Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.281
Canım beta hcg değerlerin nasıl artıyorKızlar lütfen yorum yapın meraktan ölücem, genetık ngsden gelen embriyoda boş gebelik olurmu bilginiz varmı
Canın dualarım seninleKızlar 1 saat sonra transferim var..dua edin lutfen
9.gün 328 // 11.gün 889 13.gün 2652 sonuçları doktora a gönderdiğim zaman özellikle 889 dan 2652 olan artış için süper demişti ama işte başımdan boş gebelik geçtiği için korkularım bitmiyo, ama bazende düşünüyorum boş gebelik kromozomlarda sorun oldugu ıcın mi oluyo diyorum eğer öyle ise ben bu sefer genetiğe ngs gonderdım butun kromozomlar normal cıktı diyorum, bilmiyorum yanı kafam karmakarşıkCanım beta hcg değerlerin nasıl artıyor
Canın dualarım seninle
Bende 6 haftalık hamileyim geçen gün benimde ciddi bir şekil yoğun olarak kahverengi akıntım oldu gecenın bı yarısı hemşireyi aradım korkmayın dedı normal bır durummus, kanamaya dönmediği sürece korkulcak bısey yokmus zaten ertesi gün bitti cok cçsukur 3 gündür yok bısey, daha önceki kahverengi lekeden kaç gün sonra kanamaya çevirmişti acabaİnşallah öledir bundan önceki düşüktede önce kahve leke gelmişti daha sonra kanama ldu
Canım gayet iyi bu değerlerin hadi gözün aydın9.gün 328 // 11.gün 889 13.gün 2652 sonuçları doktora a gönderdiğim zaman özellikle 889 dan 2652 olan artış için süper demişti ama işte başımdan boş gebelik geçtiği için korkularım bitmiyo, ama bazende düşünüyorum boş gebelik kromozomlarda sorun oldugu ıcın mi oluyo diyorum eğer öyle ise ben bu sefer genetiğe ngs gonderdım butun kromozomlar normal cıktı diyorum, bilmiyorum yanı kafam karmakarşık
Yoktur dimi bşr sıkıntı ya inşalllahhhh, 1 haftadır bulantı ve kusmalarım başladı, azoncede yazdım gecen gün cok yogun kahvrengı akıntım olnustu ama hrmsıre sorum olmaz dedı valla hop oturup hop kalkıyorun, rabbim nerde varsa yarabbım isteyen herkese nasıp etsın insallahhhhhhhCanım gayet iyi bu değerlerin hadi gözün aydın
Pardon da ne alaka birde adınız öyle eğer memnun değilseniz gelirsiniz topiğe arkadaş oluruz anlatırsınız işten atılan embriyolog veya sekreter gibi adınız da öyle karalama olmazCentrum dan uzak durun. Bu derecede başarısız bir kurum olamaz. Televizyonda sahte bal satan amca geliyor aklıma Centrum denildiğinde. Aman uzak durun.
Hoca 1 dakikada karar veriyor muayene zaten ona keza bir azarlıyor bir tersliyor inanılmaz. Oradaki birinci transferimde sonuç sıfır dı daha önce iki transferim oldu ikisinde de hcg değeri gördük 300 biri 500 diğeri. Adam iki kelime ezberlemiş onları sayıklıyor. Pislik içinde heryer. Hemşireler rezalet. Para tuzağı. İlk transferde dondurulacak iki embriyo var dediler. Eşim ısrarla durumları nasıl değer mi? Diye sordu hocaya onlar da çok iyi zaten iyi olmasa dondurmayız dediler. Neyse birinciden bhcg sonuç sıfır alınca bunlar aradılar rahme çizik atalım gel dediler gittik tabi inandık. Eşim tekrar tekrar sordu embriyolarda bir sorun varsa yapmayalım diye. Israrla iyi işte bunları kullanalım dediler. Dondurulmuşlarda umut yok deseler oraya tekrar gitmeyecektik. Çizik olayını da orada yaptırmayacaktık. Mecbur kıldılar bir şekilde oraya. Neyse rahme çizik atıldı ardından adetin içinde muayeneye gel dedi. Gittik adam ne dese donmuşlar kötü baştan başlayalım. Biz şok olduk tabiki. Tekrar emriyologlarla görüştük ki onlar iyi diyor! Transfer yapıldı ve ikinci kez sıfır hcg. Berbat bir yer orası. Düşmanıma bile tavsiye etmem. Karalamak derdim değil bilinçlendirmek. Biz yolunduk başkaları yolunmasın.Pardon da ne alaka birde adınız öyle eğer memnun değilseniz gelirsiniz topiğe arkadaş oluruz anlatırsınız işten atılan embriyolog veya sekreter gibi adınız da öyle karalama olmaz
Artık kanamaya döndü çoğaldı parçalar gelmeye başladı düşük oluyo bundan öncekinde de önce kahve leke geldi sonra kanamaya dönmüştü yine öyle olduBende 6 haftalık hamileyim geçen gün benimde ciddi bir şekil yoğun olarak kahverengi akıntım oldu gecenın bı yarısı hemşireyi aradım korkmayın dedı normal bır durummus, kanamaya dönmediği sürece korkulcak bısey yokmus zaten ertesi gün bitti cok cçsukur 3 gündür yok bısey, daha önceki kahverengi lekeden kaç gün sonra kanamaya çevirmişti acaba
geçmiş olsun ..yavrun seni bırakmaz insallah..Artık kanamaya döndü çoğaldı parçalar gelmeye başladı düşük oluyo bundan öncekinde de önce kahve leke geldi sonra kanamaya dönmüştü yine öyle oldu
Canım çok çok geçmiş olsunArtık kanamaya döndü çoğaldı parçalar gelmeye başladı düşük oluyo bundan öncekinde de önce kahve leke geldi sonra kanamaya dönmüştü yine öyle oldu
Sağol evet normal meyısta tüp denemiştik.geçmiş olsun ..yavrun seni bırakmaz insallah..
Normal gebelik olmuştu demj senin
Çok sağolCanım çok çok geçmiş olsun
Canım fetva birime sor istersen ama ilim var bile bile önüne geçebilecekten engelli bir çocuğu dünyaya getirmek günah bence dinimiz mantık dini hürefeler değil bu düşünce Avrupa nın ihtilaller olmadan önceki gibi karanlık çağ düşüncesiKızlar lütfen yardımcı olun çok zor süreçteyiz.. İki negatif tüp bebek denemem oldu.. Eşimde kistik fibrozis hastalığı var bnde de var mı diye test verdik..Bu arada 3.tüp bebek denememize başladık doktorlar embriyolara pgt yapalım dediler tabi 5. Güne kalırsa inşallah.. Ama bu pgt günah mı yada embriyoya zarar veriyor diye okudum napalım bilemedik. Bi fikir verin bazı genetikçiler yaptırın bazıları yaptırmayın diyor..
O yaptırmayın diyenler bilmeden yada Allah bizi de engelli yapabilir kaza geçiririz bile bile o çocuk dünyaya gelse hesabını verebilecekler mi ?Kızlar lütfen yardımcı olun çok zor süreçteyiz.. İki negatif tüp bebek denemem oldu.. Eşimde kistik fibrozis hastalığı var bnde de var mı diye test verdik..Bu arada 3.tüp bebek denememize başladık doktorlar embriyolara pgt yapalım dediler tabi 5. Güne kalırsa inşallah.. Ama bu pgt günah mı yada embriyoya zarar veriyor diye okudum napalım bilemedik. Bi fikir verin bazı genetikçiler yaptırın bazıları yaptırmayın diyor..
O yaptırmayın diyenler bilmeden yada Allah bizi de engelli yapabilir kaza geçiririz bile bile o çocuk dünyaya gelse hesabını verebilecekler mi ?
Tatlım benim seni çok iyi anlıyorum bizimde sorunumuz var bir arkadaş daha vardı oda senle aynı durumda ilk sayfadaCanım peki embriyoya zarar veriyormuş ama yaptırmasak genetik sıkıntı var dua et çok zorda kaldk
Allah razı olsun canım Rabbim sorununuzu en tez zamanda çözsün inşallah.. Nasıl bulcm o kişiyi sayfa sayısı çok fazla isim falan hatırlıyor musunTatlım benim seni çok iyi anlıyorum bizimde sorunumuz var bir arkadaş daha vardı oda senle aynı durumda ilk sayfada
O neler yapmış bir danış istersen
dualarım hepimize zorda olmasak bu maliyetli durumun altına girmezdik gönlünü ferah tut olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?