Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.221
Cnm senin dr un kimdi?insallah sizinkide en kisa zamanda olur artik ben pgt sonuclari bekleyecem
Benim doktor hakan yaraliCnm senin dr un kimdi?
O doktoruda çok duydum cnm ilk sayfaya yazayımBenim doktor hakan yarali
Tamam olurO doktoruda çok duydum cnm ilk sayfaya yazayım
Sen de rahim dinlendirme olacak mı tatlımTamam olur
Benim genetik sonuclarin cikmasi beklenecek o sa1.5 ay surer sanirimSen de rahim dinlendirme olacak mı tatlım
Ben 2 -3 ay sonra transfer olacağım
Anlamadım ngs mi yoksa tekrar genetik test mi yaptınBenim genetik sonuclarin cikmasi beklenecek o sa1.5 ay surer sanirim
Hem pgs hemde pgt yaptiriyorumAnlamadım ngs mi yoksa tekrar genetik test mi yaptın
Çok güzel cnm bence yumurta kaliten de gayet iyidir benim çok olacak o zaman yumurta kalitesi düşüyorHem pgs hemde pgt yaptiriyorum
Ins oyle olur gaz problemi yasaniyor muydu karin agrisindan cok gazim varÇok güzel cnm bence yumurta kaliten de gayet iyidir benim çok olacak o zaman yumurta kalitesi düşüyor
Canım diyorum o hiç belli olmuyorArkadaslar benim yumurtalardam 5 tanesi dolenmis sizce nasıl daha bunlardan ellenir mi genetegi gitmeden once
5 tane dollenmis ama 5.gune kadar gitmesi lazim belkide 6.gun bile oluyo bazi emriyolarda ama genetik test icin 5.gune gelmesi yeterli hem 5.gun emriyosu dogru sonuc veriyoArkadaslar benim yumurtalardam 5 tanesi dolenmis sizce nasıl daha bunlardan ellenir mi genetegi gitmeden once
5.gune gideceklerCanım diyorum o hiç belli olmuyor
Yumurta sperm kaliteliyse hepsi 5 . Güne gider
Dr un 3. e mı götürecek 5. Güne mi?
Belli olmiyor benim 14 taneden 9 tanesi 5 inci güne gelmisti, hakkinda hayirlisi, insAllah hepsi 5. güne kadar kalirArkadaslar benim yumurtalardam 5 tanesi dolenmis sizce nasıl daha bunlardan ellenir mi genetegi gitmeden once
İnş pgt den de çok sayıda gelir cnmKızlar dün opu oldum 16 tane yumurtam alındı insalah çok sayıda 5 güne giden olur insallah işlem yapılır
İnşallah canım inşallahİnş pgt den de çok sayıda gelir cnm
Sen ilk defa yazıyorsun bu topiğe galiba cnm senin sorunun ne ?İnşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?