Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Olur canım... benim sebepsiz infertilite yani bi 7 aylık ölü doğumun ve 5 6 haftalik 3 düşügüm Var bu 2 tup bbek denem ilk denemem geçen sene hazirandaydi tuttu da ama değerler 5 haftalikken düşmeye başladı ve kaybettim rabbim yüzümu guldurur İnşallah denizlide tedavi görüyorum

Dr kim canım genetik testlerin yapıldı mı?
Büyük bebek kaybetmenin acısını bilirim seni çok iyi anlayabiliyorum inş bı sefer tedavilerimizle bebeğimizi kucağımıza alırız

Dr kim canım genetik testlerin yapıldı mı?
Büyük bebek kaybetmenin acısını bilirim seni çok iyi anlayabiliyorum inş bı sefer tedavilerimizle bebeğimizi kucağımıza alırız
Dr yunus aydin genetik testlerimiz eşimin de benimde temiz çıktı bi sorun yok diyorlar.. ilk transferde 5 günlük embri transfer edilmişti tutmuştu daha sonra kaybedince yumurtaların da incelenmesini istedik yarın döllenen yumurta hakkında bilgi verecekler her şey güzel olacak inşallah 10 12 tane döllenmis yumurtam olur insallah ve 5 güne gelirler

İnş tatlım

Hayatt cok sagol canim benim. Darisi senin ve tum arkadaslarin basina olsun ins. Hep aklimda duamdasiniz. Ne zor zamanlardi cok sukur gelip gecti. Sen nezaman baslicaksin tedaviye canim. Bizleri haberdar et mutlaka. Allah kolay yollardan gecirsin

Cvs yaptirirken agri oluyor mu gobegin tam neresinden yapiliyor
Biraz oluyor canim. Ben yasadim yani. Uyusturuyorlar ama islem bitince cok siddetli regl agrisi yasadim ben. Zaten cvs den sonra 3 gun kalkmadan yatman gerekiyor. Cunku plesentadan parca aliniyor, amniyotik sividan degil. Dusuk riskin biraz daha fazla

Kacinci haftadasin canim?
Dogal gebelik mi?
Bende cvs yaptirmistim bilirim ne zor gunler oldugunu. Haber vermek icin doktorum aradiginda konusamamis yere yigilmistim. Sukurler olsun benm sonucum temizdi. Ins sen de mutlu haberi alirsin

Kızlar Günaydın 14 tane embriyo olusmus 5 güne gidenler için tekrar haber verecekler allahıma şükürler olsunn...
Çok güzel tatlım
Hepsini ngs yaptırabilecekmisin?
Ben kara kara düşünüyorum ngs yi ne kadar a yapacak dr un cnm ?

Hepsine yaptirmaycagim cnm tanesi 1800 tl dediler 2 yada 3 yaptiritim kuzum sonrada dursun bunları doğurunca bida 2 3 tane
Senin kide 500 usd ye geliyor cnm İşte bende hepsine yaptırayım dedim ama çok tutuyor .
Bayaa hesaplama yaptım evde not defterlerini doldurdum .

Dogal gebelik mi?
Bende cvs yaptirmistim bilirim ne zor gunler oldugunu. Haber vermek icin doktorum aradiginda konusamamis yere yigilmistim. Sukurler olsun benm sonucum temizdi. Ins sen de mutlu haberi alirsin
17 nci haftadayım normal yolla hamılelık hala sonuclarımı beklıyorum merakla ıns guzel sonuclar alırız bende stresden oluyorum cnm ne zamn haber gelevk neler bızı neklıo devamlı aklımda cnm bazen elım ayagım tutmuyo 13 gun oldu senın kac gunde cıkmıstı

Dogal gebelik mi?
Sende ne vardı cnm sendede kromozomlarla ılgılı mıydı sıkıntı

canım geçmiş olsun çok sevindim güle güle sağlıkla büyütün evladınızı :) o uzun uğraşlardan sonra çok kıymetli bu bebekler...aklımdaydın neyaptı acaba diyodum bende ...
sırada ben varım sanırım benimde ağustosun 2. haftası gibi alır sanırım dr sezeryana 34 hafta oldum nasıl akıyor zaman...

Hayatt cok sagol canim benim. Darisi senin ve tum arkadaslarin basina olsun ins. Hep aklimda duamdasiniz. Ne zor zamanlardi cok sukur gelip gecti. Sen nezaman baslicaksin tedaviye canim. Bizleri haberdar et mutlaka. Allah kolay yollardan gecirsin
Aminn canım benim inşallah. Bizim tedavi bir kaç ay sonra başlayabilir. Net değil henüz. Hayırlısı olsun artık.. Bebişinle size uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Hep mutlu olun.. :))

Allah yardımcın olsun innnşallah çok mutlu haberler alırsın canım. Bebeğin sağlıklı bir şekilde kucağına gelsin inşallah. Stresini anlıyorum, inşallah bir an önce güzel haberler alırsın.

Maşallah canım ya zaman nasıl geçiyor. Daha dün transfer sonucu bekliyordun dualar ediyorduk sanki. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…