Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende 8 haftalik kaybetmistim.kan pihtilasmasi cikmisti.bu testler yaniltici olabiliyor belki de bebegin sagliklidir.

Amnıyosentezde yanılma payı yok gıbı bıseydır her yerde yazar her doktor soyler o yuzden en son durumda yapılır rısklı bır test cunku

Hayırlı sabahlar kizlar bugün dondurulmislar transferimin 3. Günü dünden beri sarimsi akinti geliyor çok yoğun değil genede kafam karıştı böyle bir şey yaşayan oldu mu
Hayırlısı olsın ıns guzel haberler gelsın Ben hatırlamıyorum boyle bısey yasadıgımı ama bunyeden bunyeye degısır

Hayırlı sabahlar kizlar bugün dondurulmislar transferimin 3. Günü dünden beri sarimsi akinti geliyor çok yoğun değil genede kafam karıştı böyle bir şey yaşayan oldu mu
Transferin hayirli olsun, Rabbim hayirlisiyla olumlu sonuclar almani nasip etsin, rahat ol, güzel günler gelecek insAllah

merhaba hayırlı olsun. ngs den kaç günde güzel haber geldi acaba?

Merhaba kızlar
Sebepsız ınfertılite teshısıyle tedavı goruyordum ıkı dusuk sonrası sperm dna testı yaptırdık "holosperm" testı. Sonuc %61 cıktı. Antıoksıdan tedavısı goruyoruz bu durumu yasayan varmı? Bu sonuc gerılıyormu?

Merhaba canm bizde %31 ckti..
Tüp Bebek yapılırsa mikro cip veya miknatis yontemi ile sprem seçiliyor ..ama düşürmeye çalisin..sayı iz e kadar

Merhaba canm bizde %31 ckti..
Tüp Bebek yapılırsa mikro cip veya miknatis yontemi ile sprem seçiliyor ..ama düşürmeye çalisin..sayı iz e kadar
Progeny kullanıyoruz. Sıze herhangı bır ılac verıldımı?
Sızede holosperm mı yapıldı?? gecen hafta spermıyogram yaptırdık hersey cok ıyı cıktı. Buna ragmen beden boyle oldu bılmıyoruz ymarım düşer

Inşallah düşer biz bir hap kullanmis tık ismini hayirlamadim..
Ama bizde hiç fayda saglamadi ..sayımızı da yukseltemedik..sayı yükseldikçe hasar düşer denildi ..
Bizim ki kromozom transkolaoyon olduğu için belki degismedi..

Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14

Anlıyorum canım. Cevapsız cok soru var caresız kalıyor ınsan. Spermıyogram cok ıyı sayı hareketlılık vs vs.. benım anlamadıgım nokta genetık bır sorun olmadıgı halde yada spermıyogramda bır sorun olmadıgı halde holosperm dekı hasar neden bukadar fazla

Ewet zaten doktorlar da her biri bir duruma bagliyor..inşallah kullandığınız ilaçların faydası ni gorursunuz

Canım doktorun ne diyo bu duruma ?? Genelde pek yorum yapmıyo ama kendısı Yani sperm sayısı iyi hareketlılık iyi hasar cok onem teskıl edermıymıs? Sen ztn embrıyolarına kromozom testı yaptırcaksın dımı

lütfen yardım edin
Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14

Pgt yontemi yapılcaksa eger endıse etmene gerek yok bence

Aynu ayda 2 defa toplanıp 2 defa ücret verilecekse 2 ayrı ayda yaptırmak daha mantikli..
İnşallah hersey yolunda gider..pgt uygulanacak mi..genetik sorun ve ya dna hasar sorun var mj

Aynu ayda 2 defa toplanıp 2 defa ücret verilecekse 2 ayrı ayda yaptırmak daha mantikli..
İnşallah hersey yolunda gider..pgt uygulanacak mi..genetik sorun ve ya dna hasar sorun var mj

BANA DA BIR SONRAKI AY DAHA COK YUMURTA ELDE EDEBILECEGIM AY YAPTIRMAK MANTIKLI GELIYOR
VE GALIBA KESIN KARAR VERDIM
ONCELIKLI OLARAK IKI YUMURTAMIN SANSINI DENEYECEGIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…