- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.801
içinde bir beyazlık var sanki minik bişey var gibi ama çok belli değil hazadeGönderdim canımm n olur görünüyor hazade de banaaaa
Ewet çok küçük bişey var ama nedir belli deil doktor olmayadabilir dedi :18:içinde bir beyazlık var sanki minik bişey var gibi ama çok belli değil hazade
diğer arkadaşlar da baksın
yarın doktorun en iisini söyleyecektir inş.
ama daha çok küçük bence içinde bişey var gibi ondan belli belirsiz
Hey maşallahYeğenimize bak sen ..Ben pek anlamıyorum ama o siyah nokta kese dimi ? Kesenin içinde de minik hazade var Hazadem içini ferah tut. Bu arada Arda Bey'e gideceğini okudum. Ben de araştırmıştım. Çok iyi bir doktor. Biraz pahalı ama doğru yerdesin bence
Ewet çok küçük bişey var ama nedir belli deil doktor olmayadabilir dedi :18:
ewet cnm o keseee ama içinde minik hazade varmı bilmiorum :18:Ewet canım arda bey çok iyi bir doktor muayenesi 300 tl fakat mina için feda olsun
Mina hımmmm. Çok güzel bir isim. Bana Mina Urgan'ı hatırlattı. Bir Dinazorun Anıları diye kitabı vardı. Okumuştum. 80 küsur yaşında vefat etti. Çok tatlı bir hatundu. İnşallah senin kızın da öyle tatlı olacak
ALLAH seni emiEwet cnm bayıldım ismee bakalım ya hayırlısı ....
Kızlar ben duramadımm randevumu erkene aldımm saat 17:00 de memeorial ataşehirdeyimm dua edin bana ne olurrrr
Ewet cnm bayıldım ismee bakalım ya hayırlısı ....
Kızlar ben duramadımm randevumu erkene aldımm saat 17:00 de memeorial ataşehirdeyimm dua edin bana ne olurrrr
ALLAH seni emi
ben de aynıyım valla ama sabredeceğim sabrımı deniyorum
daha doktora gideli 10 gün oldu ama 10 ay gibi geldi valla
kaldı şurda bir haftam bir hafta dayanmam lazım ama nasıl :18:
hadi hayırlısı hazade bugün inş. güzel haberler vereceksin bize
akşama yaz mutlaka bakarız ne oldu diye tamammı
ayy cnmm benmm anneligin beni bu kadar sabırsız yapacagını hiç zannetmiyordumm..hergün yıl gibi geliyor bana şimdiden özlemeye başladım onuarkadaşımla konuştum bugün 1 ay önce doum yaptı zekai tahirde çok rahat ettim diyor özel odada tutmuşlar hem doktorlarıda çok iyi oranın karar verdim doguma oraya gidicem özel odada 250 tlymiş gayet iyi 12. haftada doktor ulrasonda görürüz dedi o yüzden rahatım en fazla 14.haftada görünür ama hi önemli degil saglıklı olsunda ama babasıında benmde içimden kız geçiyor :)ayy delikız zaman çabuk geçsin alalaım artık kucagımıza yaa çok sabırsızlanıyorum
ya devlet hastahanesinde de herkesin doğuma girme olayı var
yani doğumdan sonra kalacağın odanın özel olması önemli değil
doğum esnasında özel bir oda oluyorsa o zaman olur
bi de ben doğuma erkek girmesini istemiyorum
bu konuda hassassım
devlette öyle olmuyor ama kimin girdiği belli olmuyor
o yüzden tüm personelin kadın olması lazım ki akaya baktım anestezicilerin çoğu kadın zaten orda doğum yaparsam da özel olarak hepsini kadın isterim
böyle bir durumum olduğundan devlet bana uymuyor bu anlamda
ALLAH kalbinize göre verir inş.
bana da erkek gibi geliyor valla ikisi de
bi kız bi erkek olursa bal gibi olur ama o kadar şanslı olacağımı düşünmüyorum
farketmez sağlıklı olsun da cinsiyet tercihim yok benim
ikisi de sağlıkla doğsun gerisi hiç önemli değil
ay bi dışarı çıkayım dedim piştim geldim pişman oldum
sen nasılsın diyeceğim ama malum
evet cnmm bende erkek doktor istemiyorum ama devlette böyle bi seçim yapamayacagım için mecbur..rabbim hayırlısını versin bugün bulantıyla uyandım ilk defa dünde markette bayılıyordum yaa yanımda eşim olmasa allah korusun yere çakılmıştım.bidaha hiç dışarı çıkmıycamm kendime güvenmiyorum artık yanlızbide vücut sıcaklıgım artmış ateş basıp duruyor
Canım bana zor geçmesin de kime geçsin. Risk alarak başarısız pgt denemesinden sonra doğal denedim hamile kaldım. 9 artı 4 te yoğun kanamayla hastaneye yattım bulantılar da cabası. 20 gün sonra çıktım istanbula gittim rahim ağzı yetmezliğim var alttan rahim dikilip büzülecekti ama bu haftada yani 12. haftada rahim ağzı uzunluğum 2 cm e düşmüş ki 4 - 5 cm olmalı. 4 gün sonra 1. 8 e düştü crp değerim yüksek çıktı hastaneye yattım 2 gün antibiyotik tedavisi. 6 haziranda çoğunun alttan yapılan serklaj dikişi bende uygun olmadığı için karından 4 yerden küçük kesilerle rahim ağzı dikildi ve malesef beniim 8 yıl önce sezaryen dikişime mesane yapışıkmış 3 saat sonunda operasyon tamamlandı ve 7 gün sondayla yaşadım. 7 gün sonra da kontrolde keseden su sızdığı ve bebeğin suyunun az kaldığı söylendi. Yine yattım 12 gündür hastanedeyim eşim altıma sürgü tutuyor ve hiç kalkmıyorum her an bebeğimin suyu biterse endişesi taşıyorum ki allahtan suyu çoğaldı dr m yüzde 60 olumsuz olur diye düşünmüştüm dedi. Dualarla çabalarımızla bugünlere geldim ki su bitseydi dr son manevra keseye su ekleyecek deliği yamayacaktı. Ha bu arada 2 8 haftalık düşüğüm ve 25 haftalık bir de erken doğumum var. Genetik sorunu takmıyorum bile şu an...
Hala kuracak mısın?: Bir günüm bir yıl gibi dualarla geçiyor...
Cnm allah yardımcın olsun çok zor yaşadıkların..çok istenilen bir bebek oldugu için çok zor geçiyor günler benm içinnde ister istemez elde degil..sende saglıcakla kucagına alacaksın bbegini yeterki inan ve iste..allah yar ve yardımcın olsun (amin)
Canım benim görünür die biliorum aman hayatım ya ne önemi varr Allahın izniyle sağlıkla gelsin bebiş önemli olan o hep dualarımdasınız kızlarr inşallah hepimiz sağlıkla yawrumuzu kucagımıza alırız
aynen cnmm ben hiç kafama takmıyorum onu, saglıklı sıhhatli olsun yeterkii bnm içinnde en önemlisi o..
Kızlarrrr hepinizeeee çok teşekkür ederimm beni merak edip dualar ettiginiz içinn çok şükür ewet keseyi gördük ctesi günü ..
Sonra ewe geldimm uzandım felan kayınvalimlere gittik okey oynadık ewe geldik iç çamaşırım 2 parmak kadar böyle kahverengimsi akıntı aman allahım dedim düşük yapıorummm:18::18:
hemen hastaneye gittik doktor dedi düşk riskin var dikkat et çok salak bir doktordu ama neyse dedim siz talep edermisiniz betahcg yapmak istiyorum tmm dedi yazdı verdı kan verdim laborant derya var Allah kırkbin kere razı olsun bana dualar etti sakın kötü düşünme dedii ama bekleyene kdar öldükkk ve degerimiz 4,949 çıktı
Ama ömrümden ömür gittii işde dedim buraya kadarmış yine olmadıı ama şükürler olsun bebegim varsa şayet benimle şuan ...
cnmm doktorlara bazı şeyler çook kolay geliyor gerçekten abartmayıda çok seviyorlar anlamıyorlar insanın halinden..ben ikinci beta hcg testimi devlette vereyim dedim kendi doktoruma gitmedim.bu doktor test sonucuma baktı dış gebelik dedii..aglaya aglaya doktorumu aradım öyle bişey yok test sonucun gayet iyi deyince rahatladımm şimdi o adamı gidip bogasım geliyor
çok şükür bebegin sennle keyfini çıkar mutlu ol çıkart kötülükleri aklındannn
ben tüp bebekte de bayan tercih ettim hep baştan beri hiç erkeğe gitmedimevet cnmm bende erkek doktor istemiyorum ama devlette böyle bi seçim yapamayacagım için mecbur..rabbim hayırlısını versin bugün bulantıyla uyandım ilk defa dünde markette bayılıyordum yaa yanımda eşim olmasa allah korusun yere çakılmıştım.bidaha hiç dışarı çıkmıycamm kendime güvenmiyorum artık yanlızbide vücut sıcaklıgım artmış ateş basıp duruyor
o yüzden de benim için özel yolları görünüyor
bende de iştahsızlık var yaaa hiç yemesem gıkım çıkmayacak
neden bilmiyorum
evet dün ben de çıktım
aşırı sıcaktı eve zor attım kendimi ve kasıklarım ağrıdı azıcık sanırım yoruldum ben de hiç çıkmıyorum valla oturmak en iisi
gebelikte vucut sıcaklığı artışı gayet normal bişey ...
yoksa bizde sonradan mı başlayacak bulantılar nazefsa:18:
nazar mı değdi ne inş. ilk ve sondur
Canım dualarım seninleGüzel haberlerini bekliyoruz. Doktordan dönünce yaz mutlaka. Kızlar bir de Memorial Ataşehir'de sezeryan ne kadr ? Bilen var mı ? Ben de şayet olursa Arda Bey'i düşünüyorum. Makul bir fiyat olursa Arda Bey ile devam ederim. Evime de yakın..
yuh nasıl fiyatlar öyle onlarTabikki yazarım canım ben öğrendim ne kadar oldugunuz ;
sezeryan özel sigortalı :6,360
sigortasız :8,900
normal dogum sigortalı : 4,925
sigortasız : 7,700
Yorum sizin :)
yuh nasıl fiyatlar öyle onlar
ben tüp bebekte de bayan tercih ettim hep baştan beri hiç erkeğe gitmedim
o yüzden de benim için özel yolları görünüyor
bende de iştahsızlık var yaaa hiç yemesem gıkım çıkmayacak
neden bilmiyorum
evet dün ben de çıktım
aşırı sıcaktı eve zor attım kendimi ve kasıklarım ağrıdı azıcık sanırım yoruldum ben de hiç çıkmıyorum valla oturmak en iisi
gebelikte vucut sıcaklığı artışı gayet normal bişey ...
yoksa bizde sonradan mı başlayacak bulantılar nazefsa:18:
nazar mı değdi ne inş. ilk ve sondur
Cnm niye öle iştahsızlıgın oldu yaa ben sürekli yiyorumm.yemessen bulantıların başlar ama dikkat et genellikle öyle oluyor ilk önce iştahsızlık sonra bulantı başlıyor inş senn öle olmazz kuzumm..yaa anladıgım kadarıyla 8.haftalarda yürümek ii gelmiyor bende 2 hafta önce bende azıcık yürüsem agrım oluyordu ama normal kafana takma..yaa benm dünden beri bulantım başladı ama öle böle degil sanki midemde bşeyler kaynıyorve şekerim düşüyor onu farkettim.bak dün çıktıgımda mesela hiç aç degildim yeni yemiştim marketin içi serindide ama benm gözüm karardı dizimin üstüne çöktüm zaten ..eşim bi çikolata açtı bana o çok ii geldi zaten marketin personelleride ne yapacagını şaşırdı çocuklar sen çalıştıgın için hemde sürekli yanında bi şeker gibi şeyler bulundur halsizlik hissedince hemen ye..yaa bu özel hastanelerde çook para yaa off allahtan muayeneyi karşılıyor bizim banka yoksa her gidişimde 200 tl yi kaldıramazdık..bu arada ankarada nerede oturuyorsun cnm sen ??
Tabikki yazarım canım ben öğrendim ne kadar oldugunuz ;
sezeryan özel sigortalı :6,360
sigortasız :8,900
normal dogum sigortalı : 4,925
sigortasız : 7,700
Yorum sizin :)
aböwwwwwwwwbu ne yaaa sanki araba alıyozz kuzum durumun el veriyorsa tabikide orda yap dogumunu ama çok fazla benm medicana hastanede 5000 istiyor sezeryana nasıl yapcaz bilmiyorum..bu arada kuzum bak keseni gördümm benm ilk ultrasonda baktıgı keseme çoook benziyo o içeride ki beyaz görünen şey bebek bak görürsün cnmm benmde aynı senn gibiydi doktorum çok küçük demişti yaaa bende kuzumun resmini kendi resmim olan yere koymak istiyorum ama nasıl yapcam billmiyorumm
Canım kredi çekerim egerki gebelik devam ederse ...Ay canım vallahi yüregime su serptin inşallah bende bebegimi görürümmm...aböwwwwwwwwbu ne yaaa sanki araba alıyozz kuzum durumun el veriyorsa tabikide orda yap dogumunu ama çok fazla benm medicana hastanede 5000 istiyor sezeryana nasıl yapcaz bilmiyorum..bu arada kuzum bak keseni gördümm benm ilk ultrasonda baktıgı keseme çoook benziyo o içeride ki beyaz görünen şey bebek bak görürsün cnmm benmde aynı senn gibiydi doktorum çok küçük demişti yaaa bende kuzumun resmini kendi resmim olan yere koymak istiyorum ama nasıl yapcam billmiyorumm
resmini koymak için canım sağda kullanıcı paneli var orayı tıkla avatra veya profil değiştir var ordan değiştir canım
HAZADE
cnmm senn bebek 5+ kaç günlük şimdi ?
6+1 olduk canım
Canım kredi çekerim egerki gebelik devam ederse ...Ay canım vallahi yüregime su serptin inşallah bende bebegimi görürümmm...
resmini koymak için canım sağda kullanıcı paneli var orayı tıkla avatra veya profil değiştir var ordan değiştir canım
6+1 olduk canım
cnmm ben tam 6+0 da gördümm sen yarın büyük bi ihtimal görürsün cnmm küçük bile olsa görülür inşallahhh..
cnmm ben tam 6+0 da gördümm sen yarın büyük bi ihtimal görürsün cnmm küçük bile olsa görülür inşallahhh..
Canım ben bugün gidicem saat 17:00 de inşallah görünür:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?