Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ewet çok küçük bişey var ama nedir belli deil doktor olmayadabilir dedi :18:

ewet cnm o keseee ama içinde minik hazade varmı bilmiorum :18:Ewet canım arda bey çok iyi bir doktor muayenesi 300 tl fakat mina için feda olsun

Mina hımmmm. Çok güzel bir isim. Bana Mina Urgan'ı hatırlattı. Bir Dinazorun Anıları diye kitabı vardı. Okumuştum. 80 küsur yaşında vefat etti. Çok tatlı bir hatundu. İnşallah senin kızın da öyle tatlı olacak

Ewet cnm bayıldım ismee bakalım ya hayırlısı ....
Kızlar ben duramadımm randevumu erkene aldımm saat 17:00 de memeorial ataşehirdeyimm dua edin bana ne olurrrr

Kızlar ben duramadımm randevumu erkene aldımm saat 17:00 de memeorial ataşehirdeyimm dua edin bana ne olurrrr
ALLAH seni emi
ben de aynıyım valla ama sabredeceğim sabrımı deniyorum
daha doktora gideli 10 gün oldu ama 10 ay gibi geldi valla
kaldı şurda bir haftam bir hafta dayanmam lazım ama nasıl :18:
hadi hayırlısı hazade bugün inş. güzel haberler vereceksin bize
akşama yaz mutlaka bakarız ne oldu diye tamammı

Canım dualarım seninle Güzel haberlerini bekliyoruz. Doktordan dönünce yaz mutlaka. Kızlar bir de Memorial Ataşehir'de sezeryan ne kadr ? Bilen var mı ? Ben de şayet olursa Arda Bey'i düşünüyorum. Makul bir fiyat olursa Arda Bey ile devam ederim. Evime de yakın..

Yazmazmıyım canım benim aşk olsun elbetteki yazarımmm hemennn inşallah kalp atışını duyarızda rahatlarım allahım bu nasıl bir duygudur yaaa Allahım sınama artık beni ne olur

Tabikki yazarım canım ben öğrendim ne kadar oldugunuz ;
sezeryan özel sigortalı :6,360
sigortasız :8,900

normal dogum sigortalı : 4,925
sigortasız : 7,700

Yorum sizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…