Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende bir regl olsam birde transfer e geri sayım yapsam o heyecana başlasam:)
Normalde gecikme yaşayınca en az 10 tane test yapardım şimdi elim girmiyor bekliyorum ya gelmez :)
Ben 35. Gün oldum
Bekleyince öyle bende dün kan vermiştim tedaviden önce veriyorum bir kere kanamam vardı çok adet sandım hamileymişim 2. Kaybımda öyle iğnelere başlayacaktım overilasyon indüksiyonunda adetken test yaptılar gebelik çıkmıştı

Benim hamile olmam zor ihtimal 10 yıldır hiç gebe kalamadım çünkü
Bazen üstüne görme durumu oluyor yaşadığın gibi

Nende iki tane yransfer istedimsaglikli gelirse siye ama kabul etmiyorlar

Nende iki tane yransfer istedimsaglikli gelirse siye ama kabul etmiyorlar
Bende ilk denememde 3 tane
Ikinci denememde 2 tane
Ücüncü denememde 2 tane
Transfer ettirmistim
1. denememde tek 1 tane tutmustu, kizim dünyaya geldi
Simdi aklim olsa 1er tane transfer ettirirdim, hepsi bi anda transfer ve tutmayinca hersey sil bastan......

Benim birde cd 56 yüksek çıktı serum tedavisi olacak rahim embriyoyu kabul etmiyormuş bu durumda iki biraz sıkıntılı olacak gibi hayırlısı bakalım

Canım sağlıklı bir çocuğun var ya devlet sana ücretsiz yapmaz çok kafan karışık istersen önceki sayfaları oku arkadaşları ama ister devlet ister özel de yaptır 15-20 yi bulur

Allah Allah peki sonradanmi gelisiyor bu? Senin 1 tane dogal yoldan cocugun yokmuydu?

Ben ilk denemem birde 8 yane yumurtalarim gelismis baskalarida var ama onlari toplamayacaklar kucuk mus
Canım kaliteliyse bence gayet iyi ilaçsız tüp bebek yapıp tek yumurta ile hamile kalanda çok canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Amin tesekkureserim ctesi alacaklar acaba toplama islemi cok acili oluyor mu
Canım korkma ben iğneyle yumurta büyüttüm
İlk defa toplamam olacak 2 hafta sonra ama anestezili olur herhalde cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…