Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Dogru haklisin.cem bey bize uzak biz fulyadaki bahceciye gitcez.bakalim guvenc beydi sanirim o iyi diyolar bi goruselim.hayirlisi bi sonucumuz var onu bekliyoruz bi turlu cikmadi
Canım benim dr um çok uğraştı benle instagram a bir hastasını daha yüklemiş takip Doğum ameliyat histreskopi hepsini yapıyor Bahçeciyi kötülemek istemem de tüp bebeği yaptırınca tekrar takip için dr aratacaktım hem uzak hem pahalı
Benim dr um da yeni instagram açtı bir kadınla daha bir yılı aşkın süre uğraşmış Allah razı olsun çok emek veriyor ve hem onla muhattabım diğer kliniklerde hemşirelerle iletişime geçiliyor sanırım

Eklentiler

• IMG_5407.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 61
Bahceci bana cok yakin gelmisti ama inanin artik yavas yavas soguyorum bilemedim ya bana 2 yer onerilmosti bahceci ve memorial bilmiyorum ne yapcagimi

Kızlar eşimde en son testte 53 tane hareketli sperm çıktı translokasyon var pgt için bu sperm yeterli mi ?

Bahçeçi de tansel hoca yeterli dedi transfer gününe kadar eşim ceviz proxeed zeytin yağında bekletilmiş incir kullanıyor bize dua edin lütfen adetimin 2 günü tedaviye başlıyoruz
Canım dındurdular mı sperm i çıktıkça doldurup kalitelisini alabilir

YOK CANIM gerek yok dediler.. allahım inşallah tedavime cevapsız bırakmaz yavrumu kucağıma alırım
Alırsın tatlım inş hepimizin emekleri sonuç verir
eşine hormon verecekler mi bnm çünkü erkekteki inferlitede Kaan aydos iyiymiş diye okudum hepsi anlamıyormuş cnm öyle okudum ama cnm her yumurtaya bir sperm yetermiş öyle olunca bence iyi cnm

Kızlar merhaba nasılsınız Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah..takip ediyorum hep sizi..vicdan azabı arkadaşım geçen gördüm bebeğini eline almışsın sağ selamet ama yazamadım fırsat bulup Allah analı babalı büyütsün canım umut sen naptın doğdumu bebiş eli kulağında artık dimi az kaldı.. eskilerden olan arkadaşlar hayat Maysa sizler naptınız başladınız mı tedaviye.. masaldan hala haber yok değil mi o da niye yazmıyor anlamış değilim unuttu buraları

Merhaba arkadaslar
Ben suan tedavıdeyım gecen hafta yumurtam toplandı ıkı adet bırı dollendi besıncı gunu bugun fakat gelısımı yavaslamıs genetik yapılcaktı aksam bidaha bakıcaz dedıker suan hucre alamıyoruz dediler
Altıncı gun bıyopsı yapılıp dondurulması zarar lı mı yaptıran var mı çok caresızım ne olur cvp verin
Cok sıkıldım bu doktor hastane tıcaretınden
Ve hala ıgne kullanıyorum gerıden gelen yumurtalarım için ıkı hafta ust uste opu olucam bu içimdeki yumurtalar gelısmeye devam edıosa
İ

Hadi yaaa ne diyeyim bilmiyorum canım
İnşallah rabbim en kısa sürede kavuşturur
Embriyo genetiğe gittiği halde nasıl oluyor kaçıncı denemeydi
Ewet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..
3.denemem
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…