalarida var ama onlari toplamayacaklar kucuk musAynen sağlıklı gelenlerden pek istemiyorlar ikiyi kaçıncı denemeniz
Canım kaliteliyse bence gayet iyi ilaçsız tüp bebek yapıp tek yumurta ile hamile kalanda çok canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBen ilk denemem birde 8 yane yumurtalarim gelismis baskalarida var ama onlari toplamayacaklar kucuk mus
Amin tesekkureserim ctesi alacaklar acaba toplama islemi cok acili oluyor muCanım kaliteliyse bence gayet iyi ilaçsız tüp bebek yapıp tek yumurta ile hamile kalanda çok canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım korkma ben iğneyle yumurta büyüttümAmin tesekkureserim ctesi alacaklar acaba toplama islemi cok acili oluyor mu
Bende igne kullaniyorum ama korkuyorumCanım korkma ben iğneyle yumurta büyüttüm
İlk defa toplamam olacak 2 hafta sonra ama anestezili olur herhalde cnm
Korkmana gerek yok, hicbisey hisetmiyorsun.....Rabbim yardimciniz olsunAmin tesekkureserim ctesi alacaklar acaba toplama islemi cok acili oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?