Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.341
Hoca acaba arkadan gelenleri riske atmak istemiyor mu gonal f leri ucuza bulursun burda topic var ama opu ne kadar olacak amh çok düşük diğerinde de az gelirse canım bence dr unu dinleBANA DA BIR SONRAKI AY DAHA COK YUMURTA ELDE EDEBILECEGIM AY YAPTIRMAK MANTIKLI GELIYOR
VE GALIBA KESIN KARAR VERDIM
ONCELIKLI OLARAK IKI YUMURTAMIN SANSINI DENEYECEGIM
Canım gözün aydınMerhaba ngs ye gittikten 20 gün sonra saglıklı oldugu haberını aldık bugunde ilk kalp atısını duydum binlerce şükür , 7+2 vajinal bakıldı
Ben cem beyı yorum yapmak zorunda bırakıyorum:) henuz gorusmedık. Ama watsap uzerınden soledıgı kadarı ıle bu durum olabılıyormus hıcbır sorun yok gouksede dna hasarı cıkabılıyormus.Canım doktorun ne diyo bu duruma ?? Genelde pek yorum yapmıyo ama kendısı Yani sperm sayısı iyi hareketlılık iyi hasar cok onem teskıl edermıymıs? Sen ztn embrıyolarına kromozom testı yaptırcaksın dımı
Ben cem beyı yorum yapmak zorunda bırakıyorum:) henuz gorusmedık. Ama watsap uzerınden soledıgı kadarı ıle bu durum olabılıyormus hıcbır sorun yok gouksede dna hasarı cıkabılıyormus.
Ben yaptıracagım ama yınede bellı bır sevıyede tutmak isterım hasarı. Bakalım gerıleyecekmı ılac ve takvıye ıle sıgarayıda bıraktı esım. Hasar etkı eder elbettedusuklere saglıksız gebelıklere kromozomal anomalılere sebep oluyormus. Suan bızdekı bulunmus tek sorun bu
Arkadaslar cem ney hangi hastanedeSüpesin :) seninle beraber gdicem cem beye :)
Elinden gelen tedbiri al tabi ki ama bn inanıyorum cok iyi olcak bu sefer gorceksın Guzel haberler gelcek senden
Bahçeci de ben hiç elektrik alamadımArkadaslar cem ney hangi hastanede
Allah allah instgramda bazen nakiyorum sayfasina falan basarili bi doktora benziyo.bende fulyadaki doktorlardan hangisi iyi acep oraya gitcemBahçeci de ben hiç elektrik alamadım
Cem bey karşıda Altunizade de instgram da herkes süper başarısızları kimse yayınlamıyor cnm arkadaş ın negatif oldu o yok instagram daAllah allah instgramda bazen nakiyorum sayfasina falan basarili bi doktora benziyo.bende fulyadaki doktorlardan hangisi iyi acep oraya gitcem
Dogru haklisin.cem bey bize uzak biz fulyadaki bahceciye gitcez.bakalim guvenc beydi sanirim o iyi diyolar bi goruselim.hayirlisi bi sonucumuz var onu bekliyoruz bi turlu cikmadiCem bey karşıda Altunizade de instgram da herkes süper başarısızları kimse yayınlamıyor cnm arkadaş ın negatif oldu o yok instagram da
bence görüş içine siner belki cnm ben elektrik alamadım benle alakalı olabilir
Ne sonucu cnmDogru haklisin.cem bey bize uzak biz fulyadaki bahceciye gitcez.bakalim guvenc beydi sanirim o iyi diyolar bi goruselim.hayirlisi bi sonucumuz var onu bekliyoruz bi turlu cikmadi
Genetik ben tasiyiciligim kesinlesti.esimin daha belirlenemedi.ankaradan haber bekliyoruz.Ne sonucu cnm
Anladım tatlım hayırlısı olur inşallahGenetik ben tasiyiciligim kesinlesti.esimin daha belirlenemedi.ankaradan haber bekliyoruz.
Dualarinizi bekliyorum cok sikintilar yasadim kuzum kollarimda son nefesini verdi bi anne icin yasamasi gereken en buyuk aciyi yasadim.burdakiler beni cok iyi anliucani dusunuyorum.insallah bi bebekle bu acim hafifler dualarinizi eksik etmeyinAnladım tatlım hayırlısı olur inşallah
Canım seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle tatlımDualarinizi bekliyorum cok sikintilar yasadim kuzum kollarimda son nefesini verdi bi anne icin yasamasi gereken en buyuk aciyi yasadim.burdakiler beni cok iyi anliucani dusunuyorum.insallah bi bebekle bu acim hafifler dualarinizi eksik etmeyin
Insallah cnmCanım seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle tatlım
Geçecek hepsi geçecek bebeklerimizle mutlu mesut olacağız
Oylemi dersın canım. Cok yorgunum. Hamıle gorunce gozumu kacırdıgım için sucluluk duyuyorum. Bı yandanda elımden gelenı yapıp rabbıme havale edıyorum ama korkuyorumSüpesin :) seninle beraber gdicem cem beye :)
Elinden gelen tedbiri al tabi ki ama bn inanıyorum cok iyi olcak bu sefer gorceksın Guzel haberler gelcek senden
Güzel günlerimiz gelecek cnm Allah vergisi buda bizim sınavımızOylemi dersın canım. Cok yorgunum. Hamıle gorunce gozumu kacırdıgım için sucluluk duyuyorum. Bı yandanda elımden gelenı yapıp rabbıme havale edıyorum ama korkuyorum
Sen neler yaptın canım
Haklısın burda bu tarz seyler paylasmak hos degıl ama rn ıyı sız anlıyorsunuz işte.Güzel günlerimiz gelecek cnm Allah vergisi buda bizim sınavımız
Hepimizin psikolojik olarak desteğe ihtiyaç duyduğu köyü olduğu zamanlar oluyor insan kalabalığın içinde onu anlayacak birini arıyor biz artık aile gibi olduk tatlım birbirimizi iyi anlarızHaklısın burda bu tarz seyler paylasmak hos degıl ama rn ıyı sız anlıyorsunuz işte.
Tesekkur ederım. CokkkkHepimizin psikolojik olarak desteğe ihtiyaç duyduğu köyü olduğu zamanlar oluyor insan kalabalığın içinde onu anlayacak birini arıyor biz artık aile gibi olduk tatlım birbirimizi iyi anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?