- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.334
- 373
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #47.401
Dna hasar testi ni genartta yaptık volkan hoca yapti..sen tedaviyi orda görüyorsun sanirim..onlar yapıyor ..iyi sprem seçimi için de mıknatıs yontemj ile secildi..sizde sperm ne ile secildiCanımmmm bizde de embriyo larda kırılma varmış embriyolarım yaşamadı iptal edilecek tedavi DNA hasar analizi testini nerde yaptırdın
Biz YeniyüZyıl da yapıyoruz İstanbul'da cnm sperm seçimi olmadı ama 9 embriyonun da kırılmaları olmuş takviye ilaç verecek hoca bize çekirdeğinde sorun varmışDna hasar testi ni genartta yaptık volkan hoca yapti..sen tedaviyi orda görüyorsun sanirim..onlar yapıyor ..iyi sprem seçimi için de mıknatıs yontemj ile secildi..sizde sperm ne ile secildi
Anlamadim canim, simdi hepsi iptalmi?Canımmmm bizde de embriyo larda kırılma varmış embriyolarım yaşamadı iptal edilecek tedavi DNA hasar analizi testini nerde yaptırdın
2 si için yarını bekliyoruz ama umut yokAnlamadim canim, simdi hepsi iptalmi?
2 si için yarını bekliyoruz ama umut yokAnlamadim canim, simdi hepsi iptalmi?
Allahtan ümit kesilmez canim, yarina kadar fetih suresi okuyalim, insAllah Rabbim nasip eder kalirlar, ben 2 tane okuyacagim2 si için yarını bekliyoruz ama umut yok
Sprem ler büyük ihtimal le imsi ile secildi.. imsi zaten dna hasarı secemiyor..Dna testı yaptırın ..ona göre diğer tedavilerde önlem olur..Biz YeniyüZyıl da yapıyoruz İstanbul'da cnm sperm seçimi olmadı ama 9 embriyonun da kırılmaları olmuş takviye ilaç verecek hoca bize çekirdeğinde sorun varmış
Allah razı olsun cnm zaten rüyamda gördümAllahtan ümit kesilmez canim, yarina kadar fetih suresi okuyalim, insAllah Rabbim nasip eder kalirlar, ben 2 tane okuyacagim
Evet cnm translasyon varSprem ler büyük ihtimal le imsi ile secildi.. imsi zaten dna hasarı secemiyor..Dna testı yaptırın ..ona göre diğer tedavilerde önlem olur..
2 embrio buz kaldı kaçıncı günü bugün ..bizim de 5 embrio 5 güne 2 tane kalmisti..tarama dan 1 tane sağlıklı gledi.
Ayrıca transkolaoyon sizde vardı galiba o da embrio gelişmi ni etkiliyor ..
Benim anlamadigim transkolaoyon olduğu için mi gelsimı duruyor..mesela bizim 5 tanede 2 sinin durdu..2.tanrden 1 I sağlıklı diğeri trizomi 11 trizomi 13 çıktı ..yani eğer translokasyon olduğu için ise neden diğeri 5.gu ne kadar gledi..Evet cnm translasyon var
Yumurta da kalitesizmiş
Yumurtam da da sorun olmuş cnmBenim anlamadigim transkolaoyon olduğu için mi gelsimı duruyor..mesela bizim 5 tanede 2 sinin durdu..2.tanrden 1 I sağlıklı diğeri trizomi 11 trizomi 13 çıktı ..yani eğer translokasyon olduğu için ise neden diğeri 5.gu ne kadar gledi..
Merhaba bızde dna hasarı oldugu için gelecek tedavıde doktorumuz pıcsı dıye bır teknıkle saglıklı sperm sececegı dedi . Pıcsı hakkında bılgınız varmıBenim anlamadigim transkolaoyon olduğu için mi gelsimı duruyor..mesela bizim 5 tanede 2 sinin durdu..2.tanrden 1 I sağlıklı diğeri trizomi 11 trizomi 13 çıktı ..yani eğer translokasyon olduğu için ise neden diğeri 5.gu ne kadar gledi..
Yumurtam da da sorun olmuş cnm
Imsi nin ilerlemiş hali..ama galiba dna hasar için en iyisi mikrocip yontemi..nerde yapıyorsun uz tüp bebek denemeniziMerhaba bızde dna hasarı oldugu için gelecek tedavıde doktorumuz pıcsı dıye bır teknıkle saglıklı sperm sececegı dedi . Pıcsı hakkında bılgınız varmı
Saol canım benimtatlım dilerim en yakın zamanda kucagına alırsın bebegını
su sitede senın kadar hızlı ve candan yardımcı olan birini görmedim ben
gercekten topiğinin hakkını veriyorsun
allah yardımcın olsun canım
Merhaba, sperm kalitesinde şüphe varsa sperm toplandığında ekstra kalite seçimi için mikroçip yapalım demişlerdi bize, ekstra maliyet söylemişlerdi. Ama sonra gerek kalmadı sizinkilerde yapmadık demişlerdi. Yani kırılmanın nedenini öğrenmek lazım. Spermde ise böyle bir yöntem izlenebilinir sanki. Genetikçiden sebebini öğrenmeye çalışıp embriyoloğınuzla görüşmenizde fayda olabilir.Imsi nin ilerlemiş hali..ama galiba dna hasar için en iyisi mikrocip yontemi..nerde yapıyorsun uz tüp bebek denemenizi
Memorıal atasehır cem demırel sızImsi nin ilerlemiş hali..ama galiba dna hasar için en iyisi mikrocip yontemi..nerde yapıyorsun uz tüp bebek denemenizi
Cnm bizim trakolasyon var ve dna kırılması var.sprem sayı da düşük ..genetik ci mız ilk sprem örneği verdiğimiz de sayı düşük tekrar gelip verin dedi..tekrar gidip verdi esim..sayı 2 milyon idi iki defa olunca elimizde yaklaşık 3 4 milyon olacak dedi..sprem de miktanis yontemj ile secildi..ama mikrocip ile aradaki fark nasıl bipmiyorjm..Doktorumuz miktanis i kulan ağız dedi mikrocip yontemi olmadığı icin..Merhaba, sperm kalitesinde şüphe varsa sperm toplandığında ekstra kalite seçimi için mikroçip yapalım demişlerdi bize, ekstra maliyet söylemişlerdi. Ama sonra gerek kalmadı sizinkilerde yapmadık demişlerdi. Yani kırılmanın nedenini öğrenmek lazım. Spermde ise böyle bir yöntem izlenebilinir sanki. Genetikçiden sebebini öğrenmeye çalışıp embriyoloğınuzla görüşmenizde fayda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?