- 23 Temmuz 2016
- 140
- 52
- 98
- 42
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.321
Doktor diger 2 embriyoyu begenmedi.iki tane koyarsam biri kotu oldugu icin sansini dusurur dedi.diger 2 sini 6. Gune gisebilseler donduracaklardi ama olmadi maalesef5. Güne 3 emb gdıyosa neden tek transfer ? Anlayamadım
Bende 8 haftalik kaybetmistim.kan pihtilasmasi cikmisti.bu testler yaniltici olabiliyor belki de bebegin sagliklidir.
Hayırlısı olsın ıns guzel haberler gelsın Ben hatırlamıyorum boyle bısey yasadıgımı ama bunyeden bunyeye degısırHayırlı sabahlar kizlar bugün dondurulmislar transferimin 3. Günü dünden beri sarimsi akinti geliyor çok yoğun değil genede kafam karıştı böyle bir şey yaşayan oldu mu
Transferin hayirli olsun, Rabbim hayirlisiyla olumlu sonuclar almani nasip etsin, rahat ol, güzel günler gelecek insAllahHayırlı sabahlar kizlar bugün dondurulmislar transferimin 3. Günü dünden beri sarimsi akinti geliyor çok yoğun değil genede kafam karıştı böyle bir şey yaşayan oldu mu
merhaba hayırlı olsun. ngs den kaç günde güzel haber geldi acaba?Kızlar gunaydın 9.gün 328- 11.gün 889- 13.gün 2652 cıktı degerım 2 hafta sonrada gebelık takıbı ıcın dr gıdebılırsınız dedı ama aklıma takılan bırsey var, ngsden gelen 1 emb transfer edılmıstı bos gebelık veya dıs gebelık gıbı seyler olurmu genetık ngsden gellen emblarda soramadıö doktora ama öeraktan cıldırdım cunku daha oncedrn bos gebelıgım oldu ama genetıge falan gıtmemıstı
Merhaba ngs ye gittikten 20 gün sonra saglıklı oldugu haberını aldık bugunde ilk kalp atısını duydum binlerce şükür , 7+2 vajinal bakıldımerhaba hayırlı olsun. ngs den kaç günde güzel haber geldi acaba?
MasAllah Rabbim hayirli saglikli kucsgina almayida nasip eder insAllah cok sevindim cok güzel bi duygu Rabbim herkese göstersinMerhaba ngs ye gittikten 20 gün sonra saglıklı oldugu haberını aldık bugunde ilk kalp atısını duydum binlerce şükür , 7+2 vajinal bakıldı
Merhaba canm bizde %31 ckti..Merhaba kızlar
Sebepsız ınfertılite teshısıyle tedavı goruyordum ıkı dusuk sonrası sperm dna testı yaptırdık "holosperm" testı. Sonuc %61 cıktı. Antıoksıdan tedavısı goruyoruz bu durumu yasayan varmı? Bu sonuc gerılıyormu?
Progeny kullanıyoruz. Sıze herhangı bır ılac verıldımı?Merhaba canm bizde %31 ckti..
Tüp Bebek yapılırsa mikro cip veya miknatis yontemi ile sprem seçiliyor ..ama düşürmeye çalisin..sayı iz e kadar
Inşallah düşer biz bir hap kullanmis tık ismini hayirlamadim..Progeny kullanıyoruz. Sıze herhangı bır ılac verıldımı?
Sızede holosperm mı yapıldı?? gecen hafta spermıyogram yaptırdık hersey cok ıyı cıktı. Buna ragmen beden boyle oldu bılmıyoruzymarım düşer
Anlıyorum canım. Cevapsız cok soru var caresız kalıyor ınsan. Spermıyogram cok ıyı sayı hareketlılık vs vs.. benım anlamadıgım nokta genetık bır sorun olmadıgı halde yada spermıyogramda bır sorun olmadıgı halde holosperm dekı hasar neden bukadar fazlaInşallah düşer biz bir hap kullanmis tık ismini hayirlamadim..
Ama bizde hiç fayda saglamadi ..sayımızı da yukseltemedik..sayı yükseldikçe hasar düşer denildi ..
Bizim ki kromozom transkolaoyon olduğu için belki degismedi..
Ewet zaten doktorlar da her biri bir duruma bagliyor..inşallah kullandığınız ilaçların faydası ni gorursunuzAnlıyorum canım. Cevapsız cok soru var caresız kalıyor ınsan. Spermıyogram cok ıyı sayı hareketlılık vs vs.. benım anlamadıgım nokta genetık bır sorun olmadıgı halde yada spermıyogramda bır sorun olmadıgı halde holosperm dekı hasar neden bukadar fazla
Merhaba kızlar
Sebepsız ınfertılite teshısıyle tedavı goruyordum ıkı dusuk sonrası sperm dna testı yaptırdık "holosperm" testı. Sonuc %61 cıktı. Antıoksıdan tedavısı goruyoruz bu durumu yasayan varmı? Bu sonuc gerılıyormu?
lütfen yardım edin
Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14
Aynu ayda 2 defa toplanıp 2 defa ücret verilecekse 2 ayrı ayda yaptırmak daha mantikli..lütfen yardım edin
Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14
Aynu ayda 2 defa toplanıp 2 defa ücret verilecekse 2 ayrı ayda yaptırmak daha mantikli..
İnşallah hersey yolunda gider..pgt uygulanacak mi..genetik sorun ve ya dna hasar sorun var mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?