- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.261
amin canım gerçekten öyle zaman çok hızlı geçen gün o heyecanlı yazıları baktım benim beta hcg vermeye gittiğim gün...inan okurken tekrar yaşadım o anı....doğumda hepinize duacı olucam inşallah ..peşimizden gelirsin inşallah kısa süre içindeMaşallah canım ya zaman nasıl geçiyor. Daha dün transfer sonucu bekliyordun dualar ediyorduk sanki. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah. :)))
Benim sonucum 3 haftaya cikmisti canim. ben balans translokasyon tasiyicisiyim. 5-21 kromozomlarSende ne vardı cnm sendede kromozomlarla ılgılı mıydı sıkıntı
Canim masllah yaa sende sonuna geldin. Inanamiyorum zaman ne kadar hizli geciyor. Sanki bi kac hafta once hamilelik haberini almistik. Ben kendime bile inanamiyorum. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Bizleri haberdar et lutfen.canım geçmiş olsun çok sevindim güle güle sağlıkla büyütün evladınızı :) o uzun uğraşlardan sonra çok kıymetli bu bebekler...aklımdaydın neyaptı acaba diyodum bende ...
sırada ben varım sanırım benimde ağustosun 2. haftası gibi alır sanırım dr sezeryana 34 hafta oldum nasıl akıyor zaman...
Tesekkur ederim hayat. Sen de duamdasin ins bu tedavin olumlu olacak canm bnm. Allahaemanet olAminn canım benim inşallah. Bizim tedavi bir kaç ay sonra başlayabilir. Net değil henüz. Hayırlısı olsun artık.. Bebişinle size uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum. Hep mutlu olun.. :))
İnşallah canım doğuma girerken bizlere dua etmeyi unutma.. :)amin canım gerçekten öyle zaman çok hızlı geçen gün o heyecanlı yazıları baktım benim beta hcg vermeye gittiğim gün...inan okurken tekrar yaşadım o anı....doğumda hepinize duacı olucam inşallah ..peşimizden gelirsin inşallah kısa süre içinde
Doğumun Allah'ın izniyle yakın canım. Bizlere dua et lütfen.. :))Tesekkur ederim hayat. Sen de duamdasin ins bu tedavin olumlu olacak canm bnm. Allahaemanet ol
Doktora gittinmi? Rabbim yardimcin olsunMrb kızlar bende normal yoldan gebe kaldım 5 haftalık şuan ama pembe kanamam oldu bugün
Sabah gidicem normaldede keseyi görmek için gitcektim internette kırmızı leke tehlikeli pembe leke normal olabilir yazıyo inşallah öyledir.Doktora gittinmi? Rabbim yardimcin olsun
InsAllah bisey yoktur icini ferah tut, yat dinlen güzel seyler düsün, bebegine bol bol oku dua et, Allah yardimciniz olsunSabah gidicem normaldede keseyi görmek için gitcektim internette kırmızı leke tehlikeli pembe leke normal olabilir yazıyo inşallah öyledir.
Çok teşeķkür ederim aminn inşallah.InsAllah bisey yoktur icini ferah tut, yat dinlen güzel seyler düsün, bebegine bol bol oku dua et, Allah yardimciniz olsun
Yerleşme kanamasıdır belki cnmMrb kızlar bende normal yoldan gebe kaldım 5 haftalık şuan ama pembe kanamam oldu bugün
Daha geliyor mu ?İnşallah öyledir doktor bişi demedi bekliycez dedi.
O kahverengi olan pembeden kalanlar cnmDünden beri gelmiyodu az önce çok açık kahvemsi leke geldi
İnşallah öledir bundan önceki düşüktede önce kahve leke gelmişti daha sonra kanama lduO kahverengi olan pembeden kalanlar cnm
gerçekten öyle canım :) inşallah bende sağlıklı bir şekilde kavuşurum kızıma...az kaldı gün sayıyorum artıkCanim masllah yaa sende sonuna geldin. Inanamiyorum zaman ne kadar hizli geciyor. Sanki bi kac hafta once hamilelik haberini almistik. Ben kendime bile inanamiyorum. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin yavrunu. Bizleri haberdar et lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?