Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.361
Canım benim dr um çok uğraştı benle instagram a bir hastasını daha yüklemiş takip Doğum ameliyat histreskopi hepsini yapıyor Bahçeciyi kötülemek istemem de tüp bebeği yaptırınca tekrar takip için dr aratacaktım hem uzak hem pahalıDogru haklisin.cem bey bize uzak biz fulyadaki bahceciye gitcez.bakalim guvenc beydi sanirim o iyi diyolar bi goruselim.hayirlisi bi sonucumuz var onu bekliyoruz bi turlu cikmadi
Bahceci bana cok yakin gelmisti ama inanin artik yavas yavas soguyorum bilemedim ya bana 2 yer onerilmosti bahceci ve memorial bilmiyorum ne yapcagimiCanım benim dr um çok uğraştı benle instagram a bir hastasını daha yüklemiş takip Doğum ameliyat histreskopi hepsini yapıyor Bahçeciyi kötülemek istemem de tüp bebeği yaptırınca tekrar takip için dr aratacaktım hem uzak hem pahalı
Benim dr um da yeni instagram açtı bir kadınla daha bir yılı aşkın süre uğraşmış Allah razı olsun çok emek veriyor ve hem onla muhattabım diğer kliniklerde hemşirelerle iletişime geçiliyor sanırım
Canım oluyor daha fazla da oluyorArkadaslar merhaba
bir ayda ıki kere yumurta toplanır mı?
Cem Demirel Memorial Ataşehir'de. Sırf benim çevremden 3 tane başarılı tüp bebek hikayesi var.Arkadaslar cem ney hangi hastanede
Canım dındurdular mı sperm i çıktıkça doldurup kalitelisini alabilirBahçeçi de tansel hoca yeterli dedi transfer gününe kadar eşim ceviz proxeed zeytin yağında bekletilmiş incir kullanıyor bize dua edin lütfen adetimin 2 günü tedaviye başlıyoruz
YOK CANIM gerek yok dediler.. allahım inşallah tedavime cevapsız bırakmaz yavrumu kucağıma alırımCanım dındurdular mı sperm i çıktıkça doldurup kalitelisini alabilir
Alırsın tatlım inş hepimizin emekleri sonuç verirYOK CANIM gerek yok dediler.. allahım inşallah tedavime cevapsız bırakmaz yavrumu kucağıma alırım
Allah sabjr versin, cok zor mevlam güc kuvvet. VersinKızlar benim sonuç negatif
Hadi yaaa ne diyeyim bilmiyorum canımKızlar benim sonuç negatif
Aynen ..İnanmak yıpratıyor daha fazla..inşallah bu günleri unuturunAllah sabjr versin, cok zor mevlam güc kuvvet. Versin
Ewet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..Hadi yaaa ne diyeyim bilmiyorum canım
İnşallah rabbim en kısa sürede kavuşturur
Embriyo genetiğe gittiği halde nasıl oluyor kaçıncı denemeydi
Daha varmi embryon?Ewet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..
3.denemem
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?