Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canımmmm bizde de embriyo larda kırılma varmış embriyolarım yaşamadı iptal edilecek tedavi DNA hasar analizi testini nerde yaptırdın
Dna hasar testi ni genartta yaptık volkan hoca yapti..sen tedaviyi orda görüyorsun sanirim..onlar yapıyor ..iyi sprem seçimi için de mıknatıs yontemj ile secildi..sizde sperm ne ile secildi

Dna hasar testi ni genartta yaptık volkan hoca yapti..sen tedaviyi orda görüyorsun sanirim..onlar yapıyor ..iyi sprem seçimi için de mıknatıs yontemj ile secildi..sizde sperm ne ile secildi
Biz YeniyüZyıl da yapıyoruz İstanbul'da cnm sperm seçimi olmadı ama 9 embriyonun da kırılmaları olmuş takviye ilaç verecek hoca bize çekirdeğinde sorun varmış

Biz YeniyüZyıl da yapıyoruz İstanbul'da cnm sperm seçimi olmadı ama 9 embriyonun da kırılmaları olmuş takviye ilaç verecek hoca bize çekirdeğinde sorun varmış
Sprem ler büyük ihtimal le imsi ile secildi.. imsi zaten dna hasarı secemiyor..Dna testı yaptırın ..ona göre diğer tedavilerde önlem olur..
2 embrio buz kaldı kaçıncı günü bugün ..bizim de 5 embrio 5 güne 2 tane kalmisti..tarama dan 1 tane sağlıklı gledi.
Ayrıca transkolaoyon sizde vardı galiba o da embrio gelişmi ni etkiliyor ..

Evet cnm translasyon var
Yumurta da kalitesizmiş

Evet cnm translasyon var
Yumurta da kalitesizmiş
Benim anlamadigim transkolaoyon olduğu için mi gelsimı duruyor..mesela bizim 5 tanede 2 sinin durdu..2.tanrden 1 I sağlıklı diğeri trizomi 11 trizomi 13 çıktı ..yani eğer translokasyon olduğu için ise neden diğeri 5.gu ne kadar gledi..

Yumurtam da da sorun olmuş cnm

Merhaba bızde dna hasarı oldugu için gelecek tedavıde doktorumuz pıcsı dıye bır teknıkle saglıklı sperm sececegı dedi . Pıcsı hakkında bılgınız varmı

merhaba arkadaşlar yardımmmmm

Bu ay ıkı defa ardı ardına tedavi uygulandı.
iki hafta once ıgnelere başladım ve gecen hafta yumurta toplamada
e2 değerim 510
progesteron 0.300 çıkmıstı

ıkı yumurtam toplandı
biri döllendi

hemen ertesi gun ıkıncı tedavıye başladık ama bu sfeer baska ıgnelerle
ve sımdı ıkı yumurtam daha buyudu ıkı gun sonra opu olacagım
suan ki e2 değerim 26
progesteron 10 çıkmış

sizce bu degerler neyı ıfade edıyor.

başka sayfalarda okudugumda 500 ler ıstenen rakamlar degıl dıyor
ama daha bılgılı arkadaslardan yardım rıca edıyorum.
yumurtalar saglıklı degıl mı acaba

Merhaba bızde dna hasarı oldugu için gelecek tedavıde doktorumuz pıcsı dıye bır teknıkle saglıklı sperm sececegı dedi . Pıcsı hakkında bılgınız varmı
Imsi nin ilerlemiş hali..ama galiba dna hasar için en iyisi mikrocip yontemi..nerde yapıyorsun uz tüp bebek denemenizi

Saol canım benim
Allah yardımcımız olsun

Merhaba Arkadaşlar,

Bu ay ıkı defa ardı ardına tedavi uygulandı.
iki hafta once ıgnelere başladım ve gecen hafta yumurta toplamada
e2 değerim 510
progesteron 0.300 çıkmıstı

ıkı yumurtam toplandı
biri döllendi

hemen ertesi gun ıkıncı tedavıye başladık ama bu sfeer baska ıgnelerle
ve sımdı ıkı yumurtam daha buyudu ıkı gun sonra opu olacagım
suan ki e2 değerim 26
progesteron 10 çıkmış

sizce bu degerler neyı ıfade edıyor.

başka sayfalarda okudugumda her folikül için 200 pg / ml e2 değeri isteniyor
örnek iki yumurta gelısıyorsa 400 olması gerekıyormus degerın gıbı
ama daha bılgılı arkadaslardan yardım rıca edıyorum.
yumurtalar saglıklı degıl mı acaba

Imsi nin ilerlemiş hali..ama galiba dna hasar için en iyisi mikrocip yontemi..nerde yapıyorsun uz tüp bebek denemenizi
Merhaba, sperm kalitesinde şüphe varsa sperm toplandığında ekstra kalite seçimi için mikroçip yapalım demişlerdi bize, ekstra maliyet söylemişlerdi. Ama sonra gerek kalmadı sizinkilerde yapmadık demişlerdi. Yani kırılmanın nedenini öğrenmek lazım. Spermde ise böyle bir yöntem izlenebilinir sanki. Genetikçiden sebebini öğrenmeye çalışıp embriyoloğınuzla görüşmenizde fayda olabilir.

Cnm bizim trakolasyon var ve dna kırılması var.sprem sayı da düşük ..genetik ci mız ilk sprem örneği verdiğimiz de sayı düşük tekrar gelip verin dedi..tekrar gidip verdi esim..sayı 2 milyon idi iki defa olunca elimizde yaklaşık 3 4 milyon olacak dedi..sprem de miktanis yontemj ile secildi..ama mikrocip ile aradaki fark nasıl bipmiyorjm..Doktorumuz miktanis i kulan ağız dedi mikrocip yontemi olmadığı icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…