Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet en çok da ngs den sağlam gelip dondurulmus embrio çözülme sırasında birsey olmadı ..o yüzden fazla inandım galiba...toparlanma k zor olacak..
3.denemem
..
Offff canım yaaaaa
Rabbim sabrını verir inan verende rabbim alanda rabbim hakkımızda hayırlısı ama ağla bağır ama içine atma rabbime sığın

deepliner ve diğer translasyon taşıyıcısı olan arkadaşlar benim embriyolarıma Ngs yapmak için benden imza istiyorlar achg fish array yapalım dediler ngs içinde imza istiyorlar

evetttt merhaba arkadaşlar.
şimdilik grupta sanırım son on ayı bu kadar hareketli geçiren bi ben varım. Başlıyorum yazmaya.
hepimizin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.
yaşım 32
bende düşük amh var. 0,14 degerim var

2015 yılında açık myom ameliyatı oldum, sonrasında 2 aşılama denemdim olmadı.
2016 ekim ayında tup bebek ile hamile kaldım 3. gün embriyosu ve yaklasık sekiz haftalıkken kalbı durdu kürtaj oldum aralıkta.
2 ay dinlendim mart ayında tekrar tedaviye başladım ve yine beş adet yumurtam toplandı ancak yumurtaların döllenmesi gerceklesmedi kimiside gelişimi durdu.
pes etmedim mayısta bir daha tedavıye başladım ancak onda da iğneler yumurtaların duzensız buyumesine sebep oldu ve tedavıyı ben kandırılmamak için yarım bıraktım kontrole gıtmedım cunku bir onceki tedavımde yıne duzensız buyuklukte yumurtalar toplanmıstı ve sonuc husrandı o yuzden paramı heba etmek istemedim. az cok ultrason goruntelerınden anlar olduk öyle degıl mı? ilk üç deneme aynı doktorda oldu bu arada ama artık mutfagı ve ahçıyı degıstırmek gerektiğine inandım

ve dördüncü tedavim en heyecanlısı en degısığı :)
temmuz basında tedavıme başladım başka bir doktorla. ilk kontrolumde 6 adet yumurtam gelişti, ikinci kontrolde sadece 2 tane gozukuyordu diğer dort tane sondu. ücüncü kontrolde 3 tane daha geriden geldiğini farketti doktor. ve ben gectıgımız hafta 2 tanesi için opu oldum.
ertesi gun doktor beni tekrar cagırdı ve hemen besıncı tedavı adı altında ardısık tedavıye basladım. gerıden gelen 3 yumurta için tekrar aynı doz ilaç tedavısıne başladım 3 tane buyuyor suan ama ne kadar saglıklılar opuda belli olucak. kısmetse ıkı gun sonra onlarıda toplayacaklar. ve her toplanan yumurta 5. gün embriyosu olur ise genetiğe gonderilecek. bu arada son tedavım için iki kere tup bebek ücreti ödedim peş peşe işlem bile olsa tekrar ödeme yapmanız gerekıyor dediler. genetiğe giden her yumurtam 400 usd

bu arada ilk opudan suan beşinci gün 1 tane embriyom var fakat dün gelişimi biraz yavaşlamıs normalde dün biyopsi yapılacaktı genetik için ancak yapamadılar altıncı gune yanı bugune bıraktılar.

sormak istediğniz bişey olursa yardımcı olabılırım bende

sevgiler

merhaba benımde cd56 yuksek serum tedavısı olacak.. serum tedavısı ne kdr ????
Merhaba fiyatı hiç bilmiyorum aklıma gelmedi sormak o aşamaya gelemediğim için
Ama 3 saat sürüyormuş serum
Kaçıncı denemeniz embriyo lar genetiğe gitmiştir değil mi aynımıyız acaba

Merhaba fiyatı hiç bilmiyorum aklıma gelmedi sormak o aşamaya gelemediğim için
Ama 3 saat sürüyormuş serum
Kaçıncı denemeniz embriyo lar genetiğe gitmiştir değil mi aynımıyız acaba

yok genetıge yollanmadı gerek yok dendı.ilk denememdi ama ne yazıkki olumsuzzz...kımyasal olunca cd56 bakıldı ve yuksek cıktı..serum ıcın doktorum 800 cıvarı dedı dıger merkezlerde bın ustu dedı.ama googlede arastırdım kı 200 dıyende var.25 tl eczanede dıende var

Yaaa o kadar pahalı mı gebelik olursa birde 4 ay her hafta
Neyse umarım o fiyat değildir
Hangi hastane sizinki

Merhaba canm nasılsın?Vefalı arkadaşım unutmuyorsun bizleri..:) Tedaviye henüz başlamadım. Bilmiyorum bizler de yarın birgün bakıp ne günler geçirmişiz,şu an bebegimiz kucağımızda diyebilecek miyiz?Tabi herzaman için hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Senin bebiş nasıl? Yoruyor mu anneyi?:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…