- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.201
cnm bizimki kas hastaligi olan bi grubun tasiyicisiyim.ben benim kesinlesti ama esimde ikinci defa kan aldilar 3 aya yaklasti daha sonuc yok.varya artik bunalima girdim yemin ediyorum.bazen umidimi kaybettigimi hissediyom.sonra rabbim elbet bi yola koymustur gec oldun guc olmasin diyorum.ama bilmiyorum ya yasim 29 oldu.artik bi tane olsun yeter diyorum yeterki benim olsun diyorum.Benim eşimde translasyon taşıyıcısı evet bir test daha yaptılar 40 gün de falan çıktı
Çıkar canım benim 29 nedir ki millet 40 yaşında doğuyor sabret cnmcnm bizimki kas hastaligi olan bi grubun tasiyicisiyim.ben benim kesinlesti ama esimde ikinci defa kan aldilar 3 aya yaklasti daha sonuc yok.varya artik bunalima girdim yemin ediyorum.bazen umidimi kaybettigimi hissediyom.sonra rabbim elbet bi yola koymustur gec oldun guc olmasin diyorum.ama bilmiyorum ya yasim 29 oldu.artik bi tane olsun yeter diyorum yeterki benim olsun diyorum.
Ins cnm ya sonucumı beklıyorum merakla bu cok baska ınsan hamıle kalıp dusurunce bırazda olsa atlıtıoda bunun herseyını gorduk su an bıldıgın bı bebek rabbım dayanma gücü versın bana ıns ve bekleyen sabreden herkese gerckten baya zor bı sınavdan gecıyoruz ne yapacagımı nereye godecegımı sasırdım ınsan hamıle kaldıgına mı sevınsın rıak tasıdıgına uzulsun rabbım dayanma gucu versınEki Görüntüle 2017194 Eki Görüntüle 2017193
Canım benim bu sefer kavuşursun inş seni de ilk sayfada listeme alıyorum iznin olursa dünya dua üzerine kurulmuş Rabbim ol der inşallah
Rabbi hebli mines Salihin
Huvalahul haliki bari ül musavviru
Bunları sende oku cnm
Bende tedaviye başladım Allah'ım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin durumu paylaş bizle cnm bnm olur mu?
Ailemde oyle diyo ama bilmiyrm cok yoruldum ama sonsuz inancim var rabbime.dun gece istehareye yattim ruyamda cok sevimli bi kiz cocugu gordum insallah dedim rabbime.insallah...sabrin sonu elbet selamettir.Çıkar canım benim 29 nedir ki millet 40 yaşında doğuyor sabret cnm
Evet cnm en iyi seni ben anlarımIns cnm ya sonucumı beklıyorum merakla bu cok baska ınsan hamıle kalıp dusurunce bırazda olsa atlıtıoda bunun herseyını gorduk su an bıldıgın bı bebek rabbım dayanma gücü versın bana ıns ve bekleyen sabreden herkese gerckten baya zor bı sınavdan gecıyoruz ne yapacagımı nereye godecegımı sasırdım ınsan hamıle kaldıgına mı sevınsın rıak tasıdıgına uzulsun rabbım dayanma gucu versın
İnş canım inş güzel kızın olur bizde teyzeleri oluruzAilemde oyle diyo ama bilmiyrm cok yoruldum ama sonsuz inancim var rabbime.dun gece istehareye yattim ruyamda cok sevimli bi kiz cocugu gordum insallah dedim rabbime.insallah...sabrin sonu elbet selamettir.
Insallah cnmİnş canım inş güzel kızın olur bizde teyzeleri oluruz
Gözün aydın Rabbim sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun.Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz? Sukurler olsun ben yavrumu kucagima aldim 5 gun once. Sizlere de haber vermek umut olmak icin yazmak istedim. Yolun sonunda isik var allahin izniyle. Umudunuzu heyecaninizi kaybetmeyin nolur. 3 tup bebek tedavisi, iki tane dusuk, erken menopoz, balans translokasyon teshislerinden sonra artik olmaz olsa bile down sendromu riskin cok yuksek bu isin pesini birak diyen doktorlara ragmen rabbim dogal yolla saglikli bi bebk nasip etti. Birakin doktorlari ben kendim bile inanmakta zorlaniyorum. Evlat edinmeyi dusunmeye baslamistik, gercekten tamam artik istemiyorum dedigin anda geldi oglum. Cok uzun yorucu bi dogumdu ama hep aklimdaydiniz. Hepinize dua ettim, sizlernicin istedim rabbimden bu kez. Hepinizi opuyorum ins ara ara girip haberlerinizi almak isterim. Hepinizi opuyorum
Pcos larda oluyor daha çokArkadaslar yumurta toplandiktan sonra ohss olunuyormus herkesde bole bisey oluyor mu
Overilasyon indikasyon nedir benim 8 tane yumurta ildugunu soylediler baskalati da var ama onlarini yeteeince buyumemus bugun catlatici igneyi yaptim kismet atrtikPcos larda oluyor daha çok
Ben overilasyon indikasyonunda olmuştum sende olmaz sanırım cnm 20-30 yumurta oluyor ben de çok korkuyorum
Aşılamanın sperm enjeksiyon yapılmanı serbest ilişki çatlama iğnesinden sonraOverilasyon indikasyon nedir benim 8 tane yumurta ildugunu soylediler baskalati da var ama onlarini yeteeince buyumemus bugun catlatici igneyi yaptim kismet atrtik
Saol canim Allah razi olsun hayırlısıyla kurtulmayi nasip etsinAşılamanın sperm enjeksiyon yapılmanı serbest ilişki çatlama iğnesinden sonra
Oluştu ohss o yüzden pcos lu hastalara riskliyse aşılama yapmıyorlar
Tüp bebekte de embriyo dolduruluyor 2 ay sonra transfer oluyor
Ohss farklı bir durum cnm çok yumurta çıkıyor kan değerlerin zıplıyor sen olmazsın benim fikrim yine dr una sor cnm
Darısı bize.)Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz? Sukurler olsun ben yavrumu kucagima aldim 5 gun once. Sizlere de haber vermek umut olmak icin yazmak istedim. Yolun sonunda isik var allahin izniyle. Umudunuzu heyecaninizi kaybetmeyin nolur. 3 tup bebek tedavisi, iki tane dusuk, erken menopoz, balans translokasyon teshislerinden sonra artik olmaz olsa bile down sendromu riskin cok yuksek bu isin pesini birak diyen doktorlara ragmen rabbim dogal yolla saglikli bi bebk nasip etti. Birakin doktorlari ben kendim bile inanmakta zorlaniyorum. Evlat edinmeyi dusunmeye baslamistik, gercekten tamam artik istemiyorum dedigin anda geldi oglum. Cok uzun yorucu bi dogumdu ama hep aklimdaydiniz. Hepinize dua ettim, sizlernicin istedim rabbimden bu kez. Hepinizi opuyorum ins ara ara girip haberlerinizi almak isterim. Hepinizi opuyorum
Canım benim ya gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok sevindim inanılmaz mutlu oldum senin adına. Çünkü hamileyken yaşadığın korkuları hissedebiliyordum ve hala aklımda. Allah uzun ömür versin sizlere hayırlı evlat yapsın innnşallah. Çok öptüm ikinizi de.. :)))Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz? Sukurler olsun ben yavrumu kucagima aldim 5 gun once. Sizlere de haber vermek umut olmak icin yazmak istedim. Yolun sonunda isik var allahin izniyle. Umudunuzu heyecaninizi kaybetmeyin nolur. 3 tup bebek tedavisi, iki tane dusuk, erken menopoz, balans translokasyon teshislerinden sonra artik olmaz olsa bile down sendromu riskin cok yuksek bu isin pesini birak diyen doktorlara ragmen rabbim dogal yolla saglikli bi bebk nasip etti. Birakin doktorlari ben kendim bile inanmakta zorlaniyorum. Evlat edinmeyi dusunmeye baslamistik, gercekten tamam artik istemiyorum dedigin anda geldi oglum. Cok uzun yorucu bi dogumdu ama hep aklimdaydiniz. Hepinize dua ettim, sizlernicin istedim rabbimden bu kez. Hepinizi opuyorum ins ara ara girip haberlerinizi almak isterim. Hepinizi opuyorum
Benim 1 hafta gecikmisti, belli olmiyorkiYumurta toplandikdan sonra ne zaman adet oluyorsun
Hayırlı olsun arkadaşım bakalım benim ki ne zaman toplanırArkadslar bugun yumurtalar toplandi 9 tane toplandi bunlardan 7 olgunmus korkuyordum toplama isleminde ama korkutugum gibi olmadi sukurki uarinda dollenmis yumrta sayisini verecekler
insallah sizinkide en kisa zamanda olur artik ben pgt sonuclari bekleyecemHayırlı olsun arkadaşım bakalım benim ki ne zaman toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?