Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz? Sukurler olsun ben yavrumu kucagima aldim 5 gun once. Sizlere de haber vermek umut olmak icin yazmak istedim. Yolun sonunda isik var allahin izniyle. Umudunuzu heyecaninizi kaybetmeyin nolur. 3 tup bebek tedavisi, iki tane dusuk, erken menopoz, balans translokasyon teshislerinden sonra artik olmaz olsa bile down sendromu riskin cok yuksek bu isin pesini birak diyen doktorlara ragmen rabbim dogal yolla saglikli bi bebk nasip etti. Birakin doktorlari ben kendim bile inanmakta zorlaniyorum. Evlat edinmeyi dusunmeye baslamistik, gercekten tamam artik istemiyorum dedigin anda geldi oglum. Cok uzun yorucu bi dogumdu ama hep aklimdaydiniz. Hepinize dua ettim, sizlernicin istedim rabbimden bu kez. Hepinizi opuyorum ins ara ara girip haberlerinizi almak isterim. Hepinizi opuyorum

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok sevindim.

Canimsin okurken gözyaslarimi tutamamdim sanki ben kucagima almis gibi sevindim bize ettigin dua icin Allah razi olsun eminim içten dua ettigine cunki bizde bu bebise az dua etmedik kuzuma masallh saglikla geldi cok sukur rabbime

Allah analı babalı büyütsün Allah ol dedikten sonra hiçbirşey engel değildir.

Cok sevindim, Rabbime sükür o güzel duyguyu Sana yasatti, bizim yerimize bebegini kokla en cok sevdigim koku bebek kokusu, Rabbim onu korusun
Allaha emanetsiniz

Tatlım günaydın;
Bebeğinle uzun bir ömür diliyorum canım
Nasıl sevindim
Tedavime başladığım gündü umut oldun

ilk üye olduğumda kafam karmakarışık sayfaları karıştırırken ne yapacağım nasıl olur derken sizleri görmüştüm çok teşekkürler çok güzel bilgiler edindim şimdi yeni karılan arkadaşlar burayı takip edenlerde kaçırmadın diye ilk sayfaya yazıyorum müsaden olursa sürecini ilk sayfaya yazayım cnm sen aminosentez yaptırmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Canim hayirli olsun tedavin. Ins istedigin sonuclari alirsin canm benim
Yaz canim yeterki umit olsun, yorgun yureklere.. ben 12. Haftada cvs test yaptirmistim. Cok zor zamanlardi sukurler olsun gecti.

Canimsin okurken gözyaslarimi tutamamdim sanki ben kucagima almis gibi sevindim bize ettigin dua icin Allah razi olsun eminim içten dua ettigine cunki bizde bu bebise az dua etmedik kuzuma masallh saglikla geldi cok sukur rabbime
Maysaa nasil unuturum o gunlerii. Sizlere dua etmemmi ben. Her zaman aklimdasiniz.. bu sayfanin uguruna inaniyorum ben. Hepimiz mutlu sonu gorecegiznins.

Ne kadar sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Ailesine, milletine hayırlı evlat olsun. Sevgiler :)

Mrb kızlar bendede kromızom bozuklugu var altı tane dusukle sonuclandı belkı ılk defa devam eden hamılelıgım var su anlık ultrasonda bırsey yok ama amniyosentez sonucunu beklıyorum cok zor zamanlar gerckten bazen hasta olan bebekler duauo kı benım cok düşüğüm oldu ılk defa bole bırsey yasıyorum dua edın ıns hayırlı haber sonuclarım guzel cıksın herkese umut olalım gerckten cok zor beklemek

Canım benim bu sefer kavuşursun inş seni de ilk sayfada listeme alıyorum iznin olursa dünya dua üzerine kurulmuş Rabbim ol der inşallah
Rabbi hebli mines Salihin
Huvalahul haliki bari ül musavviru
Bunları sende oku cnm
Bende tedaviye başladım Allah'ım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin durumu paylaş bizle cnm bnm olur mu?

Allah Allah peki sonradanmi gelisiyor bu? Senin 1 tane dogal yoldan cocugun yokmuydu?
Evet canım normal yolla ama 4 yıl sonra oldu oda
Hiç bilemiyorum sonucu tel den öğrendim regl olup transfer hazırlığına gittiğinde öğreneceğim detaylı 14 yılda 1 defa hamile kaldım başka düştüğüm vb hiç YÖK

Maşallah tebrik ederim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Sizinkisi mucizelere örnek olmuş be bizlere umut ışığı :)

Arkadaslar size bisey sorcam.bize genetik test yapildi.ben tasiyici oldugum donuclandi esinde bisey bulunamadi doktor bidaha yapmamaiz lazim dedi bu seferde biz istbulda yasiyoz.ankaraya yollanicak dedi.3 ay once hala sonuclanmamis o sonuc olmadan tup bebege baslanmasi uygun olmaz dedi doktor normalde basloycaktik.o sonuclar nezaman cikiyo ya bi bilginiz varmi.doktora sormaktan yoruldum.doktor artik msjlarima cvp vermiyo oda cvplamaktan yoruldu sanirim.sizce sonuclar nezamn cikar yasiyan muhakkak vardir.cvp bekliyrm arkadaslar

Benim eşimde translasyon taşıyıcısı evet bir test daha yaptılar 40 gün de falan çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…