- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.381
Offff canım yaaaaaEwet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..
3.denemem
..
Canım Rabbim güç kuvvet versinEwet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..
3.denemem
..
Hyr 2 embrio ngs ye gitti 1 tane geldi o da olmadı zatenDaha varmi embryon?
Öyle Rabbim kolaylik verir insallah..Offff canım yaaaaa
Rabbim sabrını verir inan verende rabbim alanda rabbim hakkımızda hayırlısı ama ağla bağır ama içine atma rabbime sığın
Amın canm..sagolCanım Rabbim güç kuvvet versin
Mevlam büyük bak senin 2 tane embryodan 1 tanesi saglikli gelmis, bu bile bir mucize biliyormusun, insAllah mevlam tez zamanda sevindirsinHyr 2 embrio ngs ye gitti 1 tane geldi o da olmadı zaten
Inşallah ..Rabbim hepimize kolaylik versinMevlam büyük bak senin 2 tane embryodan 1 tanesi saglikli gelmis, bu bile bir mucize biliyormusun, insAllah mevlam tez zamanda sevindirsin
merhaba benımde cd56 yuksek serum tedavısı olacak.. serum tedavısı ne kdr ????Benim birde cd 56 yüksek çıktı serum tedavisi olacak rahim embriyoyu kabul etmiyormuş bu durumda iki biraz sıkıntılı olacak gibi hayırlısı bakalım
Merhaba fiyatı hiç bilmiyorum aklıma gelmedi sormak o aşamaya gelemediğim içinmerhaba benımde cd56 yuksek serum tedavısı olacak.. serum tedavısı ne kdr ????
Merhaba fiyatı hiç bilmiyorum aklıma gelmedi sormak o aşamaya gelemediğim için
Ama 3 saat sürüyormuş serum
Kaçıncı denemeniz embriyo lar genetiğe gitmiştir değil mi aynımıyız acaba
Yaaa o kadar pahalı mı gebelik olursa birde 4 ay her haftayok genetıge yollanmadı gerek yok dendı.ilk denememdi ama ne yazıkki olumsuzzz...kımyasal olunca cd56 bakıldı ve yuksek cıktı..serum ıcın doktorum 800 cıvarı dedı dıger merkezlerde bın ustu dedı.ama googlede arastırdım kı 200 dıyende var.25 tl eczanede dıende var
Yaaa o kadar pahalı mı gebelik olursa birde 4 ay her hafta
Neyse umarım o fiyat değildir
Hangi hastane sizinki
bend efıyat konusunda bılmıyorum.herkes farklı fıyat verıoooozel muane benımkısı
Merhaba canm nasılsın?Vefalı arkadaşım unutmuyorsun bizleri..:) Tedaviye henüz başlamadım. Bilmiyorum bizler de yarın birgün bakıp ne günler geçirmişiz,şu an bebegimiz kucağımızda diyebilecek miyiz?Tabi herzaman için hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Senin bebiş nasıl? Yoruyor mu anneyi?:)Kızlar merhaba nasılsınız Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah..takip ediyorum hep sizi..vicdan azabı arkadaşım geçen gördüm bebeğini eline almışsın sağ selamet ama yazamadım fırsat bulup Allah analı babalı büyütsün canım umut sen naptın doğdumu bebiş eli kulağında artık dimi az kaldı.. eskilerden olan arkadaşlar hayat Maysa sizler naptınız başladınız mı tedaviye.. masaldan hala haber yok değil mi o da niye yazmıyor anlamış değilim unuttu buraları
Çok geçmiş olsun canm üzüldüm.Rabbim tez zamanda kucağını doldurur inşallah..Ewet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..
3.denemem
..
Neyse allah yardımcınız olsunozel muane benımkısı
Canımmmm bizde de embriyo larda kırılma varmış embriyolarım yaşamadı iptal edilecek tedavi DNA hasar analizi testini nerde yaptırdınHyr 2 embrio ngs ye gitti 1 tane geldi o da olmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?